Jag kanske inte är den du drömmer om, men jag är den du ser.

Sm-veckan

Här har det ekat tomt!
.
Jag har varit på Sollerön och kört SM.
Vad ska vi säga om det då? Tempot gick värdelöst! Knappt värt att nämna.
Linjet som faktiskt kändes bra körde t.o.m bra uppför, men jag vurpade andra gången utför Gesunda. Kom ikapp klungan men hade slagit i handen så tredje gången upp så kunde jag inte stå upp och det gjorde bara riktigt ont! Så jag valde att kliva av. Riktigt besviken men får se framåt till u6(:

16/6-11

Tjenaa!
.
Jag lovade ju att jag skulle skriva om Pinse, så här kommer lite kortfattat.
.
Lördags var det 7mil linje, några småbackar men annars ganska platt. Det var fartökningar i backarna och några ytterligare attacker men annars ganska lugn fart och samlat in till mål. Jag var för feg i slutet  och kom 34 tror jag.
.
Söndags var det nästan 10mil och platt som en pannkaka, även här lite attacker men  inget som höll och det var samlat in till mål och det blev en 21plats.
.
Måndags var den hårdaste dagen med en kuperad bana, det sprack upp varje gång  i backen och jag fick slita lite för mkt där tycker jag. Men det var någorlunda samlat till mål och en 20plats blev det denna gången (och även totalt tror jag?) Har inte kollat så noga var ju ingen topp placering direkt(;.
.
Annars i veckan har det blivit jobb, träning och idag har jag opererat min tå (igen!) då jag fick typ akut ont i den. Jag hade hoppats på penicillin men läkaren sa att jag skulle bara få ännu ondare om jag inte opererade nu, så det var bara att lyssna och han lovade att det skulle vara bra tills nästa vecka! Igår så var det pappa som opererades, de säger att allt har gått bra så det är bara att hoppas på det bästa(:
.
Ja som ni ser en väldigt gammal bild!

Hemma

Är nu hemma från Danmark, men skriver om tävlingarna lite senare!
För måste sova nu, börjar jobba tidigt imorn!
.
© mbaek.dk

9/6-2011

Gårdagens förmiddag spenderades på cykeln, fick dessutom med mig bror min(: Det blir fler gånger hoppas jag!
Eftermiddagen gick åt till jobb, kvällen spenderades genom att gosa med Zorro och hänga med N&J. Säger det igen Zorro är världens sötaste!!
.
Här har ni min lilla ögonsten!
.
Idag har jag jobbat på Termoventiler, det kändes ganska konstigt men samtidigt som om jag aldrig varit därifrån..
Nu är jag igång och packar, drar till Danmark direkt efter jobbet imorn tillsammans med Berlinarna(:

8/6-2011

Här har det gått några dagar! Får väl ta det från början!
I lördags var det ju Gp i Norge, Gp gör mig alltid nervös! Men jag lyckades att hålla mig långt upp nästan hela tiden, tummen upp för det(; Och jag blev 8a..
.
När vi kom hem på kvällen så blev det grillning och beach volleyboll med lite folk, bra kväll helt enkelt!
.
I söndags var jag ute i solen hela dagen först nere vid sjön och sen hos Martina i Torsbo för att sedan dra hem för att träna.
.
I måndags blev det PW med Elin milen uppe vid lassalyckan(: Vi kände oss väldigt hurtiga! När vi hade gått klart så bytte vi miljö till att hänga nere vid sjön. Senare blev det fika hos föräldrarna tillsammans med bror och johanna.
.
Igår var det jobb hela dagen, för att sen snabbt byta om och sticka ut och för lite hårdkörning.
Och avsluta kvällen med Eclipse kväll med Elin(:
Förutom detta så har det blivit en del häng hos Niklas och Johanna!
.
Sjöhäng på högsta nivå!

Fellestart

Igår började det lite kaotiskt med att vi innan start fick veta att det inte var den banan som de hade gått ut med i PM.
Det var ju bara att göra det bästa utav situationen, det är ju inte första gången man inte vet hur banan ser ut..
.
Starten går och det rullar igång, ganska lugn fart i början sen vid hälften så började det komma en del attacker. Det var även en ganska så backig bana, backarna kändes ändå rätt bra!
Sen när det var ett par km kvar så hade jag bestämt mig för att ligga långt fram och har lyckats ta mig dit, sen när det är 1km kvar så går det utför och sen helt plötsligt så skulle vi svänga vänster, inga pilar eller skyltar som visar och liten kille som flaggvakt gör att det blir helt kaos och vi uppfattar inte att vi skulle svänga. Alla körde fel utom hon som låg sist som hann svänga hon gick ju såklart och vann medans vi andra kom bakom.. Vi blev lovade samma tid men det verkar inte som det har blivit så.. Tråkigt!
.
Men nu laddar vi om till ett GP start 13.20.

Tempo

Befinner mig just på ett hotell i Fredrikstad för att köra Östfold 3-dagars.
Har idag kört ett tempo på 10km.. En 11de placering, inte helt top noche! Men ändå sjukt mkt bättre än vad det har varit(: Vilket betyder att det går åt rätt håll.
.

Fullständigt förälskad!!

Idag så flyttade Niklas och Johanna hem och blev ulricehamnare på heltid igen:D
Det är jag väldigt glad över!!
Men de hade med sig en 12veckors gammal bebis hem!! (ja en kattunge alltså!) Zorro som han heter fick min kärlek på en gång<3
.
Nää nu ska jag sova, upp tidigt imorn för att dra till norge. Tävlar tors-lör.

1/6-2011

Hej lovers!
Förra veckan nästan bestod endast av jobb och träning!
Men även lite roligt som Go Cart i Jönköping, shit vad roligt det var! Och ja vad kan man säga? Tävlingsinstinkten kicka in rejält!(; Och i fredags så var det studentfirande hela kvällen!(:
Helgen var typ bara träning det också..
.
Igår var inte den bästa dagen i världshistorien! Alldeles för mkt tankar som snurrade, men med lite samtal med nära och kära så  kändes det bättre! Även om inte alla beslut var jätteroliga..
.
Nu är snart dags att bege till jobbet så bara att börja göra iordning sig!
RSS 2.0