hos bror

nu sitter jag i brors lägenhet(: hann träffa honom i typ 30min men alltid något(: Johanna hade redan stuckit, och jag skulle inte tro att hon gått upp innan vi åker imorn.. Men hoppas att de har de så roligt ikväll/natt:)
jag har förberett med öronproppar så att jag inte ska vakna när de kommer hem inatt, men det hade jag nog inte gjort ändå för när jag väl har somnat sover jag!:P

vi har precis käkat och nu sitter jag och väntar på att idol ska börja(:

mot örebro

nu ska jag snart åka mot örebro till niklas och johanna för vi ska sova där inatt innan vi åker till cykelcross tävling i falun och borlänge!
får väll se om jag hinner träffa dem däremot då de ska ut och festa! men hoppas att de inte har hunnit sticka innan vi kommer upp(:

så nu väntar en bilresa på några timmar"/ men känner jag mig själv rätt så kommer jag sova mig igenom den(:

081030

imorses när jag skulle gå upp kändes det som om jag bara hade sovit en timma! eller alternativt att någon hade slagit en klubba i huvudet på mig! eller snarare en kombination, och jag hade mer än gärna velat ignorera klckan som ringde!
men men et va bara att kliva upp och pallra mig iväg till jobbet! Men känslan höll sig kvar ungefär hela dagen"/

när jag kom hem tog jag och mamma ett beslut om att vi skulle åka ner till stan och käka en kebab, det var gott men det är väldigt svårt att äta för att brödet går sönder hela tiden:P

sen så var det träning som stod på planeringen först tc och sen styrketräning(: så nu är jag helt slut!
ha en bra kväll!
puss!

träning

det började först med löpning som gick rätt bra till min stora förvåning! men sen när jag kom hem däremot så var jag väldigt stel i benen.. Men det va bara att byta om för boxen(: Martina är sjuk och kunde inte vara med. men Elin va där, och eftersom vi båda ärtävlingsmänniskor till max så peppar vi varann väldigt bra(: och det gik bra hela tiden fram tills stretschningen då det har en tendens att balla ur lite grann eftersom vi båda är trötta.. då vi inte va riktigt lika fokuserade längre och jag som va stel efter löpningen va inte så jättevig (det va jag iofs inte innan heller men nu va det extremt) och de va tydlingen nått som va väldigt roligt:P

sen kom vi in på våra extrema armmuskler! HAHA! vilket fick mig att tänka på helgen då patrik frågade mig om jag bara cyklade eller om jag typ styrketränade eller nått sånt..
jag svarade jo men jag har börjat styrketräna.. (spänner mina armmuskler) ser du inte va biffig jag har blivit!? :P haha
jag fick till svar eh jo vi säger väll de då;P haha

hade fint allihop och sovgott
pusshejs

081029

ytterligare en jobbdag över. denna gick inte lika bra, de var väldigt oinspirande idag och jag va trött framförallt sista timman. då kändes de som om man satt skolan och väntae på att sista lektionen skulle ta slut!

nuär jag hemma igen och väntar på att klockan ska bli 5 för då ska jag åka å hämta pappa, sen efter det så ska jag bege mig utoch springa(: och sen e de box som gäller! det ser jag framemot det är alltid lika kul!

hade så fint!

081028

nu har denna arbetsdagen gått också.. gick bra är lite mer att göra nu, så man har nått att göra hela tiden!
kom precis hem ska fixa lite saker sen äre träning som gäller! tc<3 haha rätt jobbigt!

bild



bjuder på en bild från helgen, den blev väldigt liten och jag vet inte varför!?
men n som har bra syn kan ju se den nya frisyren också:P

bio

nu har jag kommit hem från bion, eller det va ett litet tag sen..
den va faktiskt bra(: fast det hade jag förväntat mig:P
den är lättsam oc h lite smårolig(:
och jag säger det igen Zac Efron!

problemet va att jag blev så sjukt kissnödig efter halva filmen så det blev en pina, så när filmen va slut skynda vi till toan men det va så lång kö och det orkade vi inte vänta på.. så beslöt oss för att gå på toa nån annan stans, och det slutade med att vi gick till ebbas morfars flickväns lgh som bodde precis vid bion typ..
mkt nödvändig fakta jag vet:P

HSM 3 senior year

japp det är vad som gäller imorn!(: haha
jag ska ta med mig ebba och ida till borås för att gå på bio alltså den sista high school musical 3(:
och ja det är något som man måste se, även om man är 19 år;P
jag säger bara Zac Efron!(:

klassfest

igår var det ju som sagt klassfest och det va hur roligt som hellst!
det är tur att alina tar tag i sånna här saker! (för vi konstaterade igår att det va hon som va bäst på det så hon får det uppdraget! snällt va!?)
det va synd att det inte alla kunde komma för det va typ bara halva klassen där. men vi var ett härligt gäng som va där!(:
det va som att ha en redovisning i skolan för alla fick gå igenom vad man har för sig nu förtiden!(: det va dock inte lika jobbigt som en redovisning:P
men vi hade som sagt sjukt roligt och det va helt klart den bästa klassen som man kan ha!
sp3a- 08 <3
vilka minnen, de kommer man verkligen bära med sig hela livet!

alina utlovade en till klassfest innan jul!(: och sen så ska alla tjejer träffas så vi får hoppas att det blir så!
för dem stunderna kommer att vara efterlängtade(:

skara

igår åkte jag ju som alla vet till skara.. jag bilresan dit va ju lite spännande i sig först kommer en brandbilsuttryckning! jag blev livrädd har aldrig råkat ut för det när jag kört innan.. sen i en av de små orterna innan flkg så va det vägarabete så då stod det en gul gubbe mitt i vägen som tar ett kliv precis mot mig när jag kommer blev rädd då med! haha låter som om jag är en stabil bilförare eller!?:P

sen kommer jag till skara harring va tvungen att åka tidigare så han la ut nyckeln åt mig men till min förfäran så passar inte nyckeln! så jag fick panik! men då va han så smart att han hade lagt ut nyckeln till den här postgrejen nere i entren och lagt nyckeln där.(:

sen idag så först vare träning som gällde sen så hängde jag med gubben på cx tävling i lidköping(: och ojoj va de vurpade haha! de verkligen stöp rätt ner i vattnet! sen hem till harrings lgh pratade med jenny om planerna inför kvällen det slutade med att jag gick ut till stenum, hon kom och mötte mig(: så nu sitter jag i stenum och vi ska snart göra oss i ordning inför kvällen.. eller hon står och duschar vilket jag snart ska göra när hon är klar..

ha en bra kväll!

bubbelplast

vad tjusningen med bubbelplast är det har jag inte riktigt listat ut än men rolig är den(: speciellt om man är lika lättroad som jag! jag jobbade me bubbelplast idag när jag packade lite saker, jag ville ju bara smälla bubblorna! men då kanske den inte riktigt hade fyllt sin funktion eller? men aja jag kan ju erkänna att jag smällde några:P man kan ju inte motstå det går inte, de ärju liksom de som är roligt!(:

nu har jag precis kommit hem och ska käka lite sen packa.. ska hämta mamma 14.45 för att åka mot skara måste vara i skara innan 16.15 för då går harrings buss och eftersom jag ska låna hans lgh så måste jag vara där innan så att jag kan få nyckeln(:

hade fint, och en bra helg för det planerar jag att ha(:

(:

nu har jag fått första livstecknet från Jen efter flygresan:) haha
det hade gått bra att flyga hem och det va snö på island haha
 men nu ska jag sova för måste ju gå upp tidigt för att åka till jobbet, men slutar tack o lov kl1(: sen är det mot Skara som gäller!:D

godnatt gott folk
sov gott och dröm sött(:

081023

idag har varit en ganska bra dag faktiskt(: eller dagen gick å otroligt sakta fram tills lunch men inte för att jag hade tråkigt.. eller alltså jag hade inte jättekul men det va för att jag va så sjukt hungrig!! varje minut kändes som iaf minst 20! och min hjärna slutade fungera helt det enda jag kunde tänka på det va mat! sen kom den efterlängtade lunchen och den gick alldeles för fort! men sen flöt det på förvånansvärt bra(:

nu har jag varit och lämnat tillbaka min cykel hos Martin.. så nu har jag fått säga hejdå till min merida(:
nu ska jag ta det chill snart sova kanske packa om jag inte gör det imorn.. för då bär det av mot skara!(: klassfest it is..
see ya

boxen

haha ja vad ska jag säga!? det här va verkligen kul och sjukt jobbigt! jag boxades med Elin, det börjades med att båda va opepp och trötta men sen när vi väl börja så kom vi igång och körde på hårt.. det va nån sorts cirkelträning idag, men roligast var nog stretschningen:P haha ja hon mobbade mig för min oerhört dåliga balans och så började vi skratta och kunde verkligen inte sluta! kan ju säga såhär att det va precis knäpptyst i salen och så står vi där (och försöker stretcha) och skrattar balndat med ganska mkt fnitter eller va man ska säga:P men vi hade iaf kul(:

nu äre ett avsnitt av Greek som gäller(:

och förövrigt så flyger min vän hem inatt(: så hon är hemma vid 4imorn(: och det ska bli riktigt kul att träffa henne i helgen!(?)

min dag

har hittills inte varit sådär jättespännande eller inspirerande på något sätt.. lite sådär småseg och trött men idag va det iaf lite mer att göra..
tänkte att jag skulle läsa lite i den sista gossipgirl boken, alltså den nionde men det har kommit ut 13st böcker på engelska men bara 9 på svenska upptäckte jag igår när jag kollade runt lite. jag som hade tänkt att jag skulle beställa hem dem men det gick ju inte då"/ men jag tror bestämt att jag ska beställa it girl(: det tål att tänkas på iaf(:
blir ingen löpning dag för jag är fortfarande lite snorig inget i halsen idag men vill inte riskera.. men box blir det iaf(:
martina kommer dock inte för hon är sjuk men elin kommer förhoppningsvis(:
nej nu ska jag göra nått annat innan träningen(:
hade fint! pusshej

081021

idag har jag jobbat as usual.. det var en lång jobbdag för nu håller typ alla saker på att ta slut igen så de går inte på högvarv precis..
sen hem.. det blev inen träning idag för har lite ont i halsen så det fick en ALA kur och hoppas att det blir bra och inte värre!
det blev en sväng till "stan" för att kolla om jag hitta nått att ha på mig i helgen eller eventuellt galan vilket jag inte gjorde..
tyvärr så ja jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig i helgen!!

nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten, som den duktiga dotter jag är HAHA. jag ska iaf fixa sallad:P

Dissa

Nu ska jag göra som dem gör på rix morron zoo, hissa och dissa fast jag väljer att bara dissa..:P
Jo för nu när jag jobbar så måste jag ju såklart ha med mig lunch till jobbet.. och ibland när man inte har hunnit fixa mat kvällen innan som man kan ha med sig (och ja jag kan ju erkänna att det ha mestadels varit mamma som har fixat det), så tar men den enkla vägen och åker ner och handlar färdig mat..
och nu till dissningen hur har de tänkt sig att man ska bli mätt på en sån liten portion!? de är ju pyttesmå.. en gång köpte jag XL portion och inte blev jag mer mätt för det..
så jag tycker att de ska göra större portioner eller fler strolekar att välja bland..

förövrigt så har min dag varit helt okej, dock väldigt trött och frusit hela dan.. men ska inte klaga (för en gång skull:P)

hoppas att alla har en fortsatt bra dag(:

södertälje

nu har jag typ precis kommit hem från Södertälje(:
dagen började med en mkt god hotellfrukost<3 sedan tillbaks till hotellrummet för att slappa lite, sen så var det till att byta om och bege sig till tävlingsområdet.. kollade lite på de som tävlade och stod å pratade med Harring, jag la huvudet lite sned så att jag skulle få låna hans lägenhet nästa helg;P haha och det fick ja(: perfekt nu har jag nånstans att bo nästa helg när jag ska till skara.
sedan så gjorde jag mig tävlingsklar och körde banan och värmde upp och sånt som man gör innan tävling..
jag kom 5:a även idag men det gick bättre igår för nu så hamnade jag lite i ett vakuum och fick köra sjäv hela vägen..
och varje gång man fick hoppa av cykeln och springa så lyckades jag slå i vaden med pedalen, på exakt samma ställe varje gång lyckat verkligen. det är ju ånt som inte känns när man tävlar eller det gör ju ont precis när det händer men går över..men sen när man har gått imål så känns det desto mer.. så jag kommer ha en blå vad imorn eller jag kommer nog att vara lite blå här och var.. men men det är sånt man får leva med för det är ju riktigt kul att köra crossen!

citat

har precis kollat på svensson svensson! haha
så jag bjuder på ett citat från gustav

"om han har ett problem, så ska man skjuta det framför sig och man är tillräckligt snabb på det, så kommer man aldrig ikapp det"

och ja jag kan vara ganska bra på att skjuta på saker inte bara problem utan allt möjligt!
och ja det är ganska skönt för stunden! men det kan ju vara bra att göra saker på en gång det är nått som jag ska försöka göra från och med nu! (med betoning på försöka så hoppas inte på för mkt:P)

bosön

idag så har jag varit och tävlat på bosön(: de va inte samma bana som förra året inte mig emot:P och det var definitivt inte samma väder iår heller! med tanke på att det var snö och bara några plusgrader ute och nu var det ganska varmt ändå körde i kortbyxor.. och ja jag hade ju inte något emot att de va bättre väder heller:P
tävlingen gick helt okej. kom 5:a..

nu sitter jag i södertälje på scandic.. och ja det påminner ju om förra året;P då kom Jenny hit för hon va och hälsa på Vonna och Kent.. så då kom hon hit och vi satt och snacka i receptionen/baren eller vad man ska säga:P

i finspång

just nu så sitter jag i finspång hos mormor och morfar(: vi åkte hit idag för att det inte ska bli så långt imorn när vi ska åka till stockholm och tävla(:
sitter å väntar på att idol ska börja(:

idag så är det ju fredag vilket betyder att jag slutade klockan 1! det är så himla skönt...
sen så åkte jag hem, då jag och mamma fick åka å jaga ett paket som skulle komma till mig idag för jag är tvungen att ha det i helgen, för de va cykelkläder. Men iaf jag hade inte fått någon avi (eller va det heter) om att paketet hade kommit. men vi åkte till okq8 iaf och hörde om de kunde ha kommit ändå. men det hade det inte, de sa att de låg i jönköping. så då undrade vi om vi inte kunde hämta ut det där.. men det gick inte, så vi åkte till posten och undra om de kunde hjälpa oss och vi hade sån tur att paketet hade hunnit komma dit(: så jag fick ut mina kläder(:

nu är det alldeles snart idol, sen äre väll nästan dags att gå och lägga mig för imorn är det ju so sagt mot sthlm (bosön) för att tävla!
imorn blir det till att bo på scandic i södertälje för ska tävla där på söndag..

puss!

TC forever<3

idag så blev det ett pass på tc:n och ja vad ska man säga det är så sjukt jobbigt!!
benen värker och svetten bara rinner! Jag säger bara TC forever:P
nej det kanske inte är det roligaste man kan göra, men det funkar ju om man inte gör det allt för ofta..

det ha även hunnits med lite styrketräning på gymmet, och nej jag är forfarande inte stark:P men vänta ni bara haha

livet är en tävling

idag så jobbade vi väldigt snabbt! iaf 2/3 av oss.. men vi blev klara och shit va man har stressat! helt sjukt..
Men alltså jag lyckas typ göra allt i mitt liv till en tävling, för aa nu när vi stod och packade så är det tre packbord som står på rad.. mitt packbord är i mitten. och tror ni inte att jag sneglar åt sidan hela tiden för att se till så att jag packar lite snabbare!? det är ju helt insane jag gör det ju inte ens medvetet, så varför gör jag det? vadå tävlingsmänniska?:P haha
slapp övertiden idag:D jag blev ju inte direkt ledsen över det:P

Nej nu ska jag kolla på Greek(:
hade fint!
tjing

box

nu kom jag precis hem från boxen(:
det va riktigt kul!(: och idag så var det den instruktören som gör de jobbigaste passen(:
jag har kommit fram till att min höft är typ stel opererad!! för man ska ju vrida med höften när man slår, men det är något som jag verkligen inte lyckas med! jag förstår inte varför!? haha
Och martina bara skrattar åt mig:O haha (fast jag skrattar åt henne också!:P)

under dagen

har jag jobbat som en galning! jag packar och jag packar men det tar aldrig slut! jag gör så fort jag kan men de vill att vi ska jobba ännu fortare! och imorn ska jag även jobba över"/
om jag är trött nu vad kommer jag då inte vara imorn!?
jag skaffade såna där arbetskängor med stålhätta (väldigt ohett) i måndags och ja mina fötter är inte riktigt vana vid dem så för tillfället så har jag sjukt ont  fötterna.. fast jag har hellre såna skor än en krossad fot om jag skulle tappa en ventil:P men jag hoppas att mina fötter vänjer sig inom en snar framtid!

ska på box ikväll(: och ska förmodligen ut och springa innan dess....
sen så får det nog bli en tidig kväll precis som igår, gick och la mig klockan 9igår och somnade på direkten men gu så skönt de va!

081014

idag på jobbet va det typ kaos för nu har de efterlängtade sakerna som fattades förut äntligen kommit! vilket betyder att vi har lite mindre än en vecka på oss att skicka ut över 1000 lådor.. yeah right liksom jag hann göra lite drygt 100st idag..

sen när jag kom hem så var det bara att sticka ut att träna, vilket ledde till att jag blev ännu mer slut än när jag kom hem från jobbet, som ledde till att jag blev allmänt sur och gnällig"/ och jag kan väll erkänna att jag tog ut det lite väl mkt på pappa när vi (jag) körde spänst träning så jag ber om ursäkt för det(:

nej nu ska jag gå och lägga mig väldigt tidigt ikväll typ nio iaf senast halv tio! så jag orkar vara väldigt effektiv imorn! utan att bli sur när jag kommer hem:P
så jag säger väll godnatt nu

today´s the day

that i turn 19(:
ja idag så har jag blivit 19 år..och jag måste erkänna att det känns inte så stor skillnad:P
ett år äldre men jag känner mig ändå inte gammal:P
fick lite presenter imorses bla en skinnjacka(: och lite så här bra-att-ha-saker och flytta-hemifrån-saker(:


pretty woman

pretty woman går på tv nu! och ja visst är den bra!?
det är typ den bästa filmen som finns!
man tröttnar liksom inte på den(:


jag säger bara BIG mistake, BIG BIG mistake

en dag i kumla

dagen har spenderats i kumla, då det va den andra cykelcross tävlingen(:
kom femma idag och ja det gick bra (mycket bättre än igår) men sen tog det helt stopp! Väggen kom närmre och närmre:P det va jobbig bana!
mormor och morfar va även där och kolla(: trevligt trevligt

det va kul att träffa Niklas och Johanna ihelgen(: man träffar dem ju inte så värst ofta!

sen så på vägen hem idag, strax innan Falköping så väcker mamma mig för då äre de mamsen och petter som kör framför oss(: så båda stannar på en busshållsplats... så pratar vi lite de va kul att träffa dem även om det bara var en liten stund(: 

tävling i Norberg

ja idag så var det första cykelcross tävlingen(:
det va väldigt kul!
men jag är väll inte sådär jättesnabb, inte tillräckligt snabb iaf:P
men det blir väll bättre efter ett tag hoppas jag:P

när vi kom hem så åkte niklas och pappa och hämta mat på Pacos ett mexicanskt ställe, så det blev självklart tacos för min del(:

nu kollar dem på fotboll nått som jag är helt ointresserad av! tänk va bra det hade vart med varsin boll;P
nej men typ alla är ju skadade.
och så filmar de hela tiden för minsta lilla sak! när en cyklist vurpar så är det bara så fort man kan upp på cykeln och iväg igen, men dem ligger kvar på marken och åmar sig jag fattar inte grejen....

fredagkväll

nu sitter jag i niklas och johannas lägehet den är så mysig!
vi har precis kollat på idol!
jag fick presenter(: ett C till mitt Sabo halsband och en bok Toys for girls - utan kvinnor skulle alla pengar i världen vara utan mening haha
nu ska vi väll snart sova ska ju ändå upp och tävla imorn..

pussmedkram

örebro

nu går bilen snart mot örebro(:
ska bo hos bror och johanna i helgen!(: de kan ju bli lite trångt i deras 2½ men men:P
det ska bli kul att träffa dem!

blir första cykelcross tävlingarna i helgen också det blir spännande(: tror att vi kommer vara många fler iår än vad vi har varit innan!(: så det ska bli kul!

just nu sitter jag och lyssnar på the script- the man that can´t be moved
det är väldigt bra låt!

hade fint(:

header

nu har jag försökt få till en snygg header hit väldigt länge! men det vill verkligen inte funka! så nu ger jag upp!
(djup suck)
vad gör jag för fel!? jag öljde alla instruktioner som jag kunde hitta!
får väll försöka nån annan gång och ja ni lär väll se om det händer nått på den fronten.. (troligen inte!)
men jag gjorde ett försök.. men orkar inte mer nu för jag måste packa och sen ska jag gå och lägga mig..

så godnatt(:

gratisklader.se

ja nu har jag som alla andra blivit medlem i gratiskläder.se
så om ni inte har blivit registrerade än och vill hjälpa mig att samla poäng så registrera er här http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=33356

Grattis mamma

idag fyller min mamma 41 år!(:
så grattis!(:
vi väckte henne imorses jag och pappa dock inte med nån sång:O för då hade hon inte fått nån bra start på dagen:P
men paket fick hon(:

nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska sätta mig och träna! jobbigt men nödvändigt!
tc står det på programmet för idag..

i did it!

ja nu har jag kommit hem och om ni inte har förstått det, så va jag hos frissan(:
och jag vågade!
ja Jenny du kanske fattar ;P
bild kommer senare..

when you look me in the eyes

ja nu är ännu en tråkig dag på jobbet avklarat! skönt!

och nu så är det väldigt brottom att bli av med min beslutsångest! har bara 50 min på mig nu.. men tror att jag har bestämt mig om jag nu vågar genom föra det hela:p
haha men d et återstå att se!

rubriken är från en låt som jag tycker är väldigt bra, det är the jonas brothers

snart godnatt

mm nu är jag väldigt trött! så ska snart gå och lägga mig!
har nu varit och  gymmat men jag har fortfarande inte blivit stark!:O haha

ska äta lite och duscha sen straight to bed:P

kommer ni ihåg förra veckan att jag sa att jag hade ringt ett viktigt samtal? ja nu ringde jag dit igen..
och hmm det va ett kvällsjobb på wernersons ost men de hade ändrat det till ett heltidsjobb på dagen ist, så det blir inget med det"/
men är det nån som har ett deltidsjobb tillövers? så jobbar jag gärna!;P haha

godnatt sovgott

081007

mm idag har det varit en grovt långtråkig dag! kollat på klockan varannan minut ungefär,, men men nu är det inte såjätte långt kvar typ en halvmånad..
idag så tog typ alla grejjer slut så det går inte packa mer så nu måste jag göra en massa annat.. de måste komma på saker hela tiden.. grejerna kommer igen nån gång nästa vecka..

och jag har varit ute och cyklat i det fina höstvädret(:
och nu ska jag och far min sticka och gymma så att vi blir starka(:

Anna aka lillan

alltså lilla anna! nu får du ta och bli frisk, jag tycker inte om att du ligger på ett lassaret långt uppe i landet):
och du kan ju inte bara skriva att du ligger på sjukhus och att du har legat där ett par dar, utan att säga vad det är för fel!
så nu har jag fått höra av gubben va du är för sjuk!
och det låter ju inte helt bra gumman!
hoppas att det blir bra fort!
saknar dig lillan<3

Och Jenny jag är stolt över dig gumman!
och det va ett bra beslut tycker jag!
saknar dig också vännen<3

081006 16:59

ja nu har jag varit hemma en stund från jobbet, och tiden gick faktiskt ganska fort idag eller a inte sista timman men annars helt okej.
när jag kommer så ser jag att det ligger ett kuvert på bordet och  jag känner igen handstilen direkt! i´ve got mail from the usa(: sen ser jag att det står öppnas på födelsedagen! hallå det är en hel vecka kvar hur ska jag kunna hålla mig tills dess??! det är den stora frågan! jag är så sugen på att öppna den nu, men jag ska försöka hålla mig tills på måndag(:

och förövrigt så har jag sn sjuk beslutsångest! jag vet inte vad ska göra! kan verkligen inte bestämma mig!
jag vill prova på nått nytt för är verkligen jätte trött på hur det ser ut nu!
men men jag har tills på onsdag att bestämma mig, så ni får se hur det blev och vad det va då;P

lite senare så ska jag åka till limmared och fixa lite saker(:

styrketräning

Jag har precis varit och gymmat!(:
och omg vad jag inte är stark alltså! jag orkar inte direkt mkt vikter i maskinerna om man säger så!
men jag är ju inte där för att bli biffig heller, bara lite starkare! och ja det kan ju behövas! så att man ine får mjölksyra i armarna när man ska köra i backar i sommar;P

imorn är de tillbaka till jobbet igen, inget som jag ser fram emot jättemkt direkt men aja det blir säkert  jättebra..
förra helgen så sa Isak att det va hans drömjobb, och hey du kan få det! vi kan dela på lönen så går jag i skolan åt dig(:
börja i 8an igen det borde jag ju klara av liksom;P haha

TC<3

imorses när jag vaknade så spöregnade det verkligen! och ja det är ju inte så jättekul att sticka ut och träna i om man säger så!
så det fick bli distans inne på tc:n"/ och ja det är ju inte direkt det roligaste man kan göra.. så det fick bli att så att jag hade datorn framför mig så att jag kunde kolla på film samtidigt för att hålla motivationen uppe.
så jag kollade på step up 2 the streets och save the last dance väldigt bra filmer som man kan se typ hur många gånger som hellst! me like
så nu håller jag även på att kollar på save the last dance 2 också väldigt bra, men ska åka å gymma väldigt snart så jag får väll se klart den sen när jag kommer hem(:

igår så var det kanelbullensdag och jag åt inte en enda kanelbulle:O katastrof! men men då kan jag ju äta dessto fler nån annan dag(;

Amy macdonald

mm jag har suttit och youtubat amy macdonald och hon är verkligen bra!
och jag har även suttit och läst alla mina inlägg i bloggen:O det va några stycken och det tog lite tid.. men men
jag har även ätit tacos rester från igår.. men den va lite fattig på ingredienser eller vad man ska kalla det då jag inte orkade åka och handla men skitsamma för det va gott ändå(:
nu funderar jag på att sätta på en film och äta upp min väldigt mycket för goda glass om jag köpte igår(:

nu ikväll så är det nog väldigt många i skara då det är den sista oktober festen.. men inte jag.. skulle dit egentligen men det blev inte så, synd för jag va verkligen sugen på det! men nu är jag hemma ist och bara tar det lungt!
det skulle även va klassfest den 17oktober hemma hos alina (som vanligt) det hade vart så sjukt kul men jag kan inte gå för då är jag i sthlm och ska tävla..

bjuder på en bild från den första oktoberfesten för några helger sen(:

cykelcross

Nu har jag precis varit ute och cyklat cykelcross(:
Körde på en led uppe i skogen det va riktigt roligt!
Ska tävla nästa helg runt örebrotrakterna typ:) så det betyder att man får träffa bror och Johanna:D

Dem är förövrigt väldigt duktiga jag hörde att dem klarade av sin senaste tenta väldigt bra(:
stolt syster/"svägerska"
keep up the good work:)

nice evening

mm först Tacos det godaste som finns!
nu  idol som kommer avrundas med Ben&Jerry glass med smaken bohemian rasberry(:
har inte ätit den innan men den är garanterat god!(:


thank god it´s friday

jag har slutat jobba för dagen skööönt! jag är helt slut!

idag ska jag förmodligen åka till sexdrega för att få hjälp av martin med min cykelcross(:
sen annars så ska jag bara ta det lungt hade jag tänkt för som sagt jag är verkligen helt slut!
just nu sitter jag och äter pytt i panna utan rödbetor:O katastrof det är ju rödbetorna som är halva grejen med pyttipanna!
men jag får väll överleva utan:P

förövrigt så har klas tydligen hittat en billig bil till mig(: så jag ska ringa honom senare för att få lite info(:
och se om det kan va nått..

fick vykort av Jenny från usa idag(: det förgyllde min dag

ooh chariot

idag fyller min lilla anna 17år(: Grattis lillan!
men hon ligger på sjukhus och har legat där sen i måndags:(
krya på dig gumman!

jag har vart ute och sprungit idag med(: faktiskt i 55min och jag är allt annat än snabb:P

nu är det idol och robin har precis sjungit chariot.. jag älskar den låten!
gavin de graw är ju bättre men han lyckades rätt bra med(:

thanks for making me figther

Alice var helt klart min favorit i kvällens idol! hon va grym!
den enda som hade rätt i juryn va ju helt klart andreas.. hon klarade det med bravur(:

today

jag har jobbat.. (boring) gick upp extra tidigt för att koka pasta så jag hade nån lunch att äta..
nu har jag varit ute och sprungit och jag avancerar hela tiden nu sprang jag en hel halvtimma!:O haha det går framåt iaf:P och nu vidare till boxen alldeles strax(:

och vet ni vad jag har kommit fram till!?
jo att jag måste ha extremt otränad rumpa för tex det va där jag sträckte mig på boxen första gången och nu har jag träningsvärk där efter att jag gymma igår:O
mkt intressant vetande kanske inte.. ( men det är ingen som tvingar er till att läsa:P)
RSS 2.0