åttaminus

Igår kväll medan jag satt hemma i soffan och hade det lagom tråkigt så var föräldrarna iväg och kollade på män som hatar kvinnor, den hade jag också väldigt gärna velat se! Men jag får väl gå lite senare nångång..

Nu ska jag aldeles strax ut och cykla, jag kommer dö för det är 8minus ute men får köra ute så länge jag kan stå ut, jag vet jag är klen men alltså jag fryser om fötterna när det är nollgradigt.. Men det är väldigt fint väder så jag får väl njuta av den när jag är ute och hojar(:

hade fint
Tjing!

Day at work

Nu har jag precis varit och jobbat hela dagen på Gläntans förskola. Det är en avdelningar med småpluttar:P alltså 1-2 åringar. Så söta men lite snoriga så handspriten var nära till hands! haha
Det gick bra, de va tydligen en väldigt lugn dag. När barnen sov efter lunchen så fick jag rast så då passade jag på att gå en runda i det fina vädret riktigt skönt.

Glömsk

Imorses så var jag uppe och åkte skidor, så jag satt mig i bilen och åkte upp till skidstadion och när jag jag har satt på mig pjäxorna och öppnar bakluckan så ser jag att jag har inga skidor med mig!:O seriöst hur kan man glömma skidorna!?? Jag tänkte mest att de brukar alltid ligga i bilen så jag brydde mig inte ens om att kolla om de låg där, de jag inte tänkte på var att föräldrarna var och köpte garderobsdörrar igår så då hade mina skidor blivit ganska mosade om de hade varit kvar i bilen. Så det var bara att vända hem och hämta dem.
När jag kom tillbaka så hade Emelie och Hanna kommit så jag åkte ihop med dem, eller snarare med Emelie för Hanna åkte bara ett varv. Ja jag vet inte om hon tog i så mycket men jag fick ta i desto mer:P

Nu funderar jag på att åka och kolla om det finns nån rolig bok att köpa på bokrean(:

090225

Imorses var planerna att jag skulle åka skidor på morgonen. Men när jag har ätit frukost och kollar ut genom fönstret så upptäcker jag att bilen med mina skidor i inte är hemma. Så jag tänkte att det är bara att vänta tills ikväll så att jag kan träna då, men då spöregnade det och mina föräldrar skulle åka iväg och behövde bilen då också så jag ändrade mig ganska snabbt så det blev Tc idag igen det var ganska brutalt jobbigt även idag.

Så under dagen har jag fixat här hemma med en massa saker varit väldigt duktig om jag får säga det själv(;
Nu har jag precis kollat på Greys anatomy, det är ju så bra men jag har faktiskt inte kollat på länge fråga mig inte varför men jag känner att jag måste börja kolla på det igen(:

090224

Idag har jag kört Tc, jag har börjat med 70/20 intervaller och shit det var ju nästan en nära döden upplevelse!:P
Brutalt jobbigt, men man känner sig ganska nöjd med sig själv när man är klar måste jag säga.

Sen ägnade jag några timmar åt att städa"/ ja det finns ju roligare saker att göra!
Jag försökte intala mig själv i höstas att jag skulle bli pedant men hitills har det inte gått så bra, men jag har inte gett upp hoppet än.
Jag fick även veta att jag ska få jobba på fredag på ett annat dagis (eller förskola som det egentligen heter).

Heldag

Godmorgon!
Nu har jag precis ätit frukost. Det är konstigt för förut var jag tvungen att ställa klockan för att kunna gå upp vid nio på morgonen men nu vaknar jag mellan kvart över åtta och halv nio varje dag:O

Igår var en bra dag, det blev en heldag i Skara(:
Jag åkte så att jag var där vid halv elva. Så då blev det väldigt mycket prat om världsfreden(; haha
Vi åkte även in till Skövde och kolla lite, sen så skulle vi lämna ett kort till en kompis till Jen för han fyllde 25 vi passade även på att köpa väldigt passande ljus som han kunde ha i tårtan You´re old stod de på dem Haha!
Sen tillbaks mot skara eller snarare Stenum.
Det var den bästa dagen på länge!:D

Lite senare åkte jag in till Skara och passade på att hälsa på Anna hade ju inte träffat henne sen galan i november!
Det var kul att träffa lillan, och jag lovade att jag inte skulle glömma bort henne alltså att jag måste hälsa på oftare(:
Sen åkte jag hem igen så att jag var hemma vid elva..

Helgen

Igår började dagen med distans, det kändes bra och det flöt på fint. Men i slutet så kröp den berömda väggen bara närmre och närmre så när jag kom hem så var jag ganska trött lite småväggad sådär.
Sen så spendrade jag hela kvällen med mor min det var mysigt kollade på melodifestivalen och åt god mat och fruktsallad(:
Men helt ärligt går det inte utför med melodifestivalen eller!?

Idag har jag inte gjort alls mycket mer än tränat och bara tagit de lugnt, jag är verkligen riktigt slö när jag inte tränar men men det är skönt(:

Puss

Fredag

Idag har varit en väldigt slapp dag och jag har inte gjort något särskilt egentligen, ingen träning heller så har bara tagit lungt(:
Jag var väldigt huslig av mig och lagade mat förut till lunchen, för jag erkänner det är faktiskt inget jag brukar göra utan brukar bara värma nått ur frysen"/  ganska dumt egentligen för jag tycker att det är rätt kul att laga mat, men det har inte blivit så..
Men köttfärssås blev det, och jag är en ganska stor rookie på just köttfärssås har nästan aldrig gjort det. Hur nu det går till när man har bott 3 år själv:O men jag hade nog fastnat i en väldigt stor kyckling period då:P
Den va inte riktigt i samma klass som den min mor brukar göra, men det vart faktiskt god ändå(:
Väldigt mycket svammel om lite köttfärssås men men...

Ikväll blir det lite god mat och sedan kommer jag vara placerad i soffan framför lets dance.

Ha en bra kväll
Puss

090219

Godmorgon!(:

Nu har jag precis gått upp, sitter och äter frukost gör jag för tillfället.
När jag kollar ut så ser jag att det har kommit ännu mer snö! och ja eftersom det är så kallt hela tiden så lär de väl inte försvinna på ett tag heller"/  men nu ska jag sluta gnälla, och sticka ut och cykla istället. Backintervaller it is..


Sommar<3

Heidi says Fuck off!

Jag sitter framför datorn och kollar runt på lite olika hemsidor för jag är sjukt shoppingsugen, och det finns så mycket som jag vill ha!

Den här skulle jag inte tacka nej till!

Bilden är ifrån Colorez

Trötter

Nu har jag precis duschat efter att ha varit uppe och åkt skidor idag, var faktiskt väldigt roligt för jag hade fäste för en gångs skull:P tack pappa!
Men nu är jag väldigt trött och kommer antagligen slå mig ner i soffan väldigt snart och bara ta det lungt framför tv:n(:


Why does bad things keep happening??

090217

Igår kväll så var jag och Martina hos Elin och firade henne för hon fyllde 20 i söndags:D
Det var väldigt trevligt, mycket prat och skratt(:

Nu så ska jag snart byta om för att sticka ut och cykla. Förhoppningsvis så fryser jag inte allt för mycket, men ska inte hoppas på för mycket med tanke på att det är svinkallt ute:P
Åh jag vill ha sommar och värme..

back home

Nu kom jag precis hem från jobbet, det gick faktiskt riktigt bra!
Rätt kul faktiskt(:
På morgonen eller förmiddagen kanske man ska säga, så delade upp oss så den ordinarie personalen gick med 4åringarna till biblan så fick jag vara kvar med 5åringarna.
Vi gjorde flygplan mycket uppskattat(:
Och jag fick en teckning med en massa stjärnor på..

Dagisfröken

Fick precis ett samtal som väckte mig ur min skönhetssömn(a).
Det samtalet sa att jag fick jobba idag nere på villa ville kulla bland 4- 5 åringarna(:

Så jag håller på att äta frukost nu och ska strax ställa mig i duschen och börja göra iordning mig för att bege mig ner.

ha en bra dag! och hoppas att alla haft en bra helg. Själv har jag stått och frusit på skidtävlingar..

Puss

Skidåkning

Jag var uppe och åkte skidor med min bror förut idag och ojoj vad mycket människor det var där uppe..
Det var många snabba som laddade inför tävlingarna i helgen och hmm jag kände mig bara ivägen på grund av min osnabbhet!
Men ja det är väl därför jag ska stå som åskådare imorn(: det ska faktiskt bli kul att se, och självklart håller jag mina tummar för Hanna och Emelie(:

Fredagen den 13:de

Varför tycker folk att fredagen den 13:de inte är bra dag?
Jag själv tycker att det är en av de bästa dagarna:P
För det första så är jag född på fredagen 13:de
Och för det andra så tog jag studenten fredagen 13:de, så jag menar det kan ju inte vara något annat än en bra dag!:D

090212

Idag har jag inte gjort så värst mycket.
Min bror har varit hemma här hela dagen, och han vet precis hur han ska göra för att driva mig till vansinne!
Men jag erkänner att jag har saknat honom och tycker att kul att han är hemma!
Det är förstås kul att Johanna också är hemma, men hon jobbar för tillfället..



Frustrerande

Jag höll på att lägga in lite mer musik på min ipod förut, men den hakade upp sig så det kom inte in någon musik så nu står den bara och lyser"/
Så jag fick träna utan min vän kasst! men det är väl bara att vänta på att batteriet ska ta slut så att jag kan koppla in den till datorn igen.. Jag blir så trött den som aldrig brukar krångla..
Men men sånt är livet och jag ska försöka överleva utan den tills imorn..

Förövrigt så har min Broder och Johanna kommit hem från Örebro:D eller dem är hos Johanna nu men jag år träffa dem imorn hoppas jag!<3

Friends

" det bästa som finns är när man kan skratta tillsammans med någon annan, för att man tycker att samma sak är roligt."



I wonder

Förut under morgonen så var jag ute och åkte skidor, skate för jag kan inte valla haha
Det var jobbigt för de har förlängt spåret så att man åker ner och upp för kraftledningen nerför var ju inte så jobbigt men när man vände och skulle upp igen så fick armarna verkligen veta att de levde för dem är nämligen inte så starka:P
Men det bästa med att åka skidor nuförtiden är att jag inte behöver komma i någon form ( Tilina då menar jag tävlingsform och inga andra former;P haha)

Men ibland undrar jag allt hur det hade blivit om jag hade fortsatt med skidorna och valt Torsby istället för Skara.
Om jag hade kunnat bli nått bra eller hur det hade gått liksom.
Inte för att jag ångrar mitt beslut över cyklingen, för jag är mer taggad till säsongen 09 än någonsin!
Och Italien närmar sig med stormsteg!:D
Men det hade vart kul att veta liksom:P

Promenad

Jag kom precis hem från att vara ute och gått med Mille (alldeles själv, mor min va ju inte hemma så;P)
Det var ganska skönt att komma ut och gå en stund, men en sak har jag funderat över varför ska hundar alltid gå i snön förstår dem inte att det är kallt och att man blir blöt?:P

Förövrigt så har dagen flytit på bra men jag har väl inte gjort så mycket egentligen.
Jag gick upp kl 7 för att gå ut med Mille, men jag gick och la mig igen efter det för det var alldeles för tidigt för mig så jag sov i ett par timmar till.
Kollade på störtloppet förut men jag kunde inte hålla mig vaken, så jag sov en stund  hur skönt som helst(:

Hundvakt

Idag och imorn så är jag hundvakt(: åt Mille, han är ju för söt!
Fast han är bara kompis med mig när jag har mat i handen:p
Annars så följer han bara efter mamma.
haha han följer typ inte med ig ut och går om hon är hemma..
Jag är omtyckt jag vet;P haha

hade fint!
Heej!

Läger, dopingkontroll och lite till

I helgen så har jag varit i Skara på läger med alla junior och u23 cyklister(:
Så jag åkte dit på fredag förmiddag för att först lämna lite grejer till gubben och jag märkte även att min skärm va helt invalid när jag kom fram så jag fråga gubben om man han inte kunde fixa det eftersom vi hade med saker till honom:P och när jag kom tillbaka så stod han och fixade med min skärm(: tack för hjälpen!
Sen så gick jag för att möta upp Jenny på Kaffehuset, men vi beslöt oss för att gå lite i skara innan vi fikade och det gjorde vi trevligt var det! sen så satte vi oss på Kaffe huset väldigt mysigt, vi satt där ett bra tag och pratade.

Sen fick jag ett sms av Malin att vi skulle gå till vandrarhemmet där vi har hållt till under helgen, det regnade och vi gick fel så det tog ganska lång tid men fram kom vi..
under fredagskvällen så var det bara lite information och middag, sen var vi några tjejer som var hemma hos emma vi skulle kolla på film men kunde inte bestämma vilken så det slutade med att vi bara pratade ist(:
Jag och Sara gick hem till Malin där vi fick bo, haha shit vad vi skrattade! visste ni att sverige var uppdelat i nord och syd europa;P hahaha

Lördagen börjar med att vi gör iordning oss för träningen ochär vid vandrarhemmet strax innan 9, då jag genast får order från gubben att ställa ifrån mig cykeln och gå in. Jag blir väldigt fundersam och undrar om jag har gjort nåot som jag inte borde(; men det visar sig att jag ska på dopinkontroll. Eftersom de kom precis innan träningen så har ju vi som skabli testade precis varit på toa. Så det var bara att sätta sig där och dricka en massa vatten och se de andra sticka iväg och träna. Efter 2 timmar var även vi klara att bege oss ut att träna..
Men vi fick göra det bästa utav situationen och vi hade ganska roligt ändå(:
Efter träningen blev det föreläsningar, och jag var jätte trött!!
Hemma hos Malin igen så satte sig dem vid sina datorer så jag kolla på tv och började kolla på Braveheart men det blev väldigt nedröstat så började kolla på film ist..

och idag så fick vi cykla i en massa slask, och vissa hade lite dåliga skärmar så det blev väldigt blött och kallt!
sen blev det bara en avslutning och säga hejdå till alla..
så nu är jag hemma igen och väldigt trött så det kommer bli en tidig kväll tror jag om jag inte fastnar framför tvn:P

Tjing!

Flytta till Skara?

Ja det ser iaf ut så min packning! men jag ska bara vara där en helg..
Och jag är ju tjej så jag får packa mycket haha:P nej men jag kan verkligen inte det där med att packa lätt, fast när jag kollar vad jag har i väskan så är det bara sånt som jag verkligen behöver,men så tar ju cykelskor och hjälm en del plats och så har jag ju täcke och kudde och en cykel och stora saker som gubben har beordrat mig att ta med!
Jag har fått fälla sätena ibak och det är helt fullt:P haha

Ska väll snart bege mig mot skara, gäller att vara där i tid(; nej men jag ska nog träffa  jen innan vi ska samlas för lägret kl 18..

ha en bra helg!
Pusss

seventhirty

Halv åtta ringer telefonen, det var mamma som meddelade att jag måste komma och jobba(:
så nu sitter jag och äter frukost efter att ha varit ute och sprungit..
Ska väl snart börja göra iordning mig för skulle vara på bogesund vid 11.
Det blir inte många timmar men det är alltid något!

Det snöar ute, jag tycker inte om det för det är några månader försent! nu vill jag bara att det ska bli vår så att jag kan ta fram racern(:

Pussheej

The Hills

Idag har jag typ inte gjort någonting eller jag var ute och körde distans imorses, det gick bra förutom att jag frös brutalt mycket om fötterna! jag hatar att frysa om fötterna!
Sen så tog jag det lugnt ett tag, framtills det att jag skulle laga mat. Jag bestämde mig för att jag skulle göra omelet men det gick inte sådär jättebra, det blev äggröra men så skulle jag krydda lite och fram med svartpepparn men det var bara det att det dära plastsaken som gör att det inte kommer så mycket krydda på en gång inte var på så det blev ganska mycket svartpeppar på och ja det va istort sätt samma saksom oätligt!! blä..

Sen pratade jag med Jen(: det var faktiskt ganska länge sen vi pratade innan idag. eller aa typ en vecka men så brukar det inte vara:P

Har börjat kolla på the hills(: det är lite underhållande när man inte har nått att göra..


I dont want to be the girl who have to fill the silence

Hej alla glada(:

Kom kom hem från skidpåret för en liten stund sedan.
Där höll dem på med att förlänga spåret och köra ut snö med lastbilar, så just nu går det inte köra hela banan utan man fick åka och vända, men det gick iaf att åka typ halva banan utan att bli störd av lastbilarna..

Nu sitter jag och lyssnar på Pink, jag tycker att hennes nyaste singel Sober är riktigt bra(:



Ha en bra dag!

Puss

Mary Kay

Mina grejer från Mary Kay har kommit(: så jag hoppas att dem är bra!


Det var bla detta som jag köpte..

Nu kollar jag på Two and half men.

Ha en bra kväll!

Tour of Qatar

Just nu i ligger jag i soffan, kollade runt lite på kanalerna på tv:n men det fanns inget att kolla på. Så jag satte på eurosport där visade de cykel(: tour of Qatar så det kollar jag lite på, men det är inga svenskar med så då tycker jag inte så intressant faktiskt men betydligt bättre än Tv shop;P haha
Man blir ju rätt sugen på att tävla och längtar framförallt till Italien!(:

Nej nu ska jag gå ut och tvätta och tvätta min vinterhoj, ganska tråkigt faktiskt men väldigt nödvändigt!

Tjing!

Ljungskile

Jag kom hem från från Ljungskile strax efter klockan 5, sen var jag och lämnade tillbaka bilen återigen tack så jättemycket för lånet!(:
Bara så att alla vet så körde jag inte fel en enda gång, fast gpsen ville ra mig till lilla edet så jag fick stänga av den och jag hittade även till folkhögskolan där vi skulle vara.. Men jag var lite nervös när jag åkte igenom Göteborg med alla filer och sånt speciellt nu påväg hem för det var köer men det gick bra(:

Det har varit en trevlig helg med några av tjejerna, alla kunde inte komma tyvärr! Men vi hade trevligt okej föreläsningarna kanske inte var så jätteroligt men ändå(:
Idag körde jag och Martina backintervaller  med Cyclesport sjukt jobbigt!!


Och nu när jag kom hem så hade jag denna fina bild som bakgrundsbild på min dator

Stefan Inhammar, han var visst lite kaxig för det hade tydligen gått bra för honom i deras kortspel!
Haha

RSS 2.0