Första linje etappen

Gårdagens prolog gick sådär men det var väldigt jämt!
Idag har vi kört 102km och det kändes rätt bra fram tills målbacken 7km uppför där mina ben sa emot lite! Men det kändes bra i klungan och jag kunde ta mig fram relativt bra för att vara jag(:

Gracia-Orlova

Nu sitter vi på hotellrummet i Tjeckien och väntar på prologen.
Första starten är kl 17.00, vi var och körde banan förut och just var det en massa blöta löv i kurvorna.
Men vi hoppas att dom ska sopa bort det! Nerverna börjar komma dessutom, men det ska bli riktigt kul att komma igång!:D

Långfredag

Började dagen med att bror ringde och frågade om jag ville hänga med honom och Johanna till Lager, eftersom det var jättelänge sen jag träffade dom så tackade jag såklart ja till det(:
Blev nån timma där hittade en massa fint, men jag är inte så pengatät just nu så det blev ingen shopping för mig.
Efter det så har det blivit en sväng på cykeln. Och nu ska jag alldeles strax packa ihop lite saker och bege mig upp till föräldrarnas hus för att umgås med familj och släkt hela kvällen!

tjugoförsta april

Den här veckan har hittills varit ganska så awesome! Började som sagt veckan med att Jenny kom hit och vi spenderade mkt tid i solen, vi gjorde även inbrott i mina föräldrars hus! Men eftersom vi bjöd på fruktsallad så är det nog förlåtet(; Avrundade kvällen med en filmkväll 2 riktigt dåliga och en bra Charlie st Cloud, Zac Efron behöver jag säga nått mer?
.
Tisdags så började jag med ett möte för att sedan möta upp J för att drälla på stan, avslutade dagen med att träna efter att hon åkt hem.
.
Igår var det först Pace träning i love it! Typ roligaste träningsformen! För att sedan skynda hem för att ha lite tjejkväll. Vi spelade ett spel som heter Vuxenpoäng, jag trodde att jag skulle få massor utav poäng. Men det visade sig att jag var absolut minst vuxen av oss 5. När vi sedan räknade ihop vilken ålder vi hamnade på så fick jag den ringa åldern på 24, vilket är ganska lite jämfört med Martina som hamna på 46! hahaha
.
Idag har det blivit ännu mer pace! Och sedan käk på kinarestaurangen(:
.

Sunny day

Nu ska jag alldeles strax möta upp bästa vän som för tillfället sitter på bussen från Skara.
Vi ska spendera dagen ute i solen och diskutera allt mellan himmel och jord!
.

Östgötaloppet

Igår så var det dags för sverigepremiären, start 08.30 (lite väl tidigt om du frågar mig;) och det var 85km som skulle köras först ett långt varv på 40km för att sedan komma in och köra 7st småvarv på 6,5m.
Det stora varvet kändes bra, det tog nån km innan jag kom in i klungkörningen bara. Sedan när det var dags för småvarven visste jag att det var väldigt viktigt att komma långt fram, lyckades dock inte ta mig tillräckligt långt fram för klungan sprack upp. Jag hamnade i gruppen som körde om 3de platsen och jag kände mig fortfarande stark, men när det var två varv kvar så kroknade jag väldigt mycket. Dom körde ikapp mig bakifrån och jag slutade på 11de placering. Ingen placering jag kan vara nöjd med, men för att vara premiär så kändes det ändå bättre än vad det brukar så det får man väl vara nöjd med!
.
Detta loppet gjorde så att jag kommer få försvara Sveriges färger i Tjeckien nästa vecka:D Vilket jag är väldigt glad över!!
.

Cause we live and we die I do whatever I like Life is now, so let's try To live our whole life out And it starts now

Snart kommer Moster och kusiner hit och hämtar mig, vi åker upp till Mormor och Morfar idag så att det inte blir så långt att åka på söndag.
Tävlingspremiär i Linköping på Söndag, Östgötaloppet ofcourse!
Lika nervöst som alltid! Man vet aldrig riktigt hur man står jämfört med de andra, plus att vi ska köra tillsammans med HJ.
.

I rymden finns inga känslor

Igårkväll var Martina här och vi käkade lite god mat och kollade på film.
Jag tog modet till mig och bestämde att vi skulle se Beck levande begravd, jag gillar Beck men alltså den filmen fick mig att må psykiskt dåligt! Ja det är inte så ovanligt då jag är nog mest lättskrämd i hela världen!
Och för att jag skulle kunna ta mig igenom kvällen och kunna somna så var jag tvungen att se en mer lättsam film.
Det fick bli I rymden finns inga känslor, ååh vad jag är glad över att jag nu har sett den!
Kan ju vara den mest underbara film någonsin?
.

You make me wanna die I'll never be good enough You make me wanna die And everything you love Will burn up in the light

Don't know what's down this road, I'm just walking

11/4-11

En stor anledning till att jag ville stanna i Italien var det att jag tyckte det kändes som om att jag inte hade nått att komma hem till, missförstå mig inte nu för jag har ju såklart alla mina underbara här hemma!
Men på torsdagen innan jag åkte till Italien så gjorde jag min sista dag på jobbet, det är inte så att jag har blivit sparkad men jag är inte fast anställd och jag behövs inte just nu.. Men det kommer förhoppningsvis ändra sig snart! Men fram tills dess är jag arbetslös, och det är jag inte nöjd med!
.
Så den här dagen har jag spenderat lite tid på arbetsförmedlingen, väldigt krångligt verkade det vara måste jag säga! Nu under eftermiddagen har jag varit hemma hos mamma och pappa, för pappa har hjälpt mig med att skriva ett CV.

Italien, Ride of hope

Hej alla fina!
Nu är jag hemma från Italien, det känns sådär! Jag vill tillbaka, för just nu så vill jag att mitt liv ska se ut precis sådär. För kan det vara bättre att få cykla i fint väder med kanonsällskap, man har maten serverad vid varje måltid. En drömvärld helt enkelt!
Nu är jag tillbaka till verkligheten, ett exempel är kylskåp som ekar tooomt!
.
.
.
.

ETT TVÅ TRE FYRA, vänster om HALT!

Sista kvällen här i Italien nu, imorn börjar resan hem. Jag vill inte, jag vill vara kvar i detta underbara landet ett tag till! Men okej det ska väll bli skönt att komma hem till familj och vänner.
Idag har det varit den varmaste dagen, och det blev ett pass på ungefär 3 timmar.
.
Sista kvällen har vi firat med Italiensk Pizza och glass till efterrätt! På vägen hem så hade Rikard och Bagge en militärkurs med mig, jag ville lära mig att marschera. Hmm det gick sådär, min taktkänsla var tydligen inte den bästa(;
Igår på vingården.

Vingård

Tjaaaaaa!
Efter träningen så blev det poolhäng! Jag var förövrigt t.o.m i poolen för ett dopp!
Och ja kroppen matchar numera det röda håret, bortsett från ryggen som är kritvit! Väldigt sexigt(;
Nu på kvällen så har vi varit på en vingård, men det blev inte nått vindrickande från mig direkt. Mysigt var det.
.

Stekt!

Eftersom jag hade ett återhämtningspass igår så kändes det helt okej idag! Skönt!
Men tills imorn måste vi verkligen byta håll på rundan, för min vänstersida är stekt medans min högersida knappt har nån färg alls! Inte okej..
.
Glass har det såklart också blivit!

5 April

Vädret blev bättre och vi var ute och cyklade, och stekte gjorde vi såklart också(;
.

Rainy

Idag så är vädret lite sämre, och det regnar tyvärr! Så det har skjutits lite på träningen för att låta regnet passera!
.

Strandpromenad

Idag har det varit ytterligare lite varmare! Och vi cyklade till San Marino, sjukt fint! Det känns helt okej, men var lite sliten på slutet.  Avslutade dagen med en strandpromenad(:
.

3 April

Idag har det varit en väldigt fin dag, runt 26 grader! And we like it!
.
Ronny och hans Ferrari(;

ITALIEN!

Nu är vi framme och första passet är avklarat:D

Hejdå Sverige!!

Igår var en busy, busy dag! Först jobb, sen hem och packa packa packa! Sen en paus i det för tjejkväll på stan, yes alla affärerna är öppna till kl 21. Efter det var det bara åka hem och packa igen.
Nu sitter jag här och ska fixa det sista innan jag lämnar landet!:D
RSS 2.0