Like you're pouring salt in my cuts And I just ran out of band-aids I don't even know where to start 'Cause you can't bandage the damage You never really can fix a heart

Har varit och tagit bort styngnen idag, de tyckte att det såg bra ut. Jag tyckte att det såg ganska Nasty ut om jag ska vara ärlig.. Men jag får väl lita på deras ord(; Annars så har jag börjat tröttna på att inte kunna ha skor och osv men men..
.

21/3-12

Tjaba tjena hallå!

Det känns lite bättre idag(: så jag gick ner till sjön och satte mig och plugga. men det blev lite kallt så jag gick upp till min brors lägenhet istället för att låna hans balkong, himlans gött måste jag säga!
Jag vet inte om det går att se så bra men Zorro håller sig i närheten innanför fönstret(;

20/3-12

God Morgon sleapyheads!
.
Själv har jag varit vaken sen 05.20. Då fick jag gå upp och ta en alvedon men kunde inte somna om så det blev bla ett PLL avsnitt, sjuuukt spännande bara så att ni vet!
.
Gårdagen gick förvånansvärt bra fram tills jag skippade bed-arresten och gick upp och skulle borsta tänderna...
Likadant nu går jättebra när jag ligger still men när jag rör mig är det lite värre..
Får se hur det går idag, ska upp till Tingsholm för VFUområdesdag obligatorisk närvaro.. Som tur är kommer Nettan och plockar upp mig så att jag slipper gå upp. Sen ska jag till min nya VFUplats och presentera mig. Fullt upp på förmiddagen men ska försöka sitta ner så mycket som möjligt och i eftermiddag blir det väldigt lugnt!(:
.
Saknart!

Miss Invalido

Hola!
Long time no see!
Här har ni vad jag har gjort idag..
Bedövningen börjar släppa och jag har bedarrest resten av kvällen(;

Wake up call!

För en kvart sen ringde telefonen från ett ställe som ville att jag skulle komma och jobba, jag är egentligen uppbokad idag men inte förrän i eftermiddag. Så det blir jobb på två ställen idag.
Så off i go!
.

Same but different

Såg att det hade blivit samma låt två gånger igår, och det var inte riktigt tanken.. Eller joo på sätt och vis bara att den andra skulle vara en annan version. Som den GLEE-lover jag är så bjuder jag på deras version också!
.
Annars så blev jag inringd för att jobba en stund idag det tackar jag inte nej till, skulle först jobbat till 16 men sen skulle hela huset ha planering så jag fick ha hand om stängningen så det blev lite längre och det gick fint! Blev en sen träning idag så nu sitter jag här lite halvt slut och funderar på att sova redan nu.

Tonight We are young So let's set the world on fire We can burn brighter than the sun

Tjaba tjena hallå!
Jag har haft en heldag i skolan, drama och musik. Draman var bra, musiken not so much! Men men nått fick man väl ut av det också. Vi var dock bara fyra stycken från våran grupp kvar på eftermiddagen..
.
.

Tradition!

Just nu ligger jag och lyssnar på Florence+ the machine himlans bra musik det där! Lyssna!
Förövrigt har jag haft en helg med massa familjemys. Igår var vi över hos mor och fars grannar på lite middag, sen sov jag i mitt gamla rum. Tidig uppstigning med traditionsenlig vasaloppsfrukost. En förmiddag i soffan framför tv såklart, sen begav jag mig hem för att bedriva dagens träning. Kvällen spenderades i Gånghester för lite firande av min kusin som fyller 18(!) år i veckan, stort grattis!
.
MUMS!

3 Mars 2012

Hej och trevlig lördag på er!
.
Jag har varit vaken i några timmar men sitter fortfarnade i pyjamas och morgonrock vid köksbordet och tittar ut genom fönstret. Vädret ser så himlans fint ut och fåglarna kvittrar alltså kanon distansväder denna helgen också! Jag har bestämt mig för att jag ska cykla racer idag och då är det inget annat som duger, eftersom minusgraderna härjade under natten har jag nu väntat in varmare väder så det inte blir någon halkrisk på vägarna! Nu är det dags att byta om och bege sig ut.
.

Sometimes i fell like saying lord i just don't care!

.
Har en bra fredagskänsla idag! Ska strax göra mig iordning för en heldag med jobb innan jag tar helg, känns fint!
RSS 2.0