Waldorf Astoria

Hallå hallå!
Igår tog vi ett snabbt impulsbeslut och bokade in oss på hotellet Waldorf Astoria, vi har sovit som prinsessor inatt!
Och vi hann såklart med lite shopping igår.

Nu ska vi snart checka ut och åka till Niklas i brooklyn.

Ha en fin söndagskväll(:

Breakfast american style

God morgon eller middag hos er(;

Resan igår gick bra, vi lyckades hålla oss vakna hela tiden för att slippa jetlagen, men vi vaknade vid 6.30 iaf.. Nu sitter vi och äter frukost på ett café(:
Snart dags att börja röja staden! First up century 21!

If I can make it here I could make it anywhere that's what they say!

Sitter på starbucks på arlanda just nu och väntar in våran flight. 14.10 flyger vi till våran favoritstad NEW YORK!
Blir andra gången jag är där och det kommer bli helt magiskt!

Ha det så bra här hemma(:

Nighty night

Säger nu Godnatt ifrån stora essingen! Fick äntligen träffa min bästa vän <3
Och imorn åker vi iväg på äventyr så dags att sova!

Destination Herrljunga

Yo peeps!
Lektemat i skolan har fortsatt även idag, med ett besök på Navet. Om ni inte vet vad det är så tänk typ universeum fast ändå inte. Sen lite studiegruppsarbete efter det, vi är fortfarande i spånings-fasen av vårat projekt men nu är det bog bestämt(:

Nu sitter jag på i en väntsal i herrljunga och väntat på mitt tåg upp till Stockholm. En timma kvar att vänta och är uppe vid 19.00 ikväll!

Good night!

Är nu hemkommen från en bra kväll ute i hjärtared (tycker namnet är Himlans fint!).
Hann inte riktigt packa klart innan jag var tvungen att åka, orkar inte nu så får ta det imorgon innan skolan. Tar tåget direkt ifrån Borås så måste ta med mig det dit..
Nä Godnatt!


Btw gammal bild.

Tjaba tjena hallå!

 Har haft en fullspäckad dag idag! Började med att skjutsa mamma till jobbet, åka hem och träna! Vänta in dagens pendlarvänner åka till Heléne och bli bjuden på lyxfrukost!
För att sedan åka gå till kransmossen där dagen lektion skulle vara, två timmars lek inte mig emot! Åka hem lämna bilen hos mamma och hjälpa Niklas med en grej. Nu har jag skickat in mitt arbete ska gå upp till mor och far för att hjälpa dem lite. Gå hem packa lite för att sedan åka iväg på tjejkväll!
Ja ni hör ju!(;

Time to let it go!

God morgon god morgon!
Just nu sitter jag vid köksbordet och kollar på regnet och ska snart börja göra iordning mig för att åka till skolan.
Idag är det ett seminarium om lekteorier, där kanske världshistoriens värsta uppgift ska redovisas.. Men sen kommer jag vara lätt som en fågel då det är avklarat.
.
Jaja dags att ta tag i dagen.
 
Hihi alltså jag skrattar alltid när jag ser Kajsas hopp-skills(; btw jag saknar dig!

24/9-12

Hola!
.
Jag vill säga att jag har spenderat hela helgen till att plugga, det vore en lögn. Jag är grym på att ta "små" pauser titt som tätt. Men nu när jag har kommit hem från jobbet idag så ska jag sitta tills jag är klar!! No excuses! Ja som ni förstår har jag alltså jobbat idag.. Men nu dags att börja..
.
 

Standing in the hall of fame And the world's gonna know your name Cause you burn with the brightest flame And the world's gonna know your name And you'll be on the walls of the hall of fame

Hej Hej hemskt mycket hej!
.
Just nu sitter jag och drunknar i uttryck som assimilation och ackommodation, jag är expert på att blanda ihop dem dessutom! Assimilation - anpassar världen till sig själv, Ackommodation - Anpassar sig själv till världen.
Om ni kände att ni ville kunna lite kognitiva teorier.
Nä nu ska jag koncentrera mig på Piaget och gänget igen.
.
 
Denna låten går på repeat idag för att hålla uppe motivationen!

Hej på dig Fredag!

Jag började denna fredag himlans bra med lite morgonträning och med hade gått om tid innan jag skulle vara i skolan kl 10. Där började dagen med arbete med studiegruppen, hitta på rim och ramsor som ska passa i olika barngrupper på förskolan. Hmm inte det lättaste och fantasin flödade ine direkt, men vi kom på två stycken iaf. Sen var det dags för föreläsning om lekteorier och jag hade hoppats att allt skulle falla på plats inför arbetet som håller på att skrivas, så var inte fallet..
.
Nu har jag precis kommit hem och firar in helgen med ett Glee-avsnitt!
.
 

Hilarious

Morning folks!
Tidig morgon idag, gick upp 05.30. Ska strax pallra mig bort mot the postoffice för att jobba lite. Dags att skynda sig så jag kommer iväg.
 
Okej, denna har jag skrattat åt hela sommaren! Så kolla(;

.....

Okej, jag erkänner pluggandet har inte gått hundraprocentigt idag heller! Men har kommit igång iaf, det är det viktigaste sen är det bara att köra! Jag kommer att gå all in för att ha läst allt imorn. 
Men det var ju såhär att Pappa ringde och frågade om jag ville ha thai-mat, det kan man ju bara inte tacka nej till(; Proppmätt och glad blir det att sätta igång dagens träning aningen senare än beräknat!
.
Önskar att jag kunde köra på ordentligt, men det gör ont. Så det får bli styrka idag också!
Btw Jenny fick mig att skaffa quizkampen men hon är sjukt seg tydligen, så om nån annan vill spela så heter jag niloracg.
 

Nittonde September

Goddagens!
.
Idag hade jag tänkt att gå upp extra tidigt för att hinna träna innan jag åkte till skolan, det gjorde jag inte utan fortsatte sova en stund till. Och strax innan 8 kila jag till bussen för en heldag i skolan. Har hunnit med 3timmars föreläsning, studiegruppsarbete och mentorsgruppträff. Var hemma för en timma sen och nu har jag slängt i mig en stor portion köttfärssås!
.
Nu blir det plugg om lekteorier för hela slanten och när jag tröttnat på det blir det träning!
.
Peace på det!

Change of plans

Det blev lite andra planer för dagen, blev bara ett par timmars plugg innan jag blev inringd för att jobba.
Så jag har spenderat hela eftermiddagen med att sortera post. Inte mig emot men nu är jag dyngtrött! Planen är ungefär att dö i soffan resten av kvällen.
.
.
Föresten jag måste ju berätta att min fina vän Sara vann VM-guld i armbrytning i söndags! Sjukt coolt, är riktigt imponerad!

So put it in all of the papers, I'm not afraid They can read all about it, read all about it

.
Okej, jag ville också vara cool och tidsinställa ett inlägg som alla andra, nu när jag vet hur man gör(; Jag sitter som sagt förhoppningsvis och pluggar.. 
Så jag tänkte bara bjuda på en orginalversionen av låten jag la upp igår (om ni nu inte skulle ha hört den innan). Jag har blivit lite lätt beroende av den så att säga, och kommer säkert lyssna sönder den på en vecka! 

Morning workout

Heej!
.
Ännu en dag som jag vaknar av att hela lägenheten skakar, måste bara gilla att de bygger brevid mig.
En dag utan skola idag, så när jag ändå vaknade tidigt passade jag på att gå upp och träna.
.
 
Nu har jag precis ätit min (andra) frukost, åt lite lätt innan träningen för att inte träna på tom mage. Blir så orkeslös då. Resten av dagen kommer att spenderas med näsan i kurslitteratur, har en uppgift som ska in nästa vecka som jag måste komma igång med! 

Wafflenight

Har idag haft två otroligt dryga matteföreläsningar, med svåra koncentrationssvårigheter från hela klassen(?). Men fick väl ut nånting av dem förhoppningsvis!
Och har nu tagit tag i livet och beställt lite kurslitteratur som behövs denna terminen. (Klappar mig själv på axeln och känner mig duktig!)
.
Kvällen har spenderats med Bro och käkat våfflor MUMS!

I wanna sing, i wanna shout, i wanna scream til the words dry out

Goddagens!
.
Klockan är typ 10.40 och jag sitter och äter lunch! Ajjemen, börjar skolan 12.30 och måste åka med bussen redan 11.10 för att hinna! Sämsta tiden för antingen blir lunchen jättetidig eller jättesen.
.
Vakna samtidigt som byggarbetarna drog igång med sitt jobb, men det gör mig inget har hunnit fixa lite i lägenheten så det var rätt skönt!
.
 

Sommaren

Yes let´s do this!
.
Hela sommaren har jag jobbat som postis, vilket jag även gör vissa skolfria dagar nu också. Jag trivs fint i min gula lilla bil.
.
Cykelmässigt har detta inte varit den bästa sommaren. Blev förkyld precis innan SM, hann precis bli frisk men linjet gick inte alls och jag körde inte imål (bryta är det värsta jag vet!). Sedan var det dags för tempot och med förutsättningarna gick det faktiskt rätt bra, en 13plats. Inget att hurra för kanske, men jag hade bra flyt något jag kämpat med att hitta.
.
Sedan lyckades jag köra till mig lite form tills det var dags för u6. Började hyfsat med 8plats på prologen, linjeloppen gick helt okej de också. Jag kunde ta för mig i klungan, förutom på Gp-loppet då jag i slutet av loppet sjönk långt ner i klungan och i mål var psykbrytet ett faktum. Men men jag kom igen till dagen efter. Inför tempoloppet låg jag 11, men fick till ett bra lopp och slutade på en 5plats. U6 är alltid lika roligt och vi får köra som ett lag med Svanesund.
.
Efter u6 hann jag köra en tävlingshelg innan jag åkte på en knäskada, som jag fortfarande dras med. Vet ännu inte vad det är, var på magnetröntgen i fredags så hoppas att kunna få ut nått utav den!
.
Så ja efter det så har det blivit en del pw´s och bålstabilitetsträning, lite cykel för att jag inte kan låta bli och lite rullskidor. Har haft mycket tid till annat då det blivit en del filmkvällar med vänner och sånt(: Och nu har skolan dragit igång!
 

Lite Facebook bilder från diverse tävlingar.
 

"You sneaky mom!"

Hej hej hej!
 
Här har det ekat tomt hela sommaren och en bit in på hösten. Men jag ser att det är några troopers som har hållit ut! 
Och er bjuder jag på riktig humor(; Så ska jag försöka ge er en snabb genomgång av sommaren senare.
 
RSS 2.0