2 veckor!

ja om ni inte har förtsått detta än så har nedräkningen verkligen börjat! eller de gjorde den för väldigt länge sedan!(:
men nu är det bara 2 veckor kvar och det är alldeles underbart!! det närmar sig med stormsteg(: och det är ingenting kvar i skolan vilket är alldeles underbart:D det kommer att bli 2 slappa veckor (inte mig emot)
idag var det lilla djäknedagen i skolan så då gick vi bara igenom gamla traditioner på skolan i samband med studenten vilket inte är lite! sen så var det betygsnack på religionen..

ikväll går bilen mot västerås ska åka dit med laget(: ska bli kul!
ha en härlig fredag och helg

29maj

idag har varit en slapp dag(: vi har inte gjort någonting i skolan! och det är räätt skönt och det var på tiden!
för så mkt som det har varit i skolan den sista tiden, så är det verkligen skönt att det är över nu! eller över slutar ju inte föräns om två veckor men det är inget mer skolarbete!(:

sen så körde jag första pacepasset(jag cyklar bakom en motorcykel) med gubben idag det gick bra men det var ju första gången så det var inte det bästa  samarbetet han kolla inte riktigt på mina tecken... men det blir nog bättre nästa gång(:

ha en bra kväll

28maj

jaaa nu är betygen satta! så nu är det inga mer prov/redovisningar eller inlämningar kvar(: wohoo!
sånt gillar vi!
btw så fick jag vg i naturkunskap fick jag veta idag det gjorde mig glad!
så nu är alltså det sista avklarat! så idag så är det en film/mys kväll med min vän Jenny som väntar det ska bli mkt trevligt för det var ett tag sen nu! och hon fyller år på fredag så vi slog till på denna kvällen att fira på det och att betygen är satta(:

ha en bra kväll! för det ska jag ha!

27 maj

idag har jag förhoppningsvis gjort mitt sista prov(: eller det måste ha blivit godkändt för att de ska ha varit det sista. Det är nått som man inte riktigt kan avgöra i ett ämne som psykologi för antingen har jag fattat allt rätt eller så har jag inte fattat nånting! jag hoppas på de första!:P
sen äre bara ett muntligt prov och en redovisning imon kvar halleluja!
sen ska jag slappna av! för har varit uppe i varv en hel del de senaste veckorna! för att de har vart så mkt att göra men jag börjar se slutet i det hela nu:D
vilket gör mig glad! det är vackert väder som gör mig ännu gladare! men just idag måste jag bita ihop det sista det är ju en del att plugga idag också! men sen! gud va skönt det kommer bli!:D

tävling(:

jag blev sugen på att vara med och tävla(: de såg så gulligt ut(;


om du vill vara med så kan du tävla här   http://www.mumari.se/2008/may/tavling.aspx

tidig morgon

japp idag var jag uppe tidigt klockan är bara 20 över 8 och jag har varit uppe i hela 2 timmar!
det  händer inte var dag för att gå upp tidigt är något som jag verkligen inte tycker om!!
men måste man så måste man.. och jag snoozade bara i sisådär 20 min men det var bra gjort ska jag säga!
så nu har jag alltså vart uppe i två timmar och bara pluggat!
alltså jag låter som världens jävla stud men alltså ni kan inte ana hur mkt det är skolan just nu!! men på onsdag sätts betygen(: waay! sen så ska inte jag göra ett skit!:P haha

uddevalla/vänersborg

i helgen har jag vart och tävlat och det var uddevalla/ vänersborg som arrangerade  en fin tävling..

dag 1
så hade jag 3 mil tempo framför mig.. jag gillar tempo men de va nervöst för jag har aldrig kört så långt på tempo!
det gick helt okej fick hyfsat flyt men det var sjukt jobbigt och det blåste en hel del. och jag visste verkligen inte hur jag skulle sitta på sadeln för att det skulle göra minst ont det var brutalt!! slutade iaf på en 4:de plats 6 sekunder från pallen

dag 2
det var 84 km linje som gällde. och vad ska man säga det var verkligen inte min dag! körde med herrjuniorerna gick hyfsat fort redan från början. sedan i slutet av andra varvet så sa mina ben stopp! va typ väggad blev avhängd fick köra ett varv själv. jag var död. ibland önskar man att man har nått att skylla på men det har jag verkligen inte, jag orkade bara inte tyvärr. idag var en kass dag!

studenten i ulricehamn

japp då var den avklarad! okej jag var avundsjuk att dem var klara och inte behöver gå till skolan mer men va fan jag har ju som sagt allt mitt roliga kvar!(:
och jag var faktiskt glad för deras skull även om de inte förtjäna att gå ut så tidigt!:P haha
först var det utspringet efter ett nån gång.. sen körde dem kortegen genom stan, var där och kollade med bror min och hans flicka Johanna. niklas bjöd mig och johanna på glass han kan faktiskt vara riktigt snäll min bror!(:
sen va de hem en liten sväng, sedan vidare till martina ute i torsbo för att fira henne mkt trevligt och god mat och jordgubbstårta bjöds det på inte helt fel!
sen skjutsade jag martina in till stan igen för hon skulle på party party. tänkte jag kunde ju hämta min studentmössa i skara för då hade ju jag också kommit in:P haha undrar om nån hade märkt nått?? haha
så nu är jag hemma igen för att det väldigt lugnt för imorn går bilen med riktning mot vänersborg! 3mil tempo rätt jobbigt får se hur det går förhoppningsvis bra(:

balklänning(:

nu är min balklänning klar! och enligt mig så är den väldigt snygg faktiskt(;
den är röd vilken färg annars det är the one and only colour liksom(: så nu har jag den äntligen hemma!

och så har jag suttit och kollat på bilder från balen som var här hemma i ulricehamn i tisdags gud så fina alla är(: hoppas att vi kommer vara lika fina på min bal..

och imorn tar dem alltså studenten! orättvist men jag har kommit fram till att när deras roliga är slut så har ju jag mitt kvar:P haha så jag kan ju glädja mig åt det! och tycka synd om anna som har tre år kvar haha så går det när man ska gå fyra år och är liten. :P

21 maj

idag har jag gått i skolan.. sedan va de en föreläsning eller vad man ska kalla det med karl-einar häckner. klamydiadrottningen hmm vet inte riktigt vad jag ska säga om den men jag skratta iaf..
sedan med sällskap av jenny och amanda så åkte vi till "stan" så jag kunde köpa studentpresent till martina!
nu är den köpt iaf och jag tror den blev bra hoppas hon blir nöjd..
men jag däremot kommer nog inte va så nöjd den dagen inte alls avundsjuk inte alls! jag kommer ha ett leende på läpparna men gråta inombords:P haha nej jag kommer nog vara glad för deras skull! och förhoppningsvis inte vara allt för avundsjuk!:P
sen så blev det iaf träning sjukt jobbigt lille kim körde på som en liten galning!! men hur kan den lille köra så fort?? helt sjukt men aja blir återigen den här kvällen och usch fy och blä vad det är tråkigt!!

krigarens själ

det blev till att kolla på film idag på samhällen precis som igår eftersom vi inte hann klart med filmen då..
den var bra men väldigt hemsk och brutal! när filmen var slut så fick vi en liten rast på 6min varför just 6 min varför inte 5 och om han nu ska ge oss en rast på mer 5 min kan han lika gärna ge oss en på 10min!! men iaf när vi gick ut genom dörrarna så hade alla tjejer tårar rinnande för kinderna! den var så hemsk! men en bra film dock inte en sån film som man vill se ensam! det känns nog säkrare med en person brevid, så man är flera om en av huvudpersonerna skulle hoppa ur tvrutan under ett av tillfällena som han var på rätt dåligt humör. då skulle inte jag vilja träffa honom det är ett som är säkert! men jag kan verkligen rekommendera den!


image13

vill inte!

jag vill bara ligga kvar i sängen och sova! det är så varmt och skönt under mitt tjocka duntäckes skyddande kanter! snälla låt mig bara sova typ 2½ timma till jag vill. men nej jag måste vara en duktig flicka och till skolan för jag har samhällskunskap kl8. vilket är ganska väldigt tråkigt! men men jag säger bara den 13 juni!!! efter det kan jag sova hur länge jag vill typ :P

studentpresent??

vad kan man köpa i studentpresent?? de tar ju som sagt studenten hemma på fredag!! gud va kul för dem VERKLIGEN!! inte alls avundsjuk!!:P men seriöst vad ska man köpa?? ingen fantasi alls!
sen måste jag ju köpa till ett par stycken på den riktiga studenten. då det smäller på riktigt! den 13 Juni! det är då det verkligen smäller fan va kul det ska bli! men adjö Sp3a:'( lite sorgligt men men..ingen mer skola och det är det viktigaste!! sen den 14de är det bal:)

19 maj

kom precis hem efter en lång dag!
först skola sedan möte på cykel.. pratade med gubben , sen ut och cyklade ett väldigt lugnt pass. de va skönt att komma ut och tänka på annat väldigt mkt på gång i min lilla hjärna just nu men snart är det som sagt över så det är väll bara att stå ut de sista veckorna!
kvällen kommer återigen spenderas framför skolboken"/ inte nått jag ser fram emot alls!

hoppas att alla andra har nått roligare för sig!
btw jenny du är bäst min vän(:



pusskram

hemma

från en dag i kyla och regn!! shit de va verkligen brutalt!! svinkallt!
nu sitter jag med mössa tofflor täcke och ett antal tröjor ändå fryser jag!
men mamsen vann ju så de va värt det!! grattis marie "mamsen" lindberg..


hälsningar från en genomfrusen Carolin

Kullen

snart ska jag åka med Jessica ut till kinnekulle (anna ska också med) ska kolla på tävlingen när de andra tävlar, har själv valt att inte tävla för jag är fortfarande förkyld"/ 
så jag hoppas att de kommer köra riktigt bra(: lycka till tjejer!
och killar som ska köra, men mest till mina alriksson brudar(: kör hårt!

skövde

har vart i skövdeidag!(: med lilla anna
bussen gick från skara kl 11 så dagen blev spenderad där(: det var mkt trevligt!
lite shopping blev det allt.. jag och anna gjorde ett kap!
hade nämligen hört att venus breeze skulle vara väldigt bra, så då såg jag de på hm men de va väldigt dyra må jag säga. så det blev inget köp där ,men anna skulle köpa en mascara på kicks så då gick vi dit och tur var det för där var det paketpris så då fick vi rakhyveln och fyra rakblad till samma pris som vi skulle bara rakhyveln för!(: så tjänade lite mer än hundra spänn på det:D
sen vart de lite grejjer till studenten(:
så nu är jag hemma och jag har testat mitt kap och den var lika bra som jag hade hört! så de kan jag rekomendera(:
får se vad kvällen kommer innehålla kanske nått kul annars blir det hemma i soffan;)

pusskram

16 maj

ännu en dag avklarad i skolan!
hade min idrottslektion idag, ihop med Jenny och Sara för annars hade inte de kunnat haft så vi fick göra ihop(:
vi hade en sorts hinderbana med styrkestationer och avslutade med idioten som vi gjorde till en stafett.
vi fick iaf MVG på ledarskapet:D så de gjorde vi bra tjejer!


sen hade vi debatt i svenskan jag var med i gruppen som var emot bojkott av os.. vilket jag är i verkligheten!
jag tycker att det är svårt att debattera på det sättet men vi gjorde vårt bästa iaf:P


ha en bra fredagseftermiddag/kväll

pussmedkram

15 maj

idag har det inte hänt mkt alls har bara vart i skolan typ..
vi hade information om studenten och det börjar verkligen kännas att det är nära!(:
kunde inte träna idag heller för jag är förkyld"/ hata hata hata!
kvällen kommer att spenderas framför skolboken"/ längtar tills det är över!!

skara

nu sitter jag i skara och har precis städat min lägenhet. det tog inte så långt tid som jag trodde att det skulle göra(:
men den var absolut tvungen att städas för familjen broberg ska komma och kolla på den ganska snart faktiskt.
annars har jag inte så mkt för mig, det har varit en ganska lugn dag för det har varit studiedag och jag har inte kunnat träna för jag har gått och blivit snorig"/ jävla skit hoppas bara att det går över snabbt!

hemma i Ulricehamn så tar de studenten nästa fredag värsta tidigt! då ska jag dit och kolla och gratta dem(:
jag vill ta studenten nu på en gång! längtar längtar längtar
ska bli så jävla kul!

en månad

Det är verkligen bara en månad kvar!!
det är helt sjukt!:D
nu är det snart över jag längtar så sjukt mkt!
eller det är väll lite sorgligt att säga hejdå Sp3a hejdå cykelgymnasiet, hejdå tullportagatan 5, hejdå skara!
och säga hej till ulricehamn igen och hej mitt gamla hus det är lite läskigt!
men hejdå till alla dessa lektioner, läxor och prov det har jag då inget emot att säga!
men skara ni kan glömma att ni blir av med mig så lätt för jag kommer nog upp och terroriserar er lite då och då!:P

image6

Cykeltävling

nu har jag kommit hem från danmark kom hem till skara ungefär vid 12 igårkväll.
det gick bra ända fram tills igår!
de började de med en tredjeplats för laget genom catrine!(: och vi körde väldigt bra lagkörning!
sedan blev det en dubbel genom hanna och jessica återigen en väldigt bra lagkörning!(:
men idag hinner jag köra sisådär 500 meter så går min kedja av! alltså nästa gång det händer nått med min cykel så kommer jag slänga ut den i diket!!!
men iaf jag fick ta hannas cykel för mådde inte bra.. så då blev jag upp pacad till klungan men jag satt alldeles för lågt, så jag gick ner till service igen återigen upp pacad till klungan. körde ett varv på cykeln sen kände jag att jag var påväg att få ont i knät så jag vågade inte riskera något..
sen körde jag hela vägen genom danmark och över broarna sen i Sverige fick hanna ta över..

hade fint!
pusskram

uppe med tuppen

japp idag är jag tidigt uppe! och det gick faktiskt ganska bra att komma upp för en gångs skull!(:
så nu ska jag bara fixa det sista innan avfärd..
och förövrigt så har jag redan hunnit klanta till mig! vilket är ganska bra jobbat eftersom klockan är nu 5 i 7!
jag menar vissa kanske skär sig på benet när de rakar benen. visst det händer att jag gör det också!
men alltså jag skar mig i tummen!! hur man nu lyckas med!? och det vill inte sluta blöda:S
BRa jobbat Carolin verkligen!

aja snart är det dags att åka, ska bli kul(:

hade fint
pusskram

danmark

imorgon blir det avfärd med riktning mot danmark(:
då är det pinse cup som gäller! ska tävla lör, sön och måndag.
vi kommer vara 8 alriksson cyklister som ställer oss på startlinjen! alla utom kajsa ( men hon är mtbcyklist + junior så hon räknas inte:P haha)
nej men det är verklligen inte ofta som vi är så många så det ska bli kul!(:
den bussen som vi hade nere i Tjeckien ska jag och PC köra ner till sexdrega imorn kl 8!
måste gå upp tidigt:S jag börjar egentligen inte innan 5 i 10 på fredagar!.
kul förövrigt att jag måste åka exakt samma väg som jag gjorde i måndags! och tisdagen innan det..
men jag kan iaf den nu:P (kanske mitt lokalsinne är inte det bästa)


hade bäst
pussmedkram

Kullen

idag har jag kört upp för kinnekulle!
den backen är brutalt jobbig och det blev inte lättare med tanke på att jag körde uppför den 3 gånger!
hade inte en suck mot killarna! eller jag hängde med längre än vad jag brukar, men jag har en känsla av att de inte körde på för fullt från början;) haha
men jag gjorde mitt bästa iaf och jag blev sjukt trött!
nu ska jag sova godnatt!

pusskram

Bitchen

Japp, jag sitter och tänker tbx till tjeckien och då kom jag att tänka på bitchen(:
Bitchen är något som alla människor borde ha!
Den gör sitt bästa för att hjälpa en i alla lägen:P
haha våran Bitch var iaf väldigt bra och visade oss nästan alltid rätt till dit vi skulle!
Det var bara när vi var i Polen som den var lite grinig och skulle retas lite haha
Men annars var hon väldigt duktig och hon hittade överallt i Tjeckien och hur vi skulle komma dit..
btw Bitchen var våran GPS men hur namnet kom till vet jag ej..
Jag ska skaffa mig en egen bitch när jag har skaffat bil!
image11
tyvärr så var bitchen endast i bilen, så Kajsa fick lite problem när hon skulle hitta från svenljunga till helsingborg.. haha det var väldigt kul! hon körde fel iaf men man kunde iofs åka den vägen för att komma dit.
Madde och de i bilen hade fått vända för att de glömde en sak i sexdrega.
så de jaga och jaga. madde ringde och fråga vart vi var och kajsa svarade att vi var på hallandsåsen och då hade vi typ 45 min kvar dit haha hon var lite förvirrad:P
haha men shit va vi skratta och att vi senare förstod att madde och de va före för att de hade jagat så, så börja vi skrattat ännu mer haha

hemma igen!

Ja nu är jag åter hemma från min lilla tur i Tjeckien.. och jag ska försöka sammanfatta det kort!

dag 1
10 mil, backigt och stor klunga. det längsta jag någonsin har tävlat. de gick bra fram tills det var lite mindre än 2mil kvar, efter andra bergspriset. låg alldeles för långt bak när backen drog igång.. men jag hängde med framtills backkrönet då det blev en lucka som inte gick att ta igen så hamna en bit efter med ett par väldigt stumma ben! men annars nöjd!

dag  2
12mil, ännu backigare och fortfarande stor klunga. kan säga så det gick åt HELVETE!!
det börjar med att starten blev flyttad nästan en timma för att två av de största proffslagen hitta inte till start.
Vilket "mamsen" fick höra för hon kör i ett av de lagen..
men iaf vi kommer ca en 10km in i loppet då jag kör i håla så att mitt styre åker ner, jag måste gå ner till service bilen för att fixa detta vilket gick ganska fort. Då återstår bara att jag ska upp till klungan igen och hade kommit en bra bit på vägen hade inte så många bilar kvar i karavanen. PANG och jag får dubbelpunka och hela karavanen försvinner ur min syn. Snabbt byta hjul för att kommma igång igen men klungan är långt borta, så jag blir pacead ett tag men de måste åka tbx upp till klungan och de övriga svenskorna.. När det börjar gå uppför slutar även min framväxel fungera!! jag var rätt glad förövrigt! FAAN så det blev kvast bilen med en trevlig holländska (hon hade tappat pedalen, så hon va inte heller så glad) men vi gjorde det bästa utav situationen eftersom vi skulle sitta i bilen ett bra tag för vi hade bara kört 2,5 mil av 12.

dag 3
inget tävlande för mig så jag fick bli springflicka och hjälpa alla andra inte så kul eftersom jag ville tävla!
först tempo på morgonen som jag såååå gärna hade velat köra!
sedan ett linje på eftermiddagen fick åka bakom i servicebil det va kul men shit vad läskigt! de kör som galningar!
bröt ihop lite på kvällen men det kändes bättre efter ett peptalk med Madde och tjejerna.

dag 4
inget tävlande idag heller såklart..
men jag tränade och då stötte jag på holländskan som jag hade åkt med i bilen andra dagen så jag tränade med henne och hennes lagkompis det var kul(: och så heja vi på de som tävlade.

tjejerna körde väldigt bra och jag hade gärna vart med!!
men grattis till era framgångar!

hade fint!
pusskram
RSS 2.0