Torgstallet

Idag har jag varit och lunchat på Torgstallet med Martina(:
Det var väldigt mysigt. Det var så länge sedan jag träffade henne, för vi träffas verkligen inte ofta!
men det är väldigt trevligt när vi väl har gör det(: hon är en sådan vän som man vet att man har även om man kanske inte pratar eller ses så ofta!:)

aja nu håller jag på att fixa skivor som vi kan ha i bussen ner till tjeckien.
Nu blir "lövbiffen" glad på mig.. för hon va på mig hela helgen om att hon ville att jag skulle försöka fixa det:P
så vi får väl se om hon blir nöjd!? annars får hon fixa egen:P haha

på tisdag på tisdag

På tisdag åker jag till Tjeckien(: de ska bli sjukt kul!
de är lite smått nervöst eftersom det kommer gå ett ex antal km/h fortare än vad det går här i sverige och det är typ dubbelt så långa distanser! och att de kommer vara proffslag där.. Men jag längtar!
Det är liksom en skräckblandad förtjusning det är nog det bästa sättet att beskriva det..
på tisdag på tisdag på tisdag:D

Landskrona

Japp nu var tävlingshelgen i Landskrona avklarad..
Den gick inte riktigt som jag hade velat! men men det är inte alla gånger som det gör det"/
Jag hade störst förväntningar på tempot som gick i Lördags, jag slutade på 5:e plats. Jag vet egentligen inte vad jag hade förväntat mig, men jag tyckte att jag va aldeles för långt efter då jag var 50 sek efter Jennie som vann.
Och idag körde vi ett linjelopp, mina ben var inte alls som jag  hade hoppats på.. men men Jennie, Madde och Camilla gick loss första varvet, eftersom de va en person från varje lag där, så fick de en rejäl lucka och vi låg och avvaktade i klungan. Så de blev till att plocka in ryck och jag försökte mig även på en del ryck själv, men mina ben va inte så pigga så jag fick aldrig någon lucka.
Så jag hoppas bara att benen känns bättre i Tjeckien! för nu är det inte lika långt kvar(:

förövrigt så har Anna kört grymt i Holland där hon är med juniorlandslaget(:
hon va tvåa på en etapp utav typ 90 pers GRATTIS(: .. sen vet jag inte hur de har gått på de andra tävlingarna eller för de andra men hoppas att de har gått bra(:

hade fint!
pussmedkram

cykelkläder

hmm nu har vi haft rödvita kläder i tre år.. Och varje år har jag lyckats få mina kläder rosa!! (det har jag varit ensam om"/ ) även förra året då jag inte ens tvätta kläderna själv för jag vågade inte, så då fick min mamma tvätta dem så just de kläderna har nått emot mig:P
men iår tror jag att vi lyckades!!(: inga rosa kläder för mig:D (än så länge iaf:P) haha
wooho!
nu bär det snart av till Landskrona..
ska köra mitt första tempo i helgen! (nervös) får se hur det går, men jag har höga förväntningar!(:
i helgen är vi 5 alriksson som ska köra hoppas att vi lyckas bra!

hade fint!

pussheej

Vår

Nu är den äntligen här:D våren har äntligen kommit, det har varit fint väder hela veckan och mellan 10 och 15 grader varmt(: mmm i like it!! mer sånt!
och man märker att våren är här på mer än ett sätt och det ä
r att alla små barn har börjat cykla.. De har tagit sina små cyklar med stödhjul på och hur gulligt är det inte!? Det ser liksom så där lagom vingligt ut trots stödhjulen!
man bara måste le när man ser dem(: jag har mött minst en varje gång jag går hem från skolan så framtiden kanske ser ljus ut för cykel Sverige;) haha

hoppas att de fina vädret håller i sig! och att alla människor börjar cykla:P

pusskram

Fingermassaker

Hmm ja dagen började ju bra (not). På Naturkunskapen i morses så skulle vi kolla vilken blodgrupp vi hade.
Och jag hatar verkligen att ta stick i fingret och sånt! Så jag var inte så pepp på att  göra detta men jag ville ju ändå kolla blodgruppen kan ju va lite kul. Men jag kunde ju inte sticka mig själv, det gick ju bara inte! Så jag la mitt förtroende i Malins händer, för hon hade gjort på Jenny och sig själv och det hade gått bra och hon är ju ändå mamma så hon ska kunna sånt;).
När hon skulle göra på mig så gör hon först ett stick men sen slinter hon!! Så typ hela fingret blev massakerat!:P haha (okej det var en liten överdrift, men det blödde en del iaf). Och just på mig också jag som inte tycker om det där! haha fast om det hade hänt på någon annan så hade jag nog inte gjort det, och då hade jag inte fått reda på min blodgrupp (för att fråga mamma eller pappa vilken det är går ju inte:P).

Efter denna dramatiska händelse så hände inte så mkt under dagen förutom att jag kolla på cykeltävling på tv och Gustav Larsson var loss i slutet på tävlingen!!, men när det var 3km kvar så vurpar han är inte det höjden på otur eller!!??

pussmedkram

tisdag = slappardag

idag är det tisdag.. Och tisdag är den ultimata slappar dagen!(:
eller visst den är lite hård jag hade ju faktiskt en hel samhällslektion! Jättetråkigt jag är glad att jag höll mig vaken:P Men efter den så slutar jag faktiskt redan 10 över 9:) där med slappar dag. så nu är jag hemma och bara tar det lugnt,  väntar på det andra jobbiga den här dagen.. som är kl 1 då det är lagtempo, men det är ju iaf kul men väldigt jobbigt!! sen är det hem igen för att få tbx alla de krafter som försvann under lagtempot!(: sen kl 6 är det käk på stadt soft att slippa laga maten själv!!(: så det är gött.. sen efter det så får vi se vad som händer..(:

pusshej

jaaaaa!:D

bara för att jag blev uttagen till tjeckien!:D wooho! :D:D
shit vilken revansh från förra året!!:D faan vad glad jag blev nu!
madde ringde igår eftermiddag och sa att jag skulle få åka med till tjeckien(:
vi åker på tisdag nästa vecka och jag ser verkligen fram emot det!
men samtidigt ganska nervös att få åka i landslaget(: men de ska bli kul.!
så alltså på tisdag åker jag, jessica, stenerhag, bella, emma karlsson, madde olsson till TJECKIEN!:D

ha de fint!
// Carro

                                                               image10

Östgötaloppet

Ja nu är tävlingspremiären avklarad(: det är väldigt skönt att säsongen har dratt igång igen!
så idag var det alltså östgötaloppet i linköping. starten var 10 över 9 så det blev till att gå upp tidigt för att äta frukost 3 timmar innan start är ett måste. men det gjorde inget för att för en gångs skull hade jag inga problem med att gå upp på morgonen, vaknade till och innan klockan ringde:O men det var bara för att jag hade en del fjärilar i magen...

kom till tävlingsplatsen typ 1 och 15 innan start, så då blev det till att testa så att cykeln funkade ordentligt.
sen gick starten det gick ganska lugnt de första 5km dock med lite små ryck men inget jätte alvarligt. men sedan rycker jag och jag fick en lucka så det var ju bara att köra på så var loss i lite mer än två mil. sen kom klungan ikapp och då fick jag ju ligga och ta det lite lugnt för att få tbx lite krafter. det var en del ryck hela tiden tycker jag vi i Alriksson körde offensivt. men sen när det var dags för spurt så var det väll inte direkt någon som hade jättebra ben, men vi körde hårt det sista korta varvet för farten fick inte gå ner sådär jätte mkt. så jag drog typ de sista 3km för att de skulle kunna spurta. väääääldigt jobbigt! orkade inte spurta själv så jag fick väll inte nån bra placering precis men jag är nöjd med min insats ändå. för jag kände mig stark så det var kul(:
och nu är tävlingarna i full gång nästa helg har vi landskrona i sikte(:

och Grattis Anna till andraplatsen(:
och Jessica till tredjeplatsen:)

/Carro

inte långt kvar!

nej nu är det verkligen inte långt kvar! på lördag då smäller det(: då drar säsongen igång:D
det ska bli så kul! men samtidigt lite läskigt går ju upp och ska köra mot de stora flickorna iår(;
eller vi har väll kört ihop förut men då har man ändå vart junior, så det har man alltid kunnat falla tillbaka på, men det går inte längre.. ursäkten att man är u-23 eller förstaårs hjälper liksom inte!!
aaaah läskigt!
och shit va vi i alriksson ska köra!(: haha
men vi får väll se hur det går förhoppningsvis bra, but only the time will tell:P
wish me good luck!

// Carro


image9

Trött

trött ja det är vad jag är! och har vart hur länge som hellst! det spelar ingen roll hur mkt jag sover för jag är lika trött för det"/
imorses tex skulle jag gå upp lite tidigare för jag har tvätttid den här förmiddagen.. men jag kom verkligen inte upp ur min säng,, det går inte när jag vet att jag skulle kunna sova lite till och ändå hinna till skolan det är helt kört jag fattar inte ens att jag fösöker! så det va bara att ställa om klockan så att jag skulle hinna till skolan och ta tvätten efter.. som tur är så har jag bara en lektion på tisdagar så jag slutar 10 över 9. så jag hinner ju med tvätten iaf men det blir lite tajt om tid.. vilket jag nog hade i bakhuvudet när jag skulle gå upp det var ju att jag hinner ändå.. men jag förstår inte hur jag kan vara så himla trött hela tiden!
jag läste i en artikel att man blir piggare av att motionera men det stämmer då inte in på mig! synd det för om det hade varit så, så hade jag haft en hel del energi över:P
nej nu ska jag sluta wina! och se till mitt bröd som jag håller på och bakar(: och göra klart tvätten efter det,, är det stora steg till the local som gäller för då är det lagtempo dags!

ha en fin dag!
// Carro

måndag

idag har jag vart hemma i u-hamn för jag fick ett pris av kommunen för att jag vann sm i somras(: jag fick en orrefors vas och en ros, väldigt tjusigt. men nu är jag tbx i skara..

förövrigt så har jag bestämt mig för att jag ska lära mig gå i högklackat tro det eller ej:P
eller aa det behöver inte vara högklackat bara det är klack så är jag nöjd;)
så nu vet ni det haha.. jag har till och med övat idag hade på mig mina svarta pumps till där jag fick priset, körde till och med bil i dem:P

pusskram
// carro

uppdatering

I Fredags var jag ute i stenum och spenderade kvällen där. Jag hjälpte Jenny lite med att laga mat som vi bjöd hennes föräldrar och hennes lillasyster på(: det blev väldigt gott, visst det kanske inte såg så jätte gott ut precis.. för om vi hade lagt i det i en liten glasburk hade vi kunnat sälja det som barnmat:P haha men gott va det iaf! och våran tidsplanering va inte heller den bästa men vi gjorde så gott vi kunde!(:

i lördags när jag vaknade upp såg jag att det var SNÖ ute! jag blir vansinnig! hur kan det komma snö i April när det inte har kommit nån på hela vintern!? tänk om det är snö nästa Lördag! för nästa lördag är det tävlingsdebut och då kan det inte vara snö! aja det fick iaf bli ett tc pass inte jätte kul kanske men det fick funka det gick iaf rätt bra men väldigt jobbigt!

sen åkte jag hem till U-hamn.. och vidare till borås för där skulle jag och mina päron äta på grekresturangen Oliven med kusinerna och Jane & Klas.. det var väldigt trevligt och god mat! haha Lucas lyckas alltid få den största portionen som finns så det ser ut som om tallriken ska gå någonstans med honom:P och hans kommentar efter att han har ätit litegrann de va att han skulle aldrig orka äta upp för han måste ju orka efterrätten också haha
sen beslutar de sig för att ta en glass på mc Donalds ist för efterrätt på Oliven och de första Jacob frågar är om han kan få en hamburgare och då har vi ju precis ätit! det lät väldigt kul iaf!

har väll inte gjort så mkt idag, kollat på 27 dresses en jättemysig film tycker jag..

hade fint
// Carro

Lasange

Ikväll så har Anna fått visa sina matlagnings skills(; när hon bjöd mig och Harring på Lasange...
hon lyckades väldigt bra trots att det var första gången hon lagade det(:
Hon har sina talanger:P den lilla skitungen.. haha


image8
okej det är inte den lasangen som anna gjorde för den såg mkt godare ut(:

// Carro

10 april

Och det var för en gångs skull hyfsat bra väder(: det var hela 10 grader varmt och det blåste knappt när vi va ute och cykla de va väldigt skönt!
synd bara att benen inte var så pigga idag.. gick lite trögt men ändå helt okej, och jag är lika glad för det tack vare det sköna vädret! visst jag är väldigt trött just nu men det går väll över tills imorn:P

image7

ha en fortsatt bra dag
// Carro

promenad

idag har jag vart ute på en promenad från skara till stenum, för att jag ska kunna spendera kvällen med min vän Jenny. Så nu är jag alltså ute i Stenum(:
på vägen hit så ser jag två cyklister som jag möter och när de kommer närmre så ser jag att det va Kim och Pölder. de ser väl inte från början vem det var men jag hälsade glatt och jag får ett hej tillbaka men sen när de har kört förbi så hör jag bara Vad i helvete! de va förmodligen då de insåg vem de va:P och då va de tvugna att vända..
K: vad i helvete håller du på med???
C: ute och går. nej men jag är påväg ut till en kompis hon bor här ute..
K: men varför går du??
C: har ju ingen bil så då får jag gå...
P: men vänta lite nu vad är det här då?? (säger han och klappar på sin cykel)
C: en cykel men den orkade jag inte gå och hämta..
P: men alltså vänta lite nu du orkar inte gå och hämta din cykel, men du orkar gå ut hit!?
C: japp
K: aja vi skulle bara kolla vad du höll på med men hade så bra hejdå..
C: detsamma hejdå

haha jag tror inte att pojkarna uppskattar kvällspromenader så mkt:P
men det är faktiskt väldigt skönt att gå ut och gå ett tag med musik i öronen(:

nej nu ska jag ha en trevlig kväll med Jenny(:

ha en bra kväll!

// Carro

Roasjö

Har precis kommit hem efter att ha spenderat en hel helg i Roasjö med grundtruppen för U-23 och Dam Junior landslaget(:
Det har varit väldigt trevligt att träffa alla cyklister som man typ bara träffar på sommrarna så de va väldigt kul!
Vi har roligt ihop.. Och Madde är en väldigt bra ledare, och Kajsa var med som massör(: sweet!
plus att nästan alla från Alriksson va där, eller aa det saknades iofs 4 st.. men på Sm ska vi iaf vara alla:P

aja tbx till helgen de va väldigt bra och hård träning körde lagtempo intervaller gick väldigt bra kände mig stark(: sen igår körde vi träningstävling va indelade i fyra olika lag, jag va i röda laget! tävlingarna gick väldigt bra och röda laget vann:D båda tävlingarna som vi körde(: så jag är nöjd med mina junisar:P haha
efter tävlingarna vade spurtträning som gällde.. kanske inte min starka sida direkt men lyckades komma tvåa i två av spurterna:D de är jag nöjd med(: okej de kanske inte är riktigt samma sak som tävling men ändå:p

idag så skulle vi ha fått hämta langning från bilen och träna på att byta hjul under träning så vi vet hur vi ska göra under  tävling men det kunde vi ju inte göra! för när vi vaknade så var de snö ute!! SNÖ! så det blev cirkelträning ist. med kajsa som instruktör så de va kul.

hoppas ni har haft en bra helg

/Carro

:D

image6

bara för att jag fick min studentmössa idag:D
okej ja vet en vecka efter alla andra men det är ju bara för att jag va ledig förra veckan(:
men nu har jag den i min hand och det börjar verkligen närma sig:D

Greys anatomy

image4

sitter och kollar på greys anatomy!
det är bara så himla bra en av de bästa serier som finns! im loving it(:

image5

womens murder club är inte helt fel det heller(:
mkt bra på tv ikväll och jag som skulle städa:P eh vilken tur att jag nästan är klar då(:

ha en bra kväll
//Carro

2:a April

Idag är det den andra april, och jag har hållt ett tal i skolan.
Shit va jag ogillar att prata inför folk men men sånt är livet de va väll bara att ställa sig där längst fram i klassrummet och börja prata. Jag kände mig ganska lugn framtills det att jag skulle gå fram, då kände jag bara hur pulsen steg ett antal slag. ta det nu lungt Carolin va vad jag tänkte och det gick väll ganska bra ändå(: talet handlade ju som jag sa om min storebror och vad han betyder för mig(:


image3

jag måste bara nämna att denna kvinna har så sjukt skön röst och den skiva har jag verkligen fastnat för!!
låtar som no good och kindly unspoken verkligen värt att lyssna på! det är hon som spelar mia i nya säsongen av OTH(:

hade bäst
pussheej / Carro

livi och annat

jag har precis kommit hem från LIVI i falun, och det var ju väldigt roligt att man hade ätit lite för mkt glass på träningslägret på mallorca,vilket märktes väldigt tydligt när man stallde sig på vågen inför testet verkligen jätteroligt verkligen!!! eller nått. testet får väll duga förbättra mig från mitt bästa test men de är ungefär som förra våren..

ska hålla tal i skolan i morn också nått som jag inte ser fram emot direkt! hatar att prata inför folk! men jag ska iaf prata om min kära storebror (:

kom hem från mallorca förra veckan efter att ha varit där i nästan två veckor, vilket va hur skönt som hellst att komma iväg från kalla sverige underbart att få cykla i värmen, kämpa dock med att inte få nån rand på armarna passar inte så bra till studenten:P lyckades ganska bra lite skiftningar bara men ingen tydlig rand iaf(:

hade fint 
pusskram // Carro



                               steker på mallis(;
    bild från Mallorca

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0