Student

Grattis till alla som tar studenten här idag! kommer tyvärr inte vara där och kolla, för förrst är jag på jobbet och sen åker jag till Danmark(:
Men ha en underbar dag!

Pusshej

Kris

Ja det var ju det här med godisförbudet, det är första gången som det har ställt till med problem!
För det finns två saker i mitt liv som är must have! det ena är glass och det andra är paj.. Det är just här problemet uppstår nu när vi har utökat förbudet så får vi inte äta kakor. Jag tycker att man hör ju på namnet att paj inte är en kaka(; men Kajsa tyckte självklart att det tillhörde till kategorin kakor"/
Och nu är det så att Mamma har fixat så att vi har ganska mycket äppelpaj här hemma, men jag får inte äta:( Katastrof!!
Men jag tänker inte bli Kajsas Bitch!

Finns det nån mer som håller med mig!?:P haha

På två ställen samtidigt

Här är vi i Norge och Sverige samtidigt! Haha

Planeriiiing!


Du är kass på att planera vännen(; Haha!
Miss you babe!<3

regn

Ikväll så har dem bal här i Ulricehamn. Hoppas verkligen att det slutar regna för som det ser ut nu är det inte kul!
Tänk på alla fina balfrisyrer som blir förstörda i regnet..
Åh jag vill ha våran bal igen! Jag vill ha hela studenten igen åh vilken underbar tid!

Jag och mina vackra flickor<3

Bilder från helgenJa som ni ser så var studsmattan väldigt underhållande(;

Måndag

Imorses hade jag en hel del problem med att komma upp, jag ville så gärna ligga kvar i sängen några timmar till det hade vart så himla skönt! Men nej jag pallrade mig upp ur sängen och begav mig ut till jobbet.
En väldigt seg dag idag så nu har jag sovit ett tag ska snart bege mig ut och tvätta cyklarna"/ 
ska nog åka iväg med den och kolla växlarna hos Inge för de krånglade lite i helgen och vill ju attt de ska funka perfekt till nästa helg(:

Ja just de ja har ju glömt att säga att i helgen så höjde jag och Kajsa svårighetsgraden på vårat godisförbud, så nu får vi inte äta godis (som förut) och Chips och allt sånt där, inte naturgodis och vi får inte dricka läsk ett undantag är Cola efter målgång isånnafall även kakor är förbjudet (bullar är tillåtet).. Kajsa om du förlorar så är du min  Bitch bara så att du vet(;

Vi kom även fram till olika säsongsmål i helgen och säsongmål nr 3 är att jag ska lära mig att prata skånska och Tilina ska lära sig prata västgötska haha vi får se hur de går med det:P

Norgee!

Har varit hemma från Norge en liten stund nu..
I helgen så bodde vi på bullarebygdens camping på svenska sidan av riksgränsen, rätt fint ställe faktiskt(:
Tempo i fredags, det var spöregn hela dagen och självklart så slutade det regna när alla hade gått i mål. Bra tajmat verkligen:P men men en 8:de plats av lite mer än 40 pers så det kändes bra(:
Igår var det dags för ett gp och ja till och med jag tyckte att det var roligt med gp, det händer ju inte allt för ofta! Men ingen bra placering i spurten men jag låg högt upp ganska länge framsteg mot tidigare och hey inga kravallstaket som blev överkörda här inte(;
efter tävlingen så roade vi oss med att gå till Norska gränsen, så vi va på två ställen samtidigt ballt va!?
Och så spenderade vi lite tid på nån stor hoppgrej men sen skulle de ha krig mellan Norskarna och Svenskarna då klev vi av ganska snabbt:P

Idag var det ett linje på 8mil rätt backig bana men det jag hade mest problem med utförsbackarna, jag fegade ganska mkt! Skärpning på det!!
I varvning så vurpade tjejen som va precis framför mig, så jag körde över henne (förlåt) fastnade lite grann så blev lite hindrad men det var bara att skynda sig iväg igen. Fick slita en del för att komma ikapp. Tack Tilina för att du väntade in mig och hjälpte mig upp!:D återigen så var jag inte högt upp i spurten. Tror att jag kom sjua totalt vet inte säkert för de hade problem med resultatet och det fanns inget klart när vi åkte hem.
Men mycket roligt helg!

20 Maj

Idag så är det den dagen då jag skulle ha varit på rättegång på Mallorca, men det slipper jag ju nu som tur är:D
Hoppas verkligen att de blir fällda nu, för annars kommer vi bli tvugna att åka dit nästa gång..

Har typ precis kommit hem från jobbet, så håller på att fixa med mat nu(:
Sen i eftermiddag så ska jag och föräldrarna kroka fast husvagnen och åka mot Norge! Ska tävla där i helgen men eftersom vi ändå är lediga imorn så åker vi redan idag(: Det är ju faktikskt väldigt fint i Norge så varför inte passa på liksom(:

Tjing!

Hejja mig!!

Ja förra veckan konstaterade jag att kopiatorn och jag inte direkt är bästisar men nu denna veckan har jag även listat ut att jag ska hålla mig borta från alla knivar också!! (vilket kan bli lite svårt för jag måste använda den ett antal ggr per dag)

Men iaf idag så skulle jag skära sönder en låda så att jag skulle kunna vika ihop den, så att den inte skulle ta så stor plats!
Det går bra till en början men sedan så slinter jag med kniven så att den fortsätter från lådan till min handled.

Jag vet jag är duktig:P Fattar inte hur jag lyckas!?
Påminn mig om att jag ska hålla lådan på ett annat sätt nästa gång!!

Kinnekulleloppet

Åkte till kinnekulle så att vi var där ett bra tag innan start så att man hann kolla lite på de som körde i backen.
Sen så var det dags att göra sig iordning inför tävlingen, det började inte alls som jag ville!
När jag åkte ner till start som va nedanför backen så fick jag punka när det va ganska långt kvar av backen om man säger så. Och slangen virade sig på nått konstigt sätt så att hjulet inte rullade, så det blev till att typ springa gå nerför hela den biten. Ja jag va ju hyffsat uppvärmd när jag kom dit kan jag ju säga:P sen var det bara att stressa dit pappa så att han kunde komma med de andra hjulen.

Sen när det blev start så var det dags att åka 6ggr uppför kullen väldigt jobbigt!
Men jag tycker ändå att det gick bra, med tanke på att backar inte är min starka sida! but i´m getting there(:
Tog helt slut sista gången uppför backen så tappade då, men ändå väldigt stor förbättring mot tidigare år..
Måste ju tacka Madde för att hon håller koll på mig, så att jag dricker ordentligt under tävlingarna(:

Haha ser ni Klas där, han säger till mig att sticka där lite diskret så att det andra inte ska höra.. Haha men det kändes inte riktigt att jag skulle orka om jag stack på första varvet:P

Jag är kärJa bilderna säger väll allt!
Tyvärr så var bilen borta när vi kom hem från kinnekulle idag"/ Haha

Hej, kravallstaket!

Dagens GPlopp blev inte nån vidare långlivad historia om man säger så!
Jag försökte få dit Jen att hon skulle komma och kolla,men hon var tvungen att jobba och tur va väll det för det hade inte vart mkt att se!
På andra varvet eller det första riktiga efter mastervarvet så var det någon som kör igenom klungan typ. Och lägger sig, vilket får till följd att även Martina vurpar jag tror att det var någon mer men det är jag inte säker på! men det gör att min väg är helt stängd så jag får fortsätta rakt fram ist för att svänga, men hinner inte stanna så kör rakt in i kravallstaketet.
Men vurpar aldrig som tur är så jag klarar mig rätt bra(: Sen tog det lite tid att komma iväg för jag var tvungen att rätta till styret som blivit snett, inte för att det blev mycket bättre sen:P
Men fick köra ihop med Martina ett antal varv innan vi blev varvade och klev av..
Men Madde blev 3a:D

Efter tävlingen så stod vi och kollade på eliten då någon får punka så det låter som om hela klungan vurpar ungefär.
Jag hoppar till av det ljudet, det jag inte tänkte på då var att jag hade en öppen colaflaska i handen som gör att jag får cola över hela mig, mysiiigt:P

Men det bästa av allt är att när vi kommer hem så står det en Porsche parkerad på våran garageinfart vi blir lite överraskade men hey en porsche säger man ju aldrig nej till, fel färg men ändå:P
Men vi fick tyvärr inte behålla den då det var besökare till grannen som konstigt nog ville behålla den själva:O

God Morgon

Ja kolla klockan jag är vaken, vilket jag inte hade behövt vara på typ en timma:O
Men jag vaknade av att mamma står och bakar bullar(: okej jag erkänner det finns hemskare sätt att vakna på, men jag hade gärna sovit en liten stund till:P
Idag är det Götene GP, så jag föreslår att alla i Skaratrakten pallrar sig dit och kollar:P start 13.15 om någon känner att de behöver veta det!

Antingen så är jag sjukt hungrig eller väääldigt nervös, jag hoppas att jag är hungrig och att nervositeten väntar med att komma en liten stund(;Wish me luck!
Tjing!

Fredag 15/5

Nu kom jag precis hem från jobbet, och är ganska trött faktiskt så det blir en mycket lugn dag idag. Jag måste ju orka köra uppför Kullen i helgen! (höhö nu tänkte jag på Sören, men jag är inte lika ful i mun som han så det får räcka med kullen:P)

Nej nu måste jag äta!
Ha en bra fredag Pusshej

Torsdag

Idag så konstaterade jag att kopiatorn är inte min vän! det är inte meningen att jag ska kopiera:P haha Nej okej riktigt så farligt va det väll inte, men kompisar är vi inte..

Sen hemma så var de ju mat sen chilla en stund och sedan sticka ut och träna, hårt var det idag må jag säga. Så körde jag så att jag skulle bli klar vid klockan 6 för då skulle Borås tidning göra reportage om Ulricehamns cykelklubb, eftersom jag fortfarande är medlem där så åkte jag dit.. Efter det så skulle gubbarna ut och träna och jag fick order att hänga med:P Okej tänkte jag kan väll hänga med en liten stund och sen vända, men så blev det inte utan jag hängde med hela rundan och så fick jag dra med Henke och han skulle självklart trissa. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig och ja de blev ju lite längre än planerat, men blir vila imorn och ladda inför helgen(:

Rosa!

Glömde ju skriva om gårdagens största händelse, vilket självklart va att Lövqvist fick rosa ledartrjöjan Girot!:D
hur coolt är det inte!??

(bild från eurosport)

Tisdag

Imorses så måste det varit något allvarligt fel på mig! Jag vaknade av mig själv tio minuter innan klockan skulle ringa:O
Det händer inte allt för ofta!
Upp och jobba var det ju sen och det flöt på som vanligt! Sen så var till att stressa med att äta och fixa massa saker här hemma innan träningen som va tempointervaller. Riktigt jobbigt det ska inte kännas bra, det ska bara kännas som om det går fort.. Men kan säga att det kändes varken eller..
Sen hemma igen och fixa med mat för nu på kvällen så har Martina varit här så det har varit en catching up, vi träffas alldeles för sällan!!

Haha när jag ser den här bilden så vill jag verkligen tillbaka!

Snodd från Tina   Italy<3

Örebro, Södertälje, raggarrunda och Skandis

I Lördags satte vi oss i bilen jag och mina föräldrar och åkte till Örebro spenderade en liten del av dagen där(:
Jag och Johanna körde Lips och alltså shit vad kul det är! Men hur det låter ska i inte gå in på(; Jag blev iaf landssensation, men jag saknade the perfect pitch hmm konstigt verkligen! haha
Ni måste ta med det hem i sommar!!:P

Sen gick bilen vidare till Södertälje och Dahlbergs, jag körde den sista biten och eftersom mina föräldrar absolut inte trodde att jag skulle hitta till Vonna och Kent där jag och Jenny va i vintras så var jag tvungen att överbevisa dem och naturligtvis så hittade jag dit!
Sen vart det grillning(: Och eftersom Kajsa fick körkort i veckan så var jag ju tvungen att testa hennes körskills(;
så det blev en raggarrunda inne i Södertälje med bla 10 varv ien rondell HAHA vi va sjukt lättroade men roligt hade vi!

Och igår var det ju dags för Skandis det var en ganska jobbig bana upp till slottet och mycket kullersten och kurvor.
Det sprack upp ganska tidigt och jag hamnade ihop med Johanna så vi fick ganska många varv tillsammans men tyvärr så slog hon mig i spurten..

(fotograf Robert Dahlberg)

Over and out!

Skandis imorn

Nu ska vi alldeles strax sätta oss i bilen för att åka till Örebro och spendera dagen hos Niklas och Johanna:D
sedan vidare till Södertälje där vi ska spendera natten hos Fam Dahlberg och mina favorit tvillingar(: (okej de enda jag känner men ändå de bästa:) och imorn är det Skandis som gäller!


Vårblandning

Nu ikväll så har jag och mor min varit på vårblandningen på Tingsholmskolan. Det var alltså kören som sjöng in våren, vilket i sig kan låta ganska lame. Men det var hur bra som hellst! det var filmtema iår men det var även gamla klassiska vår sånger. Adina gjorde Jailhouse rock sjukt bra! då var mamma en mycket stolt gudmor kan jag tala om;P

Break her heart, I´ll break your face

Solskensåkare!

Idag funderade jag skarpt på att vara en solskensåkare och sitta inne och cykla medans det regnade ute, men inte då jag segrade över hjärnspökena och begav mig ut och cykla. Kanske inte det allra roligaste träningspass jag gjort under mitt liv men det funkade väll(: Men självklart är det sol ute nu när jag är klar med träningen inte alls irriterande inte alls!

Jag vill förövrigt bli liten igen eller iaf två eller tre år yngre för då hade jag kunnat köra Youth tour som börjar i morgon en mycket rolig tävling! Men för mig blir det Uppsala och skandis i helgen(:

Eye of the tiger

Idag så var det ju första dagen (för andra gången:P) ute på termoventiler.. Så imorses fick jag verkligen veta att jag levde!! Så nu har jag plockat fram min brutala alarmklocka så att jag ska komma upp i tid.. Innan klockan 6 är inte riktigt min grej om man säger så. Jane jag håller inte med, det är rena pesten! Men det gick väll bra att jobba jag har ju inte direkt glömt av hur jag skulle göra:P

Sen på träningen så var det intervaller som gällde och självklart var jag tvungen att testa mina hjul som jag fick hem igår. De är enligt min mening feta, men jag gjorde tyvärr inte dem sin rättvisa idag då mina ben hade 1/3 träningsvärk och 2/3 bara allmänt seg.. Jag hoppas för allmänhetens skull att det inte var något folk ute i Hössna trakterna när jag rullade ur bena efter intervallerna för då "sjöng" jag låten som står i rubriken mycket vackert enligt mig men vet inte om det är lika uppskattat av annat folk. Haha
Men nu har det funderats och kanske har vi  kommit på lösningen varför jag varit käääääss rent ut sagt på tempo sen ett bra tag tillbaka, men hmm det återstår att se om det kan vara så enkelt eller om det är nått annat..

Ursäkta flum men aja, hade nice! Pusss

back to early morning

Japp numera blir det inte några sovmorgnar i jag vet inte hur långt framöver jag ska tillbaks ut till Termoventiler och jobba(: vilket betyder att jag ska börja kvart i sju på morgonen, men skillnaden nu från i höstas är att jag slutar vid ett så jag ska hinna träna ordentligt efter jobbet. Perfect i say!

Halleluja!

Äntligen ett bra besked!! Efter många samtal med konsulat hit och ambassad dit och med massa andra politiker och sånt. Så har jag nu idag fått ett besked om att vi slipper att åka ner till Mallorca för att vittna:D
Vilken lättnad, det känns som om en stor sten har lyfts från mina axlar. Så nu slipper jag oroa mig för det, eller det finns fortfarande en liten risk att vi blir tvugna att åka dit men den är väldigt liten!

Tjeckien

Nu har ju damlandslaget varit i Tjeckien och tävlat, så jag kollade runt lite och hittade några bilder från förra året då jag var med där(:


Pigga tjejer verkligen:P


står där bakom och är ganska glad på livet då jag inte fick köra pga massa strul med cykeln dagen innan"/
Men jag fick åka i servicebilen ist och ojoj de va då inte att leka med!!

Grattis!

Har ju glömt måste Gratta min käre vän Sara bara för att hon vann dubbla sm guld i armbrytning i helgen!:D
Du är grym!


Får ju säga grattis till Magnus också som även han fick två guld(:

Och ja jag kanske borde börja med det, för som alla ser så har jag ju vunnit över en nybliven guldmedaljör(;

Hammarö 3dagars

I fredags så åkte i ju som sagt till Hammarö. Då det börjades med en prolog på morgonen, och ja det har väll aldrig vait min grej direkt! Men det gick överföväntan, bara en 7deplats men jag är nöjd ändå(: Och alla i laget körde bra!

Lördagen börjades med ett tempo och jag hade ändå ganska höga förhoppningar, men det gick inte alls som jag ville!
Och jag är inte direkt nöjd med det.. Blev en sjundeplats där med.
Sedan på eftermiddagen så var det ett GP som gällde. Jag var riktigt nervös för jag brukar ha lite problem med just GP plus att vi skulle köra med herrjuniorerna, vilket betyder att det skulle gå ganska snabbt! Jag och Sara hade lite problem med att hålla oss långt upp i klungan, så vi låg alldeles för långt bak hela tiden men vi hängde med ändå.. Martina spurtade in på en tredjeplats(: Är nöjd med GP:t fast ingen jättebra placering i spurten.

Och idag körde vi ett linje på 10mil tillsammans med Herrjuniorerna, dem är ganska snabba de där grabbarna!! och ja cykelcity dominerade ganska mycket om man säger så!
Men alla i laget körde riktigt bra:D det var bara synd att Martina vurpade för hon såg riktigt stark ut! (som tur var slog hon sig inte allt för illa) Både jag och Sara vågade på oss ett ryck var på sista varvet och jag fick en lucka men tyvärr så jagade killarna ikapp det. Inför spurten så fick jag hjälpa Sara eftersom hon låg bäst till och jag gjorde så gott jag kunde och förhoppningsvis så hjälpte det lite iaf(: Hon fick en 3:de plats totalt och jag slutade som 5:a(:
Måste säga att Tilina körde grymt bra i helgen!! framför allt idag när hon gjorde en stor insats för laget:D

Men nu är jag iaf hemma och ganska trött!
Hade fint! Pusss

Hammarö next

Klockan är 20 över 7 och jag är vaken:P det händer inte jämt!
Men vi ska snart åka till Hammrö eller vi ska åka vägen över Skara för att plocka upp Malin(:

RSS 2.0