The Avengers

Sitter i bilen hem från Borås, vi har vart på bio och sett the Avengers.. Jag gilla'n, men kan tänka mig att det är en riktig bio film och inte alls lika bra hemma. Men jag gillar när det är en massa effekter och så vidare..

Springfeelings

Fick ett mail från Jen och uppenbarligen så har våren kommit till Stockholm också!(:
.

Sista april 2012

God morgon alla fina!
.
Eftersom jag var iväg och tävlade i helgen fick jag inte så mycket plugg gjort, jag fick därmed köra en all nighter och sitta uppe sent, för att jag hade en deadline till kl 8 idag. Det gick fint och jag blev klar i tid, men jag fattar inte varför de sätter deadline 08:00? Det borde vara 23:59 tycker jag!
Idag är jag ledig från praktiken då stället jag är på är stängd, så jag tänkte ta mig en välförtjänt sovmorgon! Men som ni märker så lyckades jag inte med det. Men det får bli en lugn morgon med frukost i sängen till nån serie.
.
I Karlstad hade våren kommit!
.
Sen måste jag ju visa vilken tur pappa hade, den satt kvar under bilresan från tävlingen till hotellet? Hur lyckas man med det?

Död åt mina ben!

Jahopp, nu är Hammarö- 3dagars avklarat! Sitter trött i bilen och är inte så jättenöjd direkt.. Det var ett konstigt lopp, det gick iväg en grupp tjejer redan från början. Jag och Madde gjorde en missbedömning och trodde att det skulle gå ihop. Det gjorde det inte, istället var det lugn fart med massa ryck! Det var helt enkelt döden för mina redan opigga ben.. Såhär i efterhand kan man konstatera att det hade blivit en skönare resa där fram.. Bättre lycka nästa gång!

Gp-loppet

Fortsätter väll att uppdatera er om loppen. GPloppet med killarna blev en ganska uppsprucken historia, det sprack upp redan på första varvet. Bea och Mirella var de som hängde med killarna längst och vi var en liten grupp som jagade. Mirella kom vi ikapp, men då stannade farten av och vi blev ikappåkta av en grupp bakifrån.
.
Lite tråkigt att det stannade av, men ändå en ganska bra genomkörare(: Var dessutom inte sist i spurten utan hade några stycken bakom mig! Tror att placeringen blev 6-7 nånting..
.
Imorn blir det ett linje på ca 10mil återigen tillsammans med H-junisarna..
.
Sen måste jag tala om att min lille kusin körde grymt och vann p15-16 (det är så att man blir lite stolt;)
Bilden är från mtbsm förra året..

Tempoloppet

Nu är även tempot avklarat! Lyckades köra ikapp tre stycken, hade siktet inställt på en fjärde men kom aldrig ikapp..
Blev några placeringar bättre än gårdagen med åttonde plats, ligger även åtta i totalen.
Nu laddar vi om för Gp:t ikväll, med de snabba H-junisarna!
.

Prolog

Jo men visst, nu är prologen avklarad! Samma gamla visa när det gäller prologen här uppe, det gick inte super direkt. Inte min grej! Men med en 11de(?) plats i bagaget laddar vi om tills tempot imorn bitti(:
Önskar bara att startlistorna skulle komma ut så att jag kan gå och lägga mig!
.

Hammarö 3-dagars

Idag går bilen upp mot Hammarön, startar strax innan kl 18 med en prolog! Håll tummarna!
.
Hihi hammarön för nått år sen, koncentrerade våffelätare(;
.

26/4-12

Jag anser mig nu vara relativt klar med rapporten bara de sista justeringarna kvar, känns sjukt bra att kunna släppa detta nu ett tag framöver innan jag får tillbaka den och ska förbättra den efter deras kommentarer.
Men en fråga om det finns nån teknik-guru out there? Mitt sidhuvud och sidnummret har försvunnit ifrån typ varannan sida!? whats up med det? hur får jag tillbaka dem?
.
Annars då så ska jag snart gå och jobba några timmar, har himlans svårt att säga nej när de ringer! Men som sagt rapporten har ju flytit på bra så kände jag kunde ta ett break innan jag börjar på nästa sak(:

25/4-12

Det har varit en fullspäckad men en ganska bra dag ändå! Pluggandet i Dalsjöfors gick fint, skönt att kunna bolla lite ideer med någon som ni kanske förstår(: Mentorsträff på det, vi fikade och diskuterade VFUn helt okej liksom.
Bussen hem och råplugga en stund innan det var träningsdags... Jag förklarade mitt upptagna liv för Jen såhär "förstår du hur mycket jag har att göra om jag säger att jag inte hunnit titta på en enda serie denna vecka!?(;" Serienörd som jag är, är det ganska otroligt faktiskt;P
.
Träningen då, tempo var planerat för dagen. Kan kort sammanfatta det såhär sämre väder, sämre ben, sämre tid men bättre flyt! Få ihop det om ni kan...
.
Det var iaf sol imorse!

I'm still alive but i'm barely breathing, praying to a god that i don't believe in

Tjaaaa!
Jag håller på att göra mig i ordning, snart kommer Nettan och hämtar upp mig. Vi ska till Dalsjöfors och plugga hos Sanna idag. Sen blir det för mig toppat med lite mentorsträff med den gruppen.
.

Hard work, work!

Nu har jag precis ätit lite lunch, mmm lasange! Och nu får jag ta ett break i pluggandet har nämligen blivit inringd att jobba några timmar, eftersom jag känner att jag kommit ganska långt med rapporten så kunde jag ju inte tacka nej till lite cash(; Sen blir det snabbt hem för att träna efter det avslutas dagen med en tjejkväll ute i Hjärtared!
.
Min utsikt det senaste...

24/4-12

Jag har precis kommit till min brors lägenhet, tänkte sitta här och plugga ett tag! Och såklart klappa på katten!
.

But you didn't have to cut me off Make out like it never happened and that we were nothing And I don't even need your love But you treat me like a stranger and I feel so rough

Tjaaa!
.
Eftersom att jag inte har någon VFU denna veckan utan är hemma för att skriva rapport så började jag denna dagen på ett förträffligt sätt genom en ganska lång PW tillsammans med Elin
Sen har jag varvat pluggande med lite ärenden och avslutningvis träning.
.
Nu blir det chill, fullspäckad dag imorn!
.

Kiss me like you wanna be loved You wanna be loved You wanna be loved This feels like falling in love Falling in love We're falling in love

Idag har jag suttit uppe hos mamma och pappa och kört hårt med pluggandet, har skrivit lite mer än två sidor på min observationsrapport. Men nu är jag hemma i lägenheten och lägger plugget åt sidan resten utav kvällen! Nu blir det träning istället, jag antar att benen kommer kännas ganska krispiga efter gårdagen... Men det ska nog gå bra ändå, om inte annat skönt att bli av med slaggprodukterna så att säga!
.

I hit the wall, big time!

Hej mina vänner!
.
Igår var tävlingspremiären, tidig uppstigning och äta den obligatoriska grötfrukosten. Sen gick bilen mot Åstorp!
.
Väl framme var det de vanliga rutinerna hämta nummerlappar, pumpa hjulen, hälsa på alla man inte träffat på evigheter, bli svinnervös! Sen var det uppställning i startledet, tävlingen började ganska lugnt men på andra varvet ökades farten lite i backen och kantvinden kom så vi blir en liten grupp som kör ihop i täten. Det kändes fint fram tills femte varvningen då en av danskorna gör en liten fartökning. Jag ställde mig upp och ska gå med men det var som att köra rakt in i en vägg alla krafter tog slut på en gång. Körde ett och ett halvt varv själv innan jag blev ikappkörd av en av d-junisarna, hon blev min räddning!
En 6e plats i mål och halvt död! Med tanke på mina förberedelser är jag nöjd trots väggen!
.

Vita brevlådan är inte vit längre!

Idag har varit en bra dag, jag trivs på min vfu och haft en bra dag där! Så mycket roligare än att gå i skolan(;
Annars idag så har jag kört tempo, gissa om det behövs! Det gick över förväntan även om jag tappa lite på slutet, but hey i'll get there!
På tal om tempo så har jag alltid haft ett riktmärke halvvägs ut till vänd på min tempobana, en vit brevlåda. Men nu visar det sig att de har bytt brevlåda till en grön.... Snacka om förvirrande!(;
Btw tävlingspremiär i helgen redan lite smått nervös faktiskt.
.

15/4-12

Det har känts himla konstigt i helgen att inte förbereda mig inför Östgöta, speciellt eftersom det är ett obs-lopp! Lite avundsjuk är jag allt, typ första gången jag inte kör och just iår väljer kantvinden att inte besvära cyklisterna har jag fått höra! Not fare! Men jag känner ändå att jag tog rätt beslut i att inte starta, då jag inte hade kunnat prestera!
Bara att se framåt, jag har ju spenderat denna helgen med att träna gårdagen bestod av distans och dagen av intervaller det var hårt kan jag säga, men det behövs så att säga!(:
.
Resten av eftermiddagen/kvällen spenderas framför skolböckerna, så barnperspektiv here i come!
Nervös tjej innan förra årets östgöta!

If holding hands is too discrete lets make out in the middle of the street.

Good morning folks!
.
Idag börjar VFU:n(: Det är alltid lite spännande och nervöst att komma till ett nytt ställe, det ska nog bli bra!
Idag kommer jag nog mest ha lite genomgång med min handledare och sådär så en lugn start.
.
Lite Hassle nostalgi såhär på torsdag morgonen.

Delayed premiere

I helgen är det ju sverigepremiär för de flesta cyklisterna som är hemma i sverige, jag har dock valt att inte köra i helgen tyvärr! Känns lite konstigt att inte köra Östgöta det är ju en klassiker! Men jag känner att jag missat för mycket träning och är inte tävlingsredo. Men jag kommer att hålla tummarna för mina Svanesunds-tjejer såklart(:
.

Paris Roubaix

Sitter och kollar på Eurosport Roubaix är ju en klassiker som jag faktiskt brukar kolla på(:
Boonen kör grymt! Men är det bara jag som undrar hur han kan köra utan handskar när vägarna ser ut som de gör? Crazy!! Aja hoppas att han håller till mål iaf!

RSS 2.0