Life is a mystery, everyone must stand alone

Jag var tvungen att skjutsa pappa till Gbg idag, så när han var klar med sitt ärende passade vi på att åka en sväng till Ikea. Köpte lite grejer till lägenheten bla köksbord, soffbord och en hylla. Lite småplock blev det såklart också, och champangeglas(!) Jag vet inte riktigt varför men det känns som om nånting man måste ha(;
Så när inflyttningen är klar vem vill komma och skåla i Champange? haha

Sitter och lyssnar lite Jay nu, jag har verkligen kärat ner mig i hans röst!!

My Christmas

Hoppas att alla har haft en bra jul! Min har varit väldigt mysig! Började i torsdags med bingo lottos uppesittar kväll! Ja det är ett måste! Enda gången på året som jag spelar bingo lotto men jag gillar´t!! Men jag vann inte detta året heller"/ Jag sitter varje år och hoppas på en bil(;
Sen julafton var precis likadan som alla andra mysig, men alldeles för mycket mat. Och jag tröttnar aldrig på Kalle...
Och såklart många fina julklappar och julklappsspel(:
Juldagen blev ganska lugn och på kvällen så blev det först en sväng ut till blidsberg för att sedan åka vidare in till hotellet! Blev en väldigt lyckad kväll!
Igår så kom Jen, David och Erik hit så vi drog till backen och åkte.. Haha det är inget jag gör ofta och jag är brutalt feg!! Och andra åket så ska de åka i en av de andra backarna och vi kommer till ett stup typ(; Inte okej!!
Grejen är att jag blev ju bättre och bättre, men det blev ju dom också så då hängde jag ju inte med iaf(;
Och jag fick en klocka som jag suktade efter i NYC men aldrig köpte där! Så gissa om jag blev glad:D Tack min underbara vän!!<3

Julledig!

Nu är det är det julledigt!(: Och dagen till ära fick vi sluta lite tidigare. Och för att stretcha ut magarna lite så blev det bestämt att vi skulle ha pizzaonsdag även denna onsdagen så här innan jul, och för att vi ska få i oss  lite extra julmat hmm jag vet inte om jag gillar denna teori?
Det alltså två dagar kvar till julafton knappt det med tanke på att det inte är så mycket kvar av denna.. Men jag känner absolut ingen julkänsla alls.. Jag vet inte varför, men hoppas att den infinner sig snart iaf!

20/12-2010

Imorses så tog jag tag i min beslutsångest och bestämde mig för att go for it!
Så nu är jag en lägenhet rikare(: Jag blev lovad att jag skulle få måla i lägenheten så det känns faktiskt riktigt bra!
Nu måste jag bara se över vad jag har och vad som kommer behövas köpas, men tror faktiskt att jag ska ha det mesta.
Annars så har dagen varit ganska seg, men mycket positivt är att vi blev klara med inventeringen!!

Apartmenthunt

Nu har jag varit och kollat på lägenheten. Jag jämför ju hela tiden med den jag hade i Skara, jämfört med den så var den här gigantiskt! Mycket förvaring, stort kök och ett rätt stort rum. Det enda som jag egentligen inte gillade var toan,men det går väll kanske fixa till lite.. Sen så behövdes det målas om lite, men i det stora hela så var det absolut en lägenhet jag skulle kunna tänka mig att bo i! Får ta mig en funderare här under eftermiddagen/kvällen och så får vi se vad jag bestämmer mig för, för måste nog vara ganska snabb med att bestämma mig då det var fler som kollade på lägenheten..

Wierd dream!

Nu på morgonen så har jag drömt en sjukt mysko dröm! Det var tävling, först och främst så fick starta på trottoaren och sen helt plötsligt kom hela herrjunior klungan mot oss på trottoaren:O
Sen så körde jag i sandaler, och jag va inte ensam om det heller. Det vurpades hela tiden men det var aldrig nån som lämnade klungan. Det måste dessutom vart en ganska stor tävling för det var danskor och norskor med också.
Danskorna som va med på u6 förra året, körde dessutom för cykelcity nu? Alltså ja jag vet inte riktigt vad min dröm skulle föreställa, den va bara sjuk helt enkelt(;
Men nu till min mardröm på jobbet, Inventeringen!"/

If tonight is my last

Världens gulligaste granne?

Det är vad vi måste ha! För nu har Viktor skottat åt oss två ggr denna vinter(:
Hur gulligt som helst! Så det tackar vi och bockar för..

15/12-10

Idag har varit en dag som jag gillar!
Fullt upp på jobbet hela dagen, precis så jag vill ha det! För det känns som om tiden går mycket fortare då(:
Träningen gick bra, även om det inte var de mest piggaste benen jag har haft under livet så var det ändå positivt..
Sen till det stora, jag tog även tag i mitt liv och ringde på en lägenhet! Så ska dit och kolla på söndag, har ingen aning om hur den ser ut men hoppas att  den ska vara fin. Den ligger dessutom väldigt centralt i "stan", så vi får väll se hur det blir med det(:
Men känns som det är kan vara dags nu, det är ju ändå 2,5 år sen jag flyttade hem igen efter studenten.

Lockar

Jag köpte en ny locktång i veckan, som jag såklart var tvungen att testa innan jag drog till Elin igår.
Så jag hade fortfarande lockar kvar när jag kom till jobbet imorses, så det första jag fick höra var: Har du sett en spindel eller?? Ja, jag tänkte på tomtens verkstad när dom ska locka dockornas hår du vet..
Ibland är det lätt alltså(;

I keep on running, keep on running And nothing works I can't get away from you, no

Hallå alla söta!
Jag har haft en bra helg med en del träning och en hel del slappande!
Sen igår kväll så var det julklappsspel ute på Rydet hos Elin(: Några tjejer med väldigt mycket tävlingsinstinkter! Ja det kan ju inte bli annat än roligt, även om vi alla kanske visade sidor som vi inte brukar göra i vanliga fall(;
Jag fick även äran att sätta igång timern på mobilen, det gjorde jag och det var inga problem! Men vi tyckte att den där kvarten blev lite väl lång men men tänkte vi, vi stressar väll bara upp varandra så att det känns länge.
Efter ett tag så var ju bara tvungna att kolla klockan, och som sagt klockan var ställd. Det var bara det att telefonen var på ljudlöst så vi hade spelat mellan 30 och 45 minuter:O haha inte undra på att den där kvarten kändes lång(;

Woke up one morning you realize, your life is one big compromise

Måndag

Imorses så började jag dagen med mental uppladdning! För att dra ut en visdomstand, jag gick dit med föreställningen att det skulle göra svinont för då kan det ju bara bli bättre(;
Men det hela kändes knappt, det var bara obehagligt att höra hur det knakade och hur hela högra sidan av ansiktet domnade bort! Det var inte föräns jag kom hem och bedövningen släppte som jag fick sjukt ont i huvudet och i såklart munnen. Så jag var ganska duktig på att tycka synd om mig själv, men nån värktablett senare så känns det bättre! Jag hoppas att det känns bra imorn för då är det dags för jobbet igen och då blir det mycket att göra!!

Femte December

I torsdags så skulle jag ha hämtat Niklas och Johanna i Falköping, men visade sig att jag inte behövde det sen. Och tur var det för när jag kom ut från jobbet så startade inte bilen igen!:O Andra gången på en vecka!! Som tur var så hade inte alla hunnit åka hem än, så jag fick hjälp att få igång bilen efter ett tag(: Sen på kvällen så kom iaf Niklas och Johanna hem.
I fredags så umgicks jag så mycket jag kunde med dom, när de äntligen va hemma!
Igår så blev det lite utgång i Borås tillsammans med Elin! Det blev en väldigt lyckad kväll med mycket dans, lite för mycket så att det var nära att vi missa bussen hem. Första gången vi kolla på klockan så var den 1 och då var det ju lugnt men sen glömde vi av tiden lite grann för nästa gång vi kolla klockan så var den 01.40 och sista bussen hem går kvart i! Så det blev till att skynda att få ut jackorna och sen springa till stationen känner mig ganska glad över att jag inte hade klackar på mig! Och det var tur att det var många som skulle åka med för vi hann precis.
RSS 2.0