29/2-12

Det blev ingen skola för mig idag, då jag hade en läkartid i Gbg. Där togs beslutet att jag ska operera mina tår (på riktigt denna gången och inte bara något provisoriskt som det varit innan). I mitten av Mars ska det ske... Självklart ska det bli underbart skönt att äntligen bli av med skiten! Men sen sa han att jag antagligen missar minst två veckors träning, inte så bra när det är så nära tävlingssäsong.. Men on the bright side så fixar han båda fötterna samtidigt så att jag ska slippa ännu längre läkningstid.. Sen kan ni lägga till min lilla skräck för nålar och så vidare(;
.
Nu är jag äntligen klar med mitt paper tills imorn men är inte helt nöjd, skulle vara kritiskt till kurslitteraturen. Jag tyckte att allt lät bra så jag fick dra till med nått.. Får helt enkelt diskutera bra imorn!
.

Im gonna pick up the pieces and build a lego house, if something goes wrong we can knock it down

.
En bra dag med lite skola, lunch på Viskan, träning, mys med katten, en del plugg, prat med bror min och lite serie-tittande.
Kort sammanfattat sådär men jag bjuder iaf på en underbart bra låt så enjoy!

Studybuddy!

Jag började dagen med att jobba en stund. På ett ställe jag inte har varit sen i våras, det var lite spännande! Det är ju en hel del som hinner ändra sig på den tiden.
.
Direkt efter jobbet gick jag till N&Js lägenhet för att kolla till katten för att han inte ska behöva vara själv hela dagen pga att de jobbar out of town så att säga! Satte mig där och pluggade och gosade med Zorro, han kan vara det gosigaste?
.
Mitt studiesällskap för dagen!<3

Can't you see your own obsessions? Can't you see you're counting days? Can't you see I'm only happy When you're in the house?

Imorses blev det ett fint skidpass med Falken, jag tränade och hon var ute gled typ(; Som sagt åratal sen sist!
Det blev en hel del prat om gamla minnen från Västgöta tiden, lite nostalgiskt sådär!
Ska försöka få till nått pass till, så vi kan få ut nostalgin till fullo! Haha
.
Annars har dagen gått åt till lite plugg, småbarns matematik. Det går tungt....
.

25/2-12

Tjaa!
Den här veckan har bara swischat förbi! Jag har hunnit med 3 dagar i skolan och 2 med jobb, träning såklart, och en avskedsmiddag):

Just nu ligger jag på golvet precis innanför dörren, distanskoma! Bästa distansvädret idag alltså(: fick ett samtal precis om att jag är bjuden på tacos vid 7 ikväll, så funderar på att ligga kvar här tills dess(;

19/2-12

Först och främst Ranelid?? WTF!? Jag som har hållt med svenska folket de senaste veckorna, men inte igår direkt!
.
Men aja imorses följde jag Malin en bit mot Skara och påväg hem åkte jag förbi skidstadion för att se på lite skidtävling, blev inte så länge då det var rätt kallt..
Men jag hann träffa på Hanna och vi bestämde att vi skulle försöka få ihop ett skidpass i veckan innan hon åker upp till Torsby igen, vore himlans kul va ju flera år sen sist(:
.
Efter att jag kom hem så blev det en liten (lång) powernap i vanlig distanshelgs-anda(;
.
Nu sitter jag här och försöker komma på vad jag ska ta med mig till skolan imorn, vi ska ha typ estetisk verksamhet och har fått i uppgift att ta med oss saker som är utmärkande och specifikt för just mig? Och uttrycker min personlighet..
Dålig fantasi javisst! Tips någon???
.
Nått cykelrelaterad är ju ganska givet, men mer då?(;

....

Kan meddela att det inte bara var vägen från helvetet utan också vädret! Shit alltså...
Jag tyckte att det gick väldigt lätt mot Falköping och ja jag kände väl att det var medvind, men när vi vände var det som att köra in i en vägg ungefär! Så nu är det 2 trötta tjejer som sitter i min lägenhet!

Ikväll är det melodifestivalen som gäller!(: Så ska snart börja med lite käk...

18/2-12

God morgon!
Jag har precis gjort i ordning vintercykeln och ska alldeles strax byta om och ge mig ut och cykla(:
Ska möta upp Malin från Skara, vilket betyder att det blir vägen från helvetet en enda lång raksträcka typ... Men det är det värt(;
.

Mysfredag!

Idag är det en riktig mysfredag som börjades med en chill morgon med lite träning med annars väldigt lugnt för att sedan åka till Borås för att umgås med Madde! Det blev bla Thai mat, MUMS! Nu är jag påväg tillbaka till uhamn och ska möta upp Johanna på Ica och sen blir det häng uppe hos dem ikväll(:

I can hear your voice calling and I'll be there soon

.
Har några dagar ledigt denna veckan då jag tog helg redan i tisdags(; Men lika fullt upp är det för det.
Har blivit frisk nu och börjat träna vilket verkligen var på tiden! Man blir lite lätt galen av att inte kunna göra det, så igår tog skidorna i handen igår och gick upp till spåret, helt underbart(:

13/2-12

Har nyss kommit hem från skolan, har hunnit med att ta mig ett litet mellanmål uppdaterat mig om omvärlden, lyssnat på Parachute(beroende). Men nu är det studie-mode på och allt annat får vänta ett par timmar.
.
.
.
Saknart lite faktiskt(;

When the time comes, baby don't run, just kiss me slowly.

God morgon!
.
Eftersom jag fortfarande inte kan träna för att förkylningen inte har släppt än (men snart så) är planen att jag ska spendera en heldag med skolböckerna. Hoppas att jag kan pull it off och bli klar med uppgiften, ska skriva om hur man ska stimulera barns språkliga förmåga tills på tisdag lets go!
.
Har blivit lite förälskad i Parachutes musik just nu!

Visdomsord

Sitter på bussen påväg till skolan, halvlång dag idag...
Bjuder på ett gammalt visdomsord så länge(:
.

Something to die for

We only got 86,400 seconds in a day to Turn it all around or to throw it all away We gotta tell them that we love them While we got the chance to say Gotta live like we're dying

Idag hade vi en lektion i motorik, vi hade alltså 2,5 med olika lekar typ. Det vi skulle lära oss med detta var att se en mening med varje övning som vi gjorde inte bara för att det är kul...
Jag gillart!
.

7/2-12

Tjaaaa!
.
Nu har även utvecklingspsykologi-tentan kommit ut, och även den klarade jag:D Känns hur bra som helst! Och nu har jag mina 30hp som visar att jag har gått en termin!
.
Förövrigt så skulle jag ha jobbat idag, men fick ringa och sjukanmäla mig imorses då jag är helt dyng-förkyld"/
Så det blir mer tid till att läsa igenom litteratur till nästa veckas seminarium..
.

AWESOME!

JÄÄÄÄÄÄÄJ!!! Jag fick VG på språkutvecklings-tentan!! Det känns helt jäkla awesome!!
Att VG dessutom är högsta betyg gör att det känns ännu bättre!!
.
Men nu är det bara utvecklingspsykologi-tentan kvar att få tillbaka och den är jag lite nervös för.. Den måste komma ut imorn! Så håll tummarna för att den är godkänd den också(:
.
Ungefär såhär känns det(;

Opigg!

Sitter på bussen hem från Borås! Har slutat för dagen! Vi hade en föreläsning, och en kort överläggning med studiegruppen.. Skönt med en kort dag idag, för jag känner mig inte alls fräsch idag alltså...

Bjuder på ett visdomsord från J!

5/2-2012

Kom hem för några timmar sen en efter en väldigt mysig helg i Flämslätt med delar av svanesunds-gänget!
Mycket prat inför den kommande säsongen och annat prat såklart och lite träning. Melodifestivalen blev det ju igår också såklart(: Vi har helt överens om att det var rätt låtar som gick vidare(:
.
Så här kan man stava Personalen i Skara(;

Off we go!

Sitter nu och väntar på Madde ska få skjuts av dem, för vi ska åka till ett ställe strax utanför Skara för lite träff Svanesund(: Ska bli himlans trevligt!
.
Det har blivit lite utbyte av cyklister sen den här tiden men detta va första träffen jag hade med Sgif!

Intense

Hola!
.
Idag har det varit en upptagen dag kan jag tala om! Gick upp tidigt för att ta en lite tidigare buss till skolan för skulle kopiera en del papper, sen var det föreläsning om matematik för de yngre åldrarna. Efter det så var det studiegrupps arbete, första gången jag träffade denna terminens studiegrupp.
Det kändes som en bra grupp och disskutionen gick bra ett tag innan det spårade ur och började prata om fotografiskt minne vilket ledde till att vi skulle operera in en kamera i skallen! Haha
.
När vi var klara i skolan så skyndade jag mig till bussen, fick i mig lite mat när jag var hemma för att sedan skynda iväg för att jobba några timmar. För att sedan skynda hem för att träna och nu sitter jag här och pluggar... Intensivt javisst!(;
.

Home again

Hallå hej!
.
Jag har ju såklart kommit hem från GC nu! Natten till i söndags för att vara exakt!
Vi hade det alldeles underbart! Så skönt att vara borta men nu får man ta tag i konsekvenserna, allt plugg som man har missat... Hard work work!
Det är faktiskt skönt att vara hemma men lite tomt att inte Kajsa är här, och att inte prata med Madde varje kväll innan vi ska sova! Vi hade väldigt seriösa samtal som skabb-filten(;
.
Recovra benen i poolen, Oh yeah!
Brrrrr, kallaste dagen 8 grader nerför bergen!
Misslyckad hoppbild! Hahah
Madde med the one and only Skabb-filt!
RSS 2.0