orättvist!

nu har jag precis kommit hem från min träning.. backintervaller var vad det blev idag.
ikväll så ska vi åka till borås och kolla på mitt i borås GP det är herr eliten som ska köra.
och vi i alriksson ska gå och göra lite reklam i våra pikeer(:
nu sitter jag och lyssnar på en ljudbok män som hatar kvinnor.jag förstår inte vad världen kan vara orättvis! det händer saker som verkligen inte får hända.. man får ett uppvaknande och man får verkligen ta vara  på det man har för det kan förändras hur fort som hellst!:´(
Jen jag lider verkligen med dig!:´( jag finns här för dig om du behöver prata!! det är bara ringa anyday anytime det vet du!!
men jag vet liksom inte vad man ska säga mer än att jag tänker på dig!

världscupen

Nu ska jag väldigt snart ut i backen och gå stavgång(: jobbigt för det lär vara rätt varmt men jag är ändå lite sugen på att sticka ut dit(:
sen i eftermiddag så ska jag/vi åka till vårgårda och kolla på damernas världscup(:
jag är dock för dålig för att köra där men nån gån under mitt liv så ska dit och köra!(:
eller jag kan åka dit när som hellst å köra men jag menar när det är tävling:P

28 Juli

Nu är jag väldigt trött! för jag var uppe i natt och jobbade som vanligt.. men sen under dagen så har vart hos Inge och jobbat hos honom också så har jag verkligen gjort mig förtjänt av att få vara trött(:
men jag måste piggna till lite för jag måste ut och träna!

förövrigt så har jag varit duktig (enligt mig själv:P) jag läste ut Stella och Sebastian i förrgår och började med första gossip girl boken som jag läste ut igår, och jag började till och med på den andra boken i serien:O
det är helt insane så här mkt har jag aldrig läst i hela mitt liv!! eller jo totalt kanske men inte på en gång:P
Jag har alltid läst jätte långsamt! (vilket jag fick höra när jag var på Mallorca då jag höll på med samma bok i två veckor och då hade jag börjat med den innan jag åkte dit, till mitt försvar den var väldigt tjock!:P)
men det börjar faktiskt gå lite snabbare nu(: jag tror till och med att jag kommer bli klar med den andra GG boken idag..

Och du Jen jag tänker på dig och det kommer säkert att gå bra(: det är bara att tänka positivt!två klockor

inatt stallde jag två klockor för säkerhets skull:P och det resulterade i att jag inte försov mig(:
jag börjar få in snitsen på det här nu det gick rätt bra att köra jag va inne i stan igen strax efter 5(: vilket betyder att jag bara körde på lite drygt två timmar(:

förövrigt så går det rätt bra för mina teammates i laxå(: alla 5 topp 10(: bra kört tjejer idag har det vart ett linje vet inte hur det gått där men det har säkert gått bra(: imorn tempo...
jag hade gärna vart med där och kört men jag var tvungen att jobba"/

idag är det ett långpass som gäller... sen så har jag bestämt mig för att jag ska läsa ut Stella & Sebastian idag(: för jag har fått låna alla gossip girl böcker av johanna så jag ska börja läsa dem också:) det är ju nio st så det lär ju ta sitt lilla tag;P

Inatt

Inatt höll de på att bli lite galet! Jag försov mig!"/ jag förstår inte hur det gick till för jag är säker på att jag stallde klockan igårkväll.. Men tydligen inte, eller så har den ringt och jag har omedvetet stängt av klockan?? hmm det får inte hända igen iaf!!
Men som tur va så var min bror hemma inatt..
N: ska inte du upp och jobba??
C: jooo vad är klockan?????
N: 20 i 4!
C: f********n!!!

vilket betydde att det var 40 minuter sen jag skulle ha börjat!
jag fick ganska brottom, drog på mig lite kläder och sprang in i bilen åkte ner och hämta tidningarna. åkte vidare till timmele och var där vid 4, plocka upp FT som man hämtar i timmele och börjar köra ut tidningarna sisådär en timma försenad! jag säger bara att det var tur att det inte va UT i natt för då hade jag aldrig hunnit!
men jag hann(: körde på bara 1.20 typ(: så var inne i stan igen vid strax efter halv 6 det var bra tycker jag..
så min dag började ju bra NOT! men det löste sig tack vare min bror för jag hade aldrig vaknat annars!
så tack bror min(:

Kreativ(:

Lite kreativ har jag vart idag iaf(: typ..
dagen börjar med att jag slappar gärnet!(: sitter framför datorn, kollar på tv och lyssnar på musik så som mina dagar brukar se ut typ, mkt intressant liv verkligen:P
sen så gjorde jag ett par jeans shorts (alltså jag klippte av ett par gamla jeans) det var alltså det kreativa med dagen:P och det lutar faktiskt åt att jag ska göra ett par till(: jag har kommit fram till att det faktiskt var ganska smart då får jag ju användning för gamla jeans som jag har lagt undan som jag nästan aldrig använder liksom(:
sen så har jag vart ute och rastat brorsan lite vilket resulterade i att vi körde ryck och spurter i backe:) jag fick äntligen med honom ut men som jag har fått tjata!!

Jag har även börjat läsa en bok (fast det var tidigare i veckan) Stella & Sebastian, jag har läst typ 75 sidor och änsålänge tycker jag om den!!(: jag har aldrig tyckt om att läsa böcker men det går betydligt bättre nu när jag har slutat skolan och inte har så mkt annat att läsa! bra skit!
och inatt blir det upp och jobba igen.... har snart jobbat en vecka nu!! (1½om man räknar det jag satt brevid)bara typ 2 veckor kvar(:

Pro Tour

Igår blev det en snabb visit till Skara för att lämna de saker som Jenny hade glömt. Jag såg deras nya hus och det var inte alls så farligt som Jenny hade sagt!:P
Sen blev det snabbt hem igen för att åka till Erikssons och käka lite innan Pro Tour.
Efter det så blev det avfärd mot Fristad utanför Borås för att köra Pro Tour, det var kul och spännande. Vi körde ett varv på typ 3mil och det var en klunga på ja vad kan det vart typ 40- 50 pers. det var 8st spurter och mellan de så gick det ganska lungt. Sen efter ett kryss i marken som jag typ aldrig såg:P så fick man börja spurta. Nästa gång när man vet lite bättre vart spurterna är så kanske det går lite bättre(: sen så cyklade jag hemåt..

Inatt har jag jobbat och det gick bra förutom sittkrampen jag fick i arslet som senare gick ut i benet! inte skönt alls men men jag överlevde och det har ju gått över nu:P
Man blir helt svart om händerna av trycksvärtan från tidningarna vilket jag inte tänkte på när jag klia mig i ansiktet:P lite svart kan man ju säga att jag blev;P haha

22 Juli

Inatt klev jag upp halv tre för att sticka ut och köra tidningarna, första gången jag var helt helt själv btw.
Det var UT inatt så det var betydligt fler tidningar att dela ut! Men det gick väll bra(:
Det var bara en sak som var lite obehagligt och det var att i ett radhus där jag måste gå ur bilen och dela ut tidningarna, så vid halv 5 var jag där och då var det en kille/gubbe eller vad jag ska kalla det hängde ut ur fönstret och kollade så jag tänkte väll att han bara skulle kolla när sin tidning kom, men han gick ju inte in när han hade fått sin tidning. Det är ju ingenting igentligen för det är bara jag som är ovanligt skrajsen utav mig.
Jag var hemma vid typ 6 och då var jag tvungen att ta en macka för jag var så himla hungrig! sen vare sängen som gällde och jag vaknade inte föräns 20 över 11 vilket hade varit senare om inte mamma hade kommit och väckt mig!

Sen så har jag inte gjort så mkt alls eller jag fick jobbet att sopa upp gräset som hade hamnat på vägen efter att pappa hade klippt gräset jätte kul VERKLIGEN!:P

idag ska jag väll inte göra så mkt måste städa har jag fått order om"/ men men jag överlever nog det. (för alltså det är inte så stökigt när Jenny kommer men det blir alltid det under tiden som hon är här. haha eller vad säger du Jen?:P)
sen så ska jag träna också(:

trevlig helg och första nätterna på jobbet

Ja det började ju i fredags att Jen och hennes föräldrar plockade upp mig för att dem skulle släppa av oss på liseberg.(:
Det var en mkt trevlig dag trots att vi inte åkte så mkt eller vi åkte alla roliga en gång (flume ride åkte vi två ggr). 
Vi pratade och skrattade mkt och spanade en del.(;
Sen ser vi att man får låna en sån där jättebra skillad kamera.(: (För att de sponsrade Rix Fm semster som sände live där ifrån). så den fick vi låna en timma och roa oss med. Det är mkt roligare att kort med en sådan bra kamera men vi hade jättedålig fantasi:P.
Sen när vi gick tillbaka fick vi en skiva med alla korten på.(: Sen stod vi där ett tag och latcha med kameran som satt i datorn (Mac), för den hade en massa olika effekter askul! Vi fick en sån bild utskriven (snålt att vi inte kunde få varsin:P)

Sen så upptäcker vi att nu måste vi gå för att vi ska hinna med bussen hem. Oj va vi stressa för att hinna, det typ bara rann svett om mig (liten överdrivt men varm var jag definitivt). Det var en bit att gå och vi gick så fort vi kunde! Vi hade ännu inte hämtat ut biljetterna, vilket gjorde det hela ännu mer stressande. Vi kom till terminalen när det var 8min kvar, och vi hittar inte där man ska hämta ut biljetterna. Vi var tvugna att fråga och vända om för vi hade gått förbi. när vi väl kommer dit så ser vi med förtvivlan att det va kö! Varma, jättestressade och bara 5min kvar, det blir äntligen våran tur vi får våra biljetter  och vi ska allra längst bort med bara 2min kvar så det är bara att börja springa. Shit vilken lättnad det var när vi kom fram och inser att vi har hunnit det är 1 minut kvar tills bussen ska gå. Vi kliver in i bussen jättevarma men nu har i iaf stressen släppt och vi är mest lättade. Bussen startar och det tar inte ens två minuter innan vi somnar, och vi vaknar inte föräns några minnuter innan vi ska gå av bussen.(:

Sen när vi kommer hem så är det bara att slänga sig i duschen och byta om, för vi skulle över till grannarna och grilla.(: Det var en mkt trevlig kväll. Som slutar med att jag, Jenny och Johanna betsämmer oss för att gå ner till pluto och festa, Johanna vill ha med Niklas som ringer till en kompis och då får vi veta att det är 23års åldersgräns och att dansgolvet var stängt så då var det ingen idé att gå dit. Det var synd för jag var sugen på att gå ner dit och det händer verkligen inte ofta!

Lördag gör vi inte så mkt, vi går upp ganska sent och äter frukost. Sen bär det ut på ett träningspass för mig väldigt jobbigt! Jenny satt bakom i bilen det kan inte vart så kul för henne!
Under dagen gör vi nästan ingenting bara tar det väldigt lungt och kollar på tv/film.(:
Under natten så körde jag min första natt själv på jobbet och Jenny följde med som sällskap (väldigt snällt av henne). Det gick väldigt bra förutom att jag fick i budmeddelandet vet att jag skulle ta bort vissa lappar och sätta dit nya på några ställen, det var väll här det strulade till sig lite. Vi hittade inte gatorna!:0 haha Vi letade och till sist gav vi upp, så vi var på väg hem igen då vi ser en sån här informationsskylt som visar gator (då var vi nästan inne i Ulricehamn igen) så det var bara att vända, och då löste det sig(: haha

Söndag gjorde vi abslolut ingenting sov länge, åt frukost och sen spenderade vi hela dagen åt att kolla på film,(: det blev verkligen ett filmmaraton! haha men det var kul och trevligt. eller det blev film blandat med en massa prat.(:
Sen på natten så blev det till att gå upp igen, vi fick vänta en hel halvtimma på att Falköpings tidiningen skulle komma"/ sen så fick vi börja dela ut tidningarna och idag så var det ingen gata som vi inte hitta för vi skulle varken ta bort eller sätta dit någon lapp.(: Imorn kommer UT så då blir det många fler tidningar att dela ut får se hur det går men hoppas att det går bra!

hoppas att alla har haft en lika trevlig helg som jag har haft(:

18 juli

jag är trött just nu men jag kommer att piggna till(:
inatt var det jag som körde bilen så det tog lite längre tid så jag hann inte sova så mkt som jag brukar :P
idag så ska jag och jen åka till liseberg(: det regnar men vi håller modet uppe för det kanske inte regnar i gbg:P haha
nej men det kommer bli en bra dag(:

17 juli

nu blev jag jättetrött!! bara sådär fort gick det också sitter bara och gäspar!
men så kan det ju vara ibland..
inatt så åkte jag brevid när han delade ut tidningar och natten som kommer nu så ska jag köra bilen:o
och så fick jag veta att jag ska börja redan på söndag och inte på måndag som jag trodde. men men på söndag så är det dubbel lön(: (sådär nu låter jag girig igen:P) och så ska jag jobba i två veckor.
nu sitter jag och jenny och planerar inför helgen(: liseberg imorn:D sen på kvällen så är det grillning med grannarna(: trevligt trevligt men sen vad som gäller resten av helgen vet jag inte än.. det får vi se...

16 juli

alltså ibland är världen allt bra liten! haha
ja inatt var jag alltså på första arbetsnatten för att lära mig linjen där jag ska dela ut tidningar. och det första han gör är att han tar fram gårdagens tidning och frågar om det är jag. ja svarar jag för det va det ju. och då sa han att hade funderat på det igår och tänkt om det hade kunnat vara jag som skulle köra ut tidinigar. och sen kommer han fram till att han känner min pappa eller aa de har jobbat ihop iaf. så detta kom fram under dom 20 minutrarna som vi fick sitta och vänta falköpings tidiningen för att den var sen. sen så fick  jag sitta med under tiden som han delade ut tidningarna han sa att om man känner linjen så tar det en timma ungefär, men jag behöver inte vara klar föräns kl6..
inatt ska jag åka med igen, sen nästa natt ska jag få köra och han sitter brevid.. sen på måndag ska jag köra helt själv!! ojojoj hur ska detta gå:P så ni i timmele behöver väll inte bli jätte arga om tidningarna kommer fel nån dag;P

jag trodde att det skulle vara mkt jobbigare att gå upp inatt, för jag tyckte att det va jobbigt att gå upp på morgonen när jag skulle till skolan och då behövde jag ju ändå inte gå upp föräns kl 7 nu får jag gå upp strax efter 2 det är ju mitt i natten! men det är ju som sagt bara några veckor så det ska nog gå bra!(: och det är ju framförallt pengar:)
nu låter jag värsta girig men pengar är nått som det kommer vara ont om på mitt konto framöver om jag inte hittar ett fast jobb:p

15 juli

idag har jag inte gjort så mkt.. jag och mamma har klätt om min soffa ( mest mamma) men jag hjälpte till så mkt jag kunde..
jag har läst om mig själv i tidningen haha värsta kändisen(; not!
jag har tränat
och jag har kollat på sex and the city för att jag har fått låna johannas box hon har alla avsnitt av hela serien(:
sen i natt måste jag gå upp strax efter 2! för jag ska få åka med ett tidningsbud för att lära mig(: för jag ska jobba som det ett par veckor! okej kanske inte det bästa jobbet men det är iaf pengar och det är något som jag behöver:P
men vi får väll se hur det går inatt..

Mamma Mia

igår va jag och såg på Mamma Mia(:
och hur bra var den inte eller!!?? det känns som om det inte va sista gången jag såg den kan jag ju tala om!(:
det va en sån film som man blev lycklig av att se(:
mm den borde alla se!
och jag blev väldigt avundsjuk på Amanda Seyfrieds hår det var  blondt, långt och det var lockigt! hur fint som hellst.
visst blondt hår har jag ju redan:P men inte så långt och det är definitivt inte lockigt!"/
jag vill ha lockigt hår! det är så fint(: jag hade lockigt på balen och shit va fin jag kände mig!
och jag fått höra att folk inte tror att jag skulle passa i lockigt men de har fel:P
nån gång i mítt liv ska jag ha lockigt hår(:

nu sitter jag och väntar på en jornalist för tidningen ska komma och göra ett reportage om mig(:
men först ska jag käka lite(:

U6 cycle tour

ja nu har u6 varit(: det är en rolig tävling!
dag 1:
prolog på 3 km inte rikitgt min grej men gick ändå helt okej(:
men jag önskar att prologen hade varit som den brukar vara för den brukar bara vara på 1900 m, men nu hade de lagt till en backe på slutet. men grejen är att jag har aldrig kört så fort dem 1900 metrarna som jag gjorde i måndags(: haha men slutade iaf på 15 plats.

dag 2:
ett väldigt kort linje på endast 45 km! det gick bra tycker jag! det kändes bra i backen och jag hade bra ben!
men placeringsmässigt var det väl inte så jättebra kom 25.

dag 3:
det längsta linjet för veckan inte heller det så värst långt, det var 77km långt. det kändes bra i benen även här lite segare ben än dagen innan men det kändes ändå bra(: och backen kändes också bra!
kom 22 den gär dagen ingen bra placering som sagt men det får duga!

dag 4:
det som jag fruktade mest under hela veckan gp:t och shit vad jag var nervös! men det gick bra eller okej jag hängde med och det var jag nöjd med(: kom 26 som sagt inga bra placeringar men men.

dag 5:
ett till linje 75km inte heller det så jättelångt. det var grusväg hur kul som hellst! jag hade inte nån bra placering in på grusvägen nån av gångerna men jag kom ut som topp 5 varje gång efter grusvägen:D men shit vad sakta det gick! enda stället det gick fort va på grusvägen och backen precis innan grusvägen. och herregud vad det finns folk som inte borde ligga i en klunga för de kan verkligen inte cykla!! för alltså seriöst när man ligger mitt i klungan så kan man inte bara svänga rätt ut!! visst jag kanske inte heller är nån super stjärna på att köra klunga! men jag prejar iaf inte en massa folk! och jag syftar mest på finskorna!

dag 6:
det jag har sett framemot mest på hela veckan! tempot och hmm det gick inte riktigt så bra som jag hade väntat mig. eller det gick väll inte dåligt men kom 8:a hade velat komma lite bättre! men det kändes bra men det räckte inte..

det positiva med veckan är att jag har haft bra ben hela tiden(: och det har gått mkt bättre i backarna än vad det brukar göra(:
klättrade från 15:de plats till en 9:de plats i totalen
och vi vann lagtävlingen:D
det var väldigt skönt att bo i ett hus(: men det är liksom inte riktigt samma grej att inte bo på u6 campingen där man träffar allt folk(:

5 juli

idag har jag haft en ganska soft dag(:
efter att jag vaknade imorses så åkte jag ner och köpte jordgubbar mums! det är typ det godaste som finns(: sen blev det frukost och sen tog jag det lugnt och fixade lite saker.. sen så gick jag och Johanna ut på altan och solade lite grann(: jag var inte alls ute i solen länge och jag smörjde in mig med solskyddsfaktor tio! ändå lyckades jag bränna mig lite på typ hals och axlar men inte så farligt så att det svider, men det kliar :O.
sen blev det mat potatis och dillkött (rester från igår) men jag menar hur gott är det inte!!? (och ja man måste mosa potatisen och röra ihop det till en äcklig röra för det är godare då:P)
sen tog jag det lugnt ett tag.. sen fick jag köra bror och johanna för de skulle parta lite granna(:
sen sticker jag ut och cyklar det var skönt att röra på sig(:
och precis när jag kommer in i u-hanm igen så börjar det spöregna verkligen spöregna!! men det gjorde inget för det var ganska skönt!
sen gick jag igenom alla bilder som jag och jen tog igår och hahahahaha va kul det är att kolla på:D shit vilken rolig dag!

imorn går bilen mot tidaholm och u6 ska köras(: det kommer bli fett roligt! det är sveriges roligaste tävling och nordens största etapplopp. jag ska bo med laget och vi har hyrt ett hus (: det kommer bli en trevlig vecka det känner jag på mig!
och min kusin ska köra sitt första u6! det ska bli kul att se(:
 
lillen har ju mest hållt sig till skogen förut:P (han med röd hjälm är det som är min kusin)

gästbloggning ;)

Jaha, då börjar denna dag närma sig sitt slut (några timmar kvar men ska nog snart sätta mig i bilen och köra hemmåt) Idag har det då varit Carro och jen dag! Helt underbart, eftersom vi som sagt inte träffats på för länge (alltså tre veckor). Har väl egentligen inte gjort så mycket, Carro har visat mig staden Ulricehamn, fin fin, och vi gick in i hela tre affärer och självklart lyckades jag spendera pengar i två av dem! Haha, så typiskt mig..
Vi har även sjungit singstar och dansatdansmatta, vi äger räcker att säga!! Sen vad grannarna tycker om vår skönsång behöver vi inte tala om! Haha...
Sen dagenshöjdpunkt - när vi hoppar studsmatta såklart! Lätt att vi båda har barnasinnet kvar! De är ju hur sjukt roltigt som helst och vi har väl tagit en 300 kort med digitalkameran. Nu har vi så de räcker till många kalendrar.. Eller vad säger du Carro.. 50års presenten är klar, eller vad säger du ;) haha..

Jaha, de var då dagen i korta drag. Har varit en sådan dag som man inte vill ska ta slut. Timmarna har gått sjukt fort och jag vill verkligen inte säga hej då till min underbara vän, utan att veta när vi träffas nästa gång..
Carro, måste bara säga lite saker ( och var passar det då bättre än i din blogg??) DU är helt underbar vännen, skulle inte klara mig utan dig!! Finns inte på kartan! Du är bäst och finns alltid där och stället ALLTID upp! Spelar ingen roll vad det handlar om och det är så sant - vänner är som diamanter, dyrbara och sällsynta!! And I promise you, If you fall, I'll pick you up!! That's what friends are for!
Måste också säga tack för att du idag har hållit koll på mig och påpekat vissa saker - det betyder otroligt mycket även om mitt samvete nu gör sig påminnt! Vilket inte är en lika trevlig upplevelse.. Men tack för allt stöd och hjälp - betyder MASSOR!

Vill också säga tack för hjälpen med det där avslutet, behövde verkligen. Så tillsammans kan vi faktiskt ha fantasi ;) eller vad säger du?? Haha.. Hjälp, detta blev ett långt tack inlägg. Men är så otroligt tacksam över att ha dig som vän - fett bra!

Avslut - Baby it's you, when I look up in the sky I see you. Than I turn and close my eyes and it's you.Sitting all alone in my room and everything remindes me of you!  - den är helt perfekt - och ska nog göra som du säger - GO FOR IT!

Får se till att ha en Carro&jen dag/kväll snart igen! För jag saknar dig min älskade vän!!
Ha det underbart allihopa!
Xoxo - jenen bra dag(:

ja det tror jag att det kommer bli idag, en bra dag!
för idag vankas det en Jen & Carro dag(: det var alldeles för länge sedan!! har inte träffats sen studenten som var för tre veckor sen:O det går ju bara inte!! gå från att träffas varje dag i skolan till att inte träffas alls på 3 vekor det får bli skärpning på det!
hmm planerna för dagen är inte riktigt spikade vi snacka om att åka till liseberg:D det tycker jag låter väldigt lockande!! annars så ska jag visa henne "staden" ulricehamn haha ja hon måste ju se vad jag bor i för stad.. men jag tycker att liseberg låter mest lockande! nån som vill hänga med??;P

(kolla in jocke och alma i bakgrunden, de lyckades att komma med på typ vartenda kort som togs här efter utspringet;P)

tur att man har barnasinnet kvar:P

ja det  var verkligen tur för jag har inte gjort något annat ikväll än att ha "lekt" eller vad man ska kalla det..
Martin fyllde 14 år så vi var där nere och fick först smörgåstårta och sen jordgubbs tårta (: mm det satt fint i magen må jag säga!! men jag tror faktiskt att jag  har förbrännt detta nu:P
för det började med att ja först var jag tvungen att busa lite med Lea deras hund(: sen blev det studsmattan med lilla Alma(som är ett halvår)(: så det blev bra träning för armarna när man skulle hålla i henne.. ja vem är det som säger att man ska gå till gym när man kan leka med småbarn:P
efter detta så tvingade jag Martin att han skulle vara med på dansmattan(: alltså shit det var riktigt jobbigt! men hur kul som hellst ju! men  Martin hade tjuvtränat så jag hängde inte rikitgt med! men han kan ju förvänta sig en rematch säger jag bara:P me like indeed!
så det här var en rolig kväll och jag kan ju säga så här jag var den som stannade längst för jag kunde inte slita mig från dansmattan... haha
och btw hoppa studsmatta i klänning utan leggins= nånting jag inte rekommenderar:P

Mille

igår kom det en väldigt söt liten sak hem till oss(:
det var lilla mille som kom, han ska vara här tills på söndag.
han ska vara här för att ägarnas barnbarn kommer och han är allergisk mot hundar. så då får han komma hit istället(:
det har inte jag något emot kan jag ju tala om ;Palltså helt seriöst hur söt är han inte?? (okej inte den bästa kvaliten på bilderna men man ser ändå:P)

2 juli

idag är det varmt!(: sånt gillar vi! det kanske betyder att det kommer vara bra väder på u6!? det brukar vara ungefär vartannat år som de är det.. och med tanke på att det var regn varenda dag förra året så borde det vara fint iår(: håller tummarna!
jag har knappt vistats ute idag trots det fina vädret. jag var iofs precis ute och tränade men det räknas inte för det var bara lite mer än en timma. för annara har jag hållt på att städa och möblera om mitt rum.. hmm det blev inte helt bra

jobbigt

jag håller på att packa upp alla väskor och sånt som jag hade i lägenheten, det är väldigt jobbigt och framför allt tråkigt!
har hållt på i två dagar nu och det tar sån tid"/ men men när det är klart blir det säkert fint(:
men nu är jag väldigt trött på det, med tanke på att jag var trött på det redan innan jag började..
jag ska bli klar idag förhoppningsvis!
ska ta tag i det hela och jobba på lite snabbare även om det är väldigt svårt att göra det..
jag ska! jag måste!
det är helt sjukt vad mkt saker man kan ha i en så liten lägenhet!!
RSS 2.0