God morgon!

God morgon Fredag!
.
Jag sitter och äter frukost, börjar om 40min så lite sovmorgon är alltid populärt(;
Men nu är det väl dags att börja göra sig i ordning.
.
Ha en bra dag!
.

29/9-11

Ännu en dag har passerat och det gick bra på praktiken idag också tycker jag allt! Slutade halv 5 idag och efter det har det vart full rulle, först ut till backen för att träna med bror. Fort hem och duscha efter träningen för att möta upp Johanna då det har varit tjejkväll på stan ikväll, fick med mig lite hårprodukter och nagellacks borttagningsmedel lite lagom tjejigt sådär(;
.

First day!

Första dagen avklarad, det kändes riktigt bra! Kom bra överens med min handledare och den övriga personalen var också trevlig! Det är dock alltid lite förvirrande att komma till ett nytt ställe, men har ju 2 veckor på mig att komma in i det(;
.
Nu är det såklart Idol som gäller!

Early morning!

God morgon söta!
.
Sitter och äter frukost, lite nervös är jag också! Första dagen på VFU:n (Verksamhets förlagd utbildning).
Börjar 06.30 idag så hård start från början, men det är bara bra så man kommer igång! Jag fick ju faktiskt börja senare om jag ville men tyckte att det var lika bra att köra igång då min handledare börjar vid den här tiden.
.
Anyways hoppas att jag har kommit på en bra avdelning och att handledaren som jag har fått är bra!
.
Hihi<3

Frustrerande

Ååååååh 3s nät har legat nere hela eftermiddagen! Man är verkligen helt invalid utan telefon!
Men hoppas att de får ordning på det snart.....

27/9-11

Jag började dagen med ett Gossip Girl avsnitt, som jag har väntat!(;
Men nu ska jag bege mig bort till Format för en plugg-date med två tjejer från klassen.
.

26/9-11

Idag så spenderade jag dagen i tvättstugan typ.... Inte jättespännande direkt:P
Sen på eftermiddagen så va jag ute och sprang med bror min, han lurar ut mig off-trail galet jobbigt för benen! Sen är han lite snabbare än mig! Men hey det var bara 3de gången jag sprang så jag kommer kanske ikapp om ett tag.
.
Nu har det varit filmkväll, vi såg you again. Helt okej film men inte så mycket mer än så(:
.

Bilder

Här kommer lite bilder från gårdagens lopp.
.
.
.
.
.
.

VM-linje

Igår var tanken att jag nästan direkt efter skolan skulle ta tåget för att åka till Malmö. Men västtrafik är inte inte min bästa vän just nu! Deras tåg var försenat så det var bara att sätta sig och vänta! Missa mitt anslutningståg i Varberg, fick sitta där och vänta också...
.
Nu på morgonen var det tidig uppstigning för att åka över till Köpenhamn för att kolla på H-jun och sedan på Damernas VM-lopp! Shit vilken stämning! Och häftigt att uppleva på plats! Svenskorna syntes mycket under hela loppet vilket var kul att se, men det lyckades tyvärr inte hela vägen. De gjorde det bra ändå(:

Drama, drama

Det har varit en händelserik morgon kan jag tala om! Jag gick i god tid till bussen så att jag skulle slippa att stressa. Men tji fick jag för min buss kom inte överhuvud taget, så fick snällt vänta på nästa! Detta gjorde att det var väldigt stor risk att jag skulle missa mitt seminarium! När jag kom till södra torget i Borås så var det ca3minuter kvar. Bara att börja springa, jag var där precis på minuten... Det var tur det för annars hade Västtrafik gjort att jag hade varit tvungen till komplettering osv.. Jag som trodde att man kunde lite på dom(;
.
Nu löste det sig ju iofs! But still, INTE okej!

21/9-11

Sitter och försöker förbereda mig inför seminariet som är imorn, jag har dock lite koncentrationssvårigheter!
Jämföra förskolans läroplan med politiska aspekter är inte direkt den roligaste uppgiften ever!
Men nu måste jag ta tag i mig själv och skriva mitt paper (som det så fint heter), annars är jag inte välkommen in på seminariet och in vill jag ju! Så nu vet ni vad jag har för mig.
.

So I won't let you close enough to hurt me No, I won't ask you, you to just desert me I cant give you, what you think you gave me It's time to say goodbye to turning tables To turning tables

Pigg och fräsch och redo att gå mot bussen som tar mig till skolan! Börjar 9 slutar 10.30, hård dag(;
Vi ska ha en föreläsning med info om praktiken! Och igår fick jag veta vart jag ska vara(:
.

Time trial

Sitter i soffan och håller tummarna för Emma och Emilia, då det är ju damernas tempo-lopp på vm idag!

Jessie J- Domino

19/9-11

I lördags så var jag på kräftskiva och min första kräfta ever! Jag var skeptisk innan, och ja jag blev inte så imponerad. Tycker mest att det var krångligt:P
.
.
Idag så var det skola igen en riktigt lång dag, hela 3 timmar med föreläsning och work shop(; Det handlade om barn med särskilda behov, riktigt intressant måste jag säga!
När jag kom till datasalen så hamnade jag breve en som jag tyckte att jag kände igen, så efter ett tag så var jag tvungen att fråga och det var en som gick i min klass på högstadiet! Han såg inte alls ut som jag kom ihåg, sen var det ju 6 år sen vi slutade 9an också(;

Unusual

Imorses när jag vaknade hände det nått väldigt ovanligt, jag var sugen på att åka rullsdkidor(!). Så jag gick hem till föräldrarna och hämtade mina gamla skidor och stack ut! Känner att min kropp kommer att vara öm imorn(; Det var faktiskt rätt roligt, enda minuset var att stavspetsarna var slitna så de fäste inte så bra..
.
Äkta vara är dock lite bättre! Men hoppas att det dröjer läänge innan dess!!
.
Nu gör jag nått som aldrig har hänt i världs historien! Jag har precis lagat fisk med ris.. Jag som är en spagetti och köttfärssås tjej, men kände att det var dags att vidga mina vyer!

Happy friday!

Hej Lovers!
.
Ååh underbara fredag! Jag hade världens mest meningslösa föreläsning idag, men jag är glad ändå! Kan inte hösten vara så här alltid!? Plus att arbetet blev inskickat igår SKÖNT! Ja om jag inte får göra om det vill säga! Så nu håller vi tummarna för att jag slipper!
.
Nu laddar jag för Tacos och tårta hos mina föräldrar ikväll, ska fira att Johanna och Anton fyllt år(:
.
Seriös på kort är inte riktigt min grej som ni märker!

Jag saknar dig mindre och mindre

Pedagogiska magasinet

Min post har helt klart förändrats sedan jag började plugga!
.
Jag menar tidningar som denna fick jag inte förut..

15/9-11

Idag har jag haft så kallade självstudier. Första arbetet ska in imorn! Så första halvan av dagen spenderades vid datorn för att fixa det sista, nu är jag typ klar!
.
Andra halvan spenderades på "stan" först lunch med Bror och Johanna för att fira att Niklas lyckades väldigt bra på senaste tentan:D (Inte för att jag är förvånad, men helt klart värt att firas!).
Sen blev det en långfika med Elin, på TS såklart(: Det var skönt att bara prata av sig liksom!
.
Nu sitter jag här vid datorn och funderar över om jag verkligen är klar eller om det är nått som måste ändras?
.

Present

Gissa ifrån vem?(;

Om du vill ha mig, så säg till. För själv vet jag inte vad jag vill.

13/9-11

Ledig från skolan idag, så jag började med dagen med en löptur imorses! Sedan dess har jag suttit och skrivit på mitt arbete, vill tro att jag är klar! Men har mailat det till bror min, så han och Johanna ska läsa igenom det. Kommer antagligen att få skriva om en del(;
Nu har jag tänkt att jag ska förbereda mig inför morgondagens seminarium, så ledig från skolan kanske jag inte är ändå(; Men lika bra att göra't nu så har man resten av dagen ledigt sen(:
.

Busy weekend

Tåget blev försenat i fredags så jag var inte framme förrän efter midnatt. Jag lyckades såklart  somna och ca 5min innan jag skulle gå av så väcker han som sitter jämte mig och sa att jag snart skulle gå av. Lite lätt förvirrad men oerhört tacksam över detta plockade jag ihop mina saker och gick av, hade han inte gjort det så hade Jen fått hämta mig i Sthlm så hon var nog lika glad(;
I Lördags efter att vi vakna så blev vi utskickade att fixa ärenden, när vi sen kom var det bara att börja fixa inför festen. Gästerna började komma vid 16, alla på en gång! Vi hade fullt upp med att fylla upp faten och diska bestick så det var stressigt men roligt. Och de sista gästerna åkte inte förrän vid 4, vi somnade så fort vi la huvudet på kudden..
Igår hjälpte vi till att röja upp lite och sådär, dagen gick väldigt fort!
Tidigt i morses så satte jag mig på tåget och åkte raka vägen till Borås, när jag var framme där så hade 3timmar innan jag började, så jag satte mig i biblioteket och skrev på mitt arbete(:
.

9/9-2011

Har precis packat lite, för ska snart sätta mig på bussen för sedan ta tåget till Södertälje(:
Jag och Jenny ska hjälpa till att servera och lite annat imorn(: Kommer att bli en bra helg det här!
Hoppas även att jag kommer hinna min favorit-Kajsa en stund också!
.
.

Finsittningen

Finsittningen igår va riktigt rolig! Tyvärr så blev dom jag gick dit med placerade i den  andra matsalen, men jag letade upp några andra förskollärare så det löste sig(:
.
Det skulle utföras minst 8st gyckel eller nått sånt, jag kan fortfarande inte fatta att vi gick upp och sjöng "nyss så träffade jag en krokodil"! Haha men ska vi bli förskollärare så ska vi(; Men absolut inget jag trodde innan jag kom dit!
.
Såg på ett ungefär ut såhär igårkväll!

The first step towards the old me


Och ikväll slår vi klackarna i taket! Finsittning med alla nya studenter:D

Svanesunds 3-dagars

Här kommer som utlovat rapporten från helgen!
.
Började i fredags med ett backtempo, det gick inte riktigt som jag hade velat och hamnade på en 9de plats med sega ben.
.
I lördags morses så var dags för gp, jag kände mig rätt så pigg så det var roligt!(: Kom 6a i en samlad klunga.
Under kvällen så var det tempodags! Jag var taggad och ville verkligen göra ett bra lopp, ännu bättre kändes det när jag kom ikapp hon som startade innan mig efter bara någon km. Kände att jag hade bra flyt, och innan jag gick imål så hade jag kört ikapp alla som startade innan mig(: Sen fick man höra att det var folk som hade gått på hjul, inte riktigt lika kul. Men blev 5a iaf.
.
I söndags var det en tidig morgon med start 08.05. Jag hade sega ben redan från start! Så min körning kunde helt klart ha varit bättre om man säger så.. I övrigt så var det ett ganska oroligt lopp, Linnea gjorde en otäck vurpa!(Krya på dig!!) Vi var helt klart flera som hade kunnat lägga oss där, men lyckades styra upp det hela. Sen var det när en gång till när tjejen framför kapade mitt framhjul, hann få ur pedalen i precis rätt tid! Men lyckades inte riktigt få stopp så det blev en vända i diket och tillbaka(; Höll mig dock på benen vilket jag är glad över!(:
.
.
Foton: Björn Berlin

Bitter!

Det som absolut inte får hända, hände mig förut! Min dator hängde sig, på datorn fanns mitt arbete( som jag förövrigt var ganska så nöjd med). Jag var tvungen att starta om datorn, mitt arbete försvann! Jo ja tackar jag, nu sitter jag här och har skrivit om skiten. Bitter är bara förnamnet!
.

They told me: Girl, to get you're way, you've got to be a bitch! They say that: A guy won't get the girl, if he's not filthy rich! You stop with little changes, Til you don't know who you are Surround yourself with friends Who only call you superstar

Hemma från skolan nu, väldigt kort dag! Men nu blir det till att skriva på en inlämnings uppgift, ska ha ett utkast klart tills imorn!
.
Denna låten går på repeat just nu har även gjort så ett tag!
.
Rapport om Svanesund kommer senare eller imorn!

Första September

Hade mitt första seminarie idag, och vi flesta var lite nervösa inför detta men det behövde vi inte vara! Eftersom detta typ bara var att presentera oss själva. Värre lär det bli på måndag när vi faktiskt ska diskutera saker!
Prata inför folk har aldrig varit min grej, och jag undvek det så gott som jag kunde på både högstadiet och gymnasiet. Men nu är det bara att inse, man kommer inte undan! Så det är bara vänja sig på en gång..
.
Nu blir det att läsa en del, innan det blir en sväng på cykeln(:
.
RSS 2.0