Rankingritt i Eidsvoll

Igår var det 10mil som stod på schemat, på en betydligt hårdare bana!
Efter ca 3 mil så kom den största stigningen, den var mycket längre än vad jag kom ihåg! Det gick betydligt bättre än förra året, det kom blev en grupp med 6pers längst fram sen kom jag och 2st till strax efter det. Efter oss var det ganska sprucket! Vi kom aldrig ikapp dom där framför men vi blev däremot tyvärr ikapp åkta av en grupp bakifrån.
Så vi körde på och försökte samarbeta, jag blev lite seg på slutet. Jag spurtade in på en 15de plats.
.
Och det känns skönt att jag börjar känna mig starkare i backarna och att jag dessutom lyckades med att inte vika ner mig i spurten! Nu jag ska jag bara fortsätta på det spåret(:
.
Idag var jag en väldigt morgontrött tjej som blev väckt kl7 av att de ringde och frågade om jag kunde komma och jobba om en halvtimma, det var klart att jag kunde så det var bara att stressa iväg. De vill att jag ska jobba imorn med och eftersom jag redan hade jobb inplanerat ons -fre så blir det jobb hela veckan. Det tackar man ju inte nej till(:
.
.
.

Norge cup

Idag var det som sagt ett linje som stod på schemat, ca 11mil körda.
En lite kuperad bana och jag gillar den! Idag så gick det ganska sakta faktiskt, lite attacker här och var men överlag sakta. Voreland kom iväg och gick solo in i mål, sen var det en samlad klunga som skulle spurta om andra placeringen. Jag hade bestämt mig för att jag inte skulle vika ner mig, vilket resulterade i en 9de plats. En spurt jag är nöjd med(:
.

Eidsvoll

Befinner mig just nu i Norge, och har kört ett tempolopp. Jag kan fort kommentera den som ingen hit!!
Jag vet inte vad som händer men bra går det inte!! Snäppet bättre än Tjeckien men inte mycket mer än så..
.
Ja som ni förstår så löste sig strulet med anmälningen, de hade bara missat mig..
.
Nu är benen i högläge för att ladda tills linjeloppet imorn 4 varv á 27km..
Eidsvoll förra året!

You dry my eyes with your long sleeve Your sweatshirt's way too big on me, but it's perfect

Inget jobb idag tyvärr, så idag har det mest blivit lite fix inför tävlingarna i Norge..
Men jag är tydligen inte med i startlistan, även om vi har kvitto på att det är betalt och Kenneth har fått bekräftelse från eidsvoll... Så ja vi får väll se helt enkelt, men jag hoppas att det ska lösa sig!!
.

And underneath that smile that has me sold Is your hundred million dollar soul

Kan meddela att denna dagen har endast bestått av jobb och träning.
Mina ögon går typ i kors för tillfället, men ska ägna lite mer tid åt Elsas Värld som jag håller på att läsa för tillfället.
Och där kan man snacka New York feeling!
.

Gravity Happens-Kate Voegele

Jag fullständigt älskar denna kvinnas röst!!
Och idag släpptes hennes nya album Gravity happens(: Can´t wait tills den kommer upp på spotify!!

17/5-11

Kom hem för en liten stund sen efter en hel dags arbete. Så har precis fått i mig lite käk och ska strax ut och träna men måste bara varva ner lite först!
.

15/5-11

Igårkväll efter den största garderobskrisen som någonsin har skådats + att min kajal var no where too be found! (Tuff kväll helt enkelt) Så begav jag mig ut till Blidsberg för att fira att Mattson fyllt 22! Helt klart en lyckad kväll med lite charader, eurovision toppat med supergod mat.
.
Idag blev det träning på förmiddagen och resten av dagen har jag hjälpt Niklas och Johanna att skruva ihop möbler.
Måste säga att jag och J var kick ass och betydligt bättre än dudsen!(;
Ååh vad glad jag är att de ska flytta hem till Uhamn igen!

Wendes

Här kommer en väldigt sen rapport om Wendes 2-dagars.
.
Wendes var förra helgen och började med ett linjelopp under lördagen. Vi skulle köra 4 varv på en två mils bana, efter två varv så kom det iväg 5 tjejer där jag inte var med tyvärr! Utan hamnade i gruppen bakom, vilket var ganska frustrerande! Kanske inte att jag var just där jag var (eller självklart hade jag velat vara där framme så det också!) men lite mer hur det kördes i gruppen. Men men det får man räkna med! Vet ingen placering var i klungan nånstans. Kände bara att det  var att ladda om till söndagen.
.
På söndagsmorgonen vaknade jag med ont i halsen, velade länge om jag skulle starta eller inte då jag hoppades att det skulle gå över efter liten stund. Men det gjorde det inte så jag valde att stå över gp:t och tempot.
Så jag heja mina Svanesunds tjejer istället!
Bästa denna helgen var att träffa Tilina igen! Och andra som man träffar alldeles för sällan(:
.
Jag och Mamsen! Jag ser Äuhm något blek ut?
.
.
.

The scars of your love they leave me breathless

Jag är nu hemma efter en hel dags arbete, var på ett nytt ställe idag men det gick bara bra!
Fick låsa för första gången ever, lite nervöst sådär men det gick fint. Men jag blev lite tveksam och fick gå några extra rundor för att kolla ordentligt!
.

Change of plans

Sitter just nu och slänger i mig lite frukost!
För att från att ha gått från att inte ha några planer alls för dagen till att börja jobba om en halvtimma, så blev det lite bråttom!
Ska jobba hela dagen och det känns underbart(:

A little bit of happiness

Igår när jag stod i en affär kom det fram en tjej (kvinna?) till mig och sa att hon tyckte att min klänning var väldigt fin och att hon blev så glad av alla färger.
.
Hur lycklig blir man inte när man får höra något sådant!? Mer sånt!
Denna klänningen hade jag på mig.

Det här är värt att dö för, jag tror att mitt hjärta blöder

Nej jag har inte glömt bort er.
.
Bjuder favoritlåten denna veckan så enjoy!

Tjeckien, Gracia-Orlova

Nu tänkte jag berätta lite om tävlingarna nere i Tjeckien, bättre sent än aldrig eller?
.
De två första dagarna har jag ju redan skrivit lite om så jag hoppar över dom.
Den tredje dagen var också den längsta på 123km, jag var sjukligt nervös innan start för att jag visste att backen vi avslutade med dagen innan skulle komma efter ca 2mil. Eftersom den inte gick så bra dagen innan undrade jag hur det skulle gå. Det gick bättre den här dagen och jag såg en liten grupp när jag kom upp för backen, så det var bara köra på utför för att komma ikapp vilket jag lyckades med. De andra stigningarna gick mycket lättare än den första och jag är glad över att jag överlevde mördaretappen!
.
På lördagen var det dags för tempo och jag hade sett fram emot det, men det gick så sjukt brutalt dåligt knappt värt att nämna! Mina ben hade inget att trycka med!
.
Sista etappen var det återigen en 10milare på schemat, denna gången på en varvbana.
När jag stod på startlinjen hade jag ganska mycket respekt för banan då det regnade och den var lite knixig, jag hade även fått för mig att den skulle vara hårdare än vad den var. När starten väl gick så släppte det och benen kändes mycket bättre än dagen innan, så det gick faktiskt ganska bra fram tills varvningen till 5de varvet då jag fick punka. Det var i ett skede då klungan sprack upp och den kurviga delen av banan så service bilen var ganska långt borta! Men jag hann få ett hjul lagom tills nästa grupp kom..
.
Det stora målet var faktiskt att ta sig igenom hela loppet, då det är ett väldigt hårt lopp! Det lyckades jag med, så på det stora hela får jag faktiskt vara väldigt nöjd även om vissa saker kunde ha varit bättre!
Jag har dessutom lärt mig väldigt mycket och man kan mer än vad man tror!

Home sweet home!

Hej Loves!
.
Här har ni inte hört så mkt ifrån mig det sista! Men jag hade inte med mig min dator till Tjeckien och orkade inte springa och låna hela tiden..
.
Men tänkte bara tala om att jag lever och befinner mig hemma i Sverige. Men ni får höra mer om tävlingen sen, för nu ska jag åka och jobba i några timmar.
RSS 2.0