Ryahallen

Befinner mig just nu i kusinernas hus i Gånghester. Ska alldeles strax sova!
Idag var det en ganska kort dag i skolan + lite diskution med gruppen(: Efter det fick jag skjuts av Heléne hit och nu på kvällen va jag med boråsarna och träna i ryavallen(: Va riktigt kul! Och vi snurrade nog runt där i nästan 200varv! Den ni(; Nä Godnatt!

29/11-11

Jo men visst jag tog mig igenom hela dagen! Men kan inte påstå att jag var fokuserad hela tiden. Varför är det alltid så, man går all in och skriver anteckningar för fullt första timman typ men sen så blir det bara mindre och mindre!
Tur iaf att det är ett intressant ämne! Jag säger ju det, jag kommer vara galet djup när jag är färdigutbildad(;
Det har inte blivit så mycket mer än skola och träning idag..
.
Godnatt!

Good morning!

Godmorgon på er!
.
Jag sitter här vid frukostbordet och borde öka farten, så att jag hinner med allt innan bussen. Skola varje dag den här veckan, hårt liv!(;
.
Påtal om hårt liv 6 timmar utvecklingspsykologi idag!
.

She doesn't mind- Sean Paul

Idag var det en någorlunda lång dag i skolan. Vi håller på och läser väldigt mycket psykologi just nu, och det är tillfällen som dessa som jag önskar att jag hade lyssnat lite mer på psykologilektionerna på gymnasiet! Men läraren där var minst sagt inte jätterolig så det försvann lika fort som man lärde sig det...
.
Efter en 3timmar lång psykologi föreläsning så kan jag meddela att det inte var nån i min grupp som var på hugget på seminariumet...
.
Men träningen nu på kvällen kändes iaf bra(:
.

If it makes you happy it can't be that bad, if it makes you happy then why the hell are you so sad

Idag har jag hunnit med mycket! Bla vara i skolan, plugga, träna samt spendera nästan 3 timmar på vårdcentralen!
På grund av min fucking invalid-tå, fick ut penicillin som jag ska käka i 2 veckor... Sen kommer de garanterat vilja "operera", känns sådär blir 7de gången för samma sak. Inte så pepp på det då det ändå aldrig blir bra, och han som lyckades med andra tån va från Norrköping alltså bara i Ulricehamn för stunden.. Men det löser sig nog(:
.

22/11-11

Helgen i Jönköping var riktigt bra! Träffade massor av folk som man inte har träffat sen i somras(:
Det blev iaf lite bad med släkten, mässa, möte med laget och lite utgång på det!
.
Igår var det estetiska läroprocesser i skolan jag hamnade i dramagruppen, riktigt roligt var det! Första gången vi inte bara har en vanlig föreläsning eller seminarium, mer sånt!
Sen träffade jag Elin på bussen hem, så vi bestämde oss för att luncha..
.
Idag är min föreläsning inställd så det blir en dag med egenstudier!(:
.

19/11-11

Nu drar snart bilen till Jönköping spenderar dagen och kvällen där!
Ha en bra helg!

The breaking dawn

Efter ett års lång väntan så var jag och Elin nu på kvällen och så the breaking dawn! Den var BRA!!
Det känns typ för jävligt att vi måste vänta ett år till för att få se sista delen...
Efter filmen gick vi och åt god mat på La Copita. Mums!
.

Happy friday!

Godmorgon!
.
Äntligen fredag! den här dagen har jag längtat efter, varför kan ni klura på lite till(;
Nu drar jag upp till bror min och käkar frukost.
.

You can be ashamed of me and you can be ashamed of Lucas. But what makes you think that we're not just as much ashamed of you?

Jag började dagen med att beställa lite kurslitteratur, kul verkligen(; Sen spenderade jag hela dagen i skolan. 3,5 timma utvecklingspsykologi Brutalt lång föreläsning!!
.
Sen blev ut till backen på en gång!
.
Nu blir det resten av kvällen i soffan framför OTH!
.

Done!

Äntligen hemma igen! Det började lite sådär halvkasst med tentan, datorerna fungerade inte.... Det tog en timma innan It-avdelningen fick ordning på det. Först hävdade dem att vi inte skulle få extratid på grund av detta, men vi protesterade och sen kom det en från student centrum som sa att vi fick en timma extra! Tur det!
Jag är väldigt osäker på hur skrivandet gick, jag hoppas att det var akademiskt korrekt och rätt refererat osv.. men det får jag väl veta om 3 veckor eller nått.
.
Nu ska jag få i mig lunch och sen träna.. Sen ska jag inte plugga nått på hela kvällen!
Kan inte fatta att det är över ett år sen!

Ååångest!

Ja nu är tentadagen här! klockan 11 så går jag in i salen och skriver min första tenta.. Ni får hålla tummarna för mig så att jag inte får en black out när jag ska börja skriva(;
.
Elin från klassen kommer snart och hämtar upp mig, så nu kör vi!

Isolerad!

Åh suck! Efter att ha varit helt okontaktbar och isolerad hela dagen typ... Stängde av internet och även telefonen stängdes av ett tag där, för att verkligen fokusera på plugget. Min hjärna är helt förstörd nu och jag kan verkligen inte koncentrera mig på nånting, ska snart sticka ut och träna tillsammans med Elin för att få ett break och tänka på nått annat!
.
Såhär pigg är jag just nu...

15/11-11

God morgon!
.
Själv har jag haft segaste morgonen, jag som hatar att snooza tog tre snoozningar på mig för att komma upp!
Men har jag suttit och skrivit på mitt utkast till tentan imorn..
Nu drar jag till Torgstallet och sätter mig och pluggar med övriga ulricehamnare i klassen(:
.
En bild från Ladies night(:

....

Eftersom jag har varit lite frånvarande den senaste tiden så bjuder jag här på lite kort från när jag varken pluggat eller tränat så har ni koll på läget(;
.
.
Kombinerade hippie med rödluvan där ett tag också(;
.
Gosat med zorro har jag gjort också!

Busy girl

Har fått lite klagomål på att det var länge sen jag skrev, så får väl ta tag i det här nu! . Har under period haft en hel del i skolan, har hunnit ha min första redovisning med min studiegrupp den skulle vara på 20min så ni kan ju förstå att det var jobbigt! Jag har väldigt svårt att prata inför folk så jag var väldigt nervös, men hela gruppen tog sig igenom det bra och vi blev godkända!:D . Sen nu är det dags för första tentan på onsdag! Vilket inte heller känns så bra då det verkar knappt vara nån som har koll på vad vi ska skriva och alla tolkar det olika.. . Och när jag inte pluggat så har jag tränat, så det sociala livet har legat lite nere som ni förstår! Förutom att jag träffat familjen en del för att koppla av(: . Och så att ni vet så var jag utklädd till hippie för att koppla ihop till mitt senaste inlägg, och ni behöver inte efterlysa mig!(;
RSS 2.0