Sooommarloooov!

Nu har jag gjort klart det sista och skickat in det, hörde jag sommarlov anyone?! Oh yeah.
Känns sjukt skönt men ändå konstigt, jag har redan pluggat ett år (bara 2 1/2 kvar;)! Jag kommer ihåg för ett år sen när jag var inbetween jobb så att säga och satt och funderade vad jag skulle göra med mitt liv. Kan inte annat än säga att det känns helt rätt (trots tentan från helvetet i måndags).
.
Förövrigt så har jag haft en finfin dag med cykel och plugg. Sen åkte jag till Borran för att luncha med Madde och ha Mentorsträff. Fick skjuts hem av Elin och sedan fortsatt plugga, men nu är klar. Livet leker.
.
haha snyggaste bilden någonsin(;

29/5-12

Hallå Hallå!
.
Nu har jag dator igen, snodde Niklas sladd igår så får han köpa en ny. Bra deal om du frågar mig(;
Lite tomt bara för nu fick jag lämna tillbaka katten, har haft honom i nästan 2 veckor så det känns lite konstigt att inte ha en liten hårboll att gosa med..
.
.
Förövrigt har jag fått tillbaka min obs-rapport efter handledingen, så sitter och försöker justera de som de har påpekat..

28/5-12

Tjaaa!
Tentan kändes inte speciellt bra.. Hela klassen var typ bittra idag, cp-upplägg! Men men får vänta och se men jag skulle bli chockad om jag klarade den..
Efter tentan så drog vi till Stadsparken och hängde i några timmar och bara slappnade av, skönt!

När jag kom hem konstaterade jag att min datasladd inte funkar längre (Damn you Zorro!) och inget batteri kvar på datorn har jag heller! Jag som har massa skolarbeten att skriva tills på fredag...

Tentadags!

Hej hej!
.
Har varit inne i en tentabubbla de senaste dagarna! Det enda jag gjort är att plugga och träna typ.
Men idag gäller det, monster-tenta here we come!
Har ingen jättebra känsla över detta direkt, pluggat massor men känns inte som att nått har satt sig...
Men men i´ll do my best(;
.

Promnight!

Nu har de börjat sin bal här i Ulricehamn! Åååh de var ju så himla fina.
.
Min förra granne var värdpar! Riktigt snygg var han ju också!
.
Anna var snygg hon också!
.
Nästan fyra år sen- Crazy! Jag vill gå igen!!

23/5-12

Tjaa!
Idag gick jag upp tidigt för att plugga några timmar, för att sedan byta ut det mot att cykla några timmar.. Innan jag gick ut och pluggade i solen ett bra tag och så har jag hunnit med att gå och presentera mig där jag ska jobba i sommar(:
Nu känner jag dock att jag fått lite mycket sol på mig så att jag sitter inne och pluggar en stund innan jag går och kollar på balen som är ikväll(:

Good day!

Hej vänner!

Idag har det varit en finfin dag! Började som sagt dagen med att åka till skolan för att ha ett seminarie, där diskuterade vi våra erfarenheter från vfun!
Sen innan jag drog hemåt så köpte vi med oss lunch och satte oss i Stadsparken och chilla samtidigt som prata om tentaångest.. När jag kom hem så tog jag mina grejer för att sätta mig sjön och plugga några timmar! Nu på kvällen har det varit tempoträning! Nu blir lite mer plugg innan jag tar natten(;

22/5-12

God morgon tisdag!
.
Idag ska jag till skolan för första gången på vad kan det vara fem veckor kanske! Känns lite halvmystiskt faktiskt och jag kan säga att jag hellre haft praktik(;
Men det ska bli kul att se hur alla andra haft det!
.

21/5-12

Jag har haft världens mysigaste helg! Jag har haft två av mina favoriter här, min vän Kajsa och monstret Zorro(;
Hade inte träffat Kajsa sen GC i januari, så vi hade en del catching up to do och det varvade vi med att kolla på säsong 8 av OTH! Vi fick även in träning, en tripp till Gällstad och middag på Bryggan. Bra helg helt enkelt!
.
.
Efter att Kajsa åkte hem igår körde jag tempoträning och jag slog rekord! Kändes fint så att säga!
.
Och idag har jag spenderat dagen med att tentaplugga. Fun day...

Snart dags!

Hej hemskt mycket hej!
Jag sitter och väntar på att tiden ska gå! Så att jag kan åka och hämta min bästa Kajsa på tågstationen i Falköping!<3

Last day

Jag hade sista dagen på praktiken idag.. Känns tråkigt faktiskt, när man har kommit in i det och lärt sig rutinerna och sådär.. Jag fick ett häfte med teckningar från alla barnen blev lite rörd över att de hade ansträngt sig(:
Kommer att sakna dem såklart!
Men nästa vecka är det tillbaka till skolan!
.
Nu ser jag fram emot en långhelg och imorn kommer Kajsa!:D
.

Halmstad 2-dagars

Yes i söndags var det linjedags! 10 mil med Junisarna på en lite smått kuperad bana..
Kände redan vid start att det skulle bli en hård dag. När vi hade kört ett varv alltså 1 mil drog falköpingskillarna upp farten, och det sprack i backen.. Jag kom precis bakom den stora klungan tyvärr och fick köra med ett gäng norskar och Mirella. Vi lyckades komma ikapp Emmy efter nått varv också och körde på hyfsat bra ändå.. Jag orkade inte hela vägen och tappade i backen till mål, blev 6a på etappen och 5a totalt. Tyvärr var det ganska många som bröt, lite tråkigt faktiskt..
.
Jag och Mamsen förra helgen!

15/5-12

Hej och godmorgon!
.
Idag har jag fått sovmorgon, börjar inte förräns om 40min. Enda negativa är ju att man slutar sent också, men det kan jag leva med(;
.
Det kommer en update om söndagens linje om någon skulle vara intresserad.
.
Men nu måste jag börja göra mig iordning för att dra till praktiken..
.

Roadtrip!

Tjaaa!
Igår gjorde jag och Malin en roadtrip till Halmstad!
Halmstad 2-dagars är det som gäller. Två lopp avklarade idag, bergstempo på morgonen och gp på kvällen.
Börjar med bergstempot, gick helt okej(: kändes bättre än vad jag trodde och tyckte jag hade hyfsat flyt.. Blev en 7de plats där.
Gp:t nu på kvällen blev en nervös historia! Knixig bana, regn och tillsammans med killarna. Men det gick även där bättre än vad jag trodde. Det sprack upp tidigt, Hanna lyckades dock hänga med killarna och kom långt före oss! Men vi var 5st som körde ihop, jag fega lite utför sista varvet och blev sist i spurten.. Men ligger nu 5a i totalen antar jag, har inte kollat(;

It´s hard to dance with the devil on your back, so shake him off!

Ja vad ska jag säga Glee är ganska awesome enligt mig!
.
Tempoträning nu på kvällen började sådär med att R40 hade blivit omdirigerad till den vägen, så det va fett mycket trafik! Bara att tänka om och hitta en ny väg.. Men det slutade ganska bra tillslut och trött blev jag!
Men nää sovaa kanske? Börjar 6.00 imorn!

Babbel

Momentet idag när en av mina lärare (eller vad man ska kalla henne) gick helt okej.. Väldigt bra i början sen på slutet blev jag inte helt nöjd! Men hon sa att jag hantera det bra och att jag kunde vara nöjd, så jag får väl vara det(:
.
När jag slutade praktiken blev det träning för att sedan skynda att göra iordning mig och sedan gå till bryggan och bli upphämtad av Elin, för att tillsammans med henne och Martinorna åka till Borås för att fira Mattson som fyllt år!
.
Det blev lyxmiddag på Babbel med tapas och grejer, riktigt okej kväll så att säga! Första gången jag var där och förväntningarna var höga, resultatet blev mer än godkänt.
.

Judgement day

God morgon finingar!
.
Idag vaknade jag med en känsla av lite nervositet, det ska nämligen komma en som är anställd utav högskolan och bedöma mig när jag håller i ett moment på praktiken idag.
Jag vet att jag kan hålla i ett moment men det är mest känslan av att bli bedömd som gör mig nervös..
.
Anyways, wish me luck!
.

7/5-2012

Hej hej!
.
Igår när jag kom hem så blev det en lugn kväll. Upp tidigt idag för att gå till praktiken (fick lite beröm idag, feels good så att säga;). Direkt efter att jag slutade så gick jag till min brors lägenhet så nu sitter jag och gosar med min lilla fluffboll till katt! Var länge sen jag var här nu så passar på när det är vilodag!(:
.

On my way home

Nu är denna tävlingshelgen avklarad och jag är påväg hem.
Jag satt med fint i klungan utan att det var allt för jobbigt, synd bara att jag fastnade i en vurpa när det var kanske 6-7km. Jag vurpade alltså inte, men satt bokstavligt talat fast(; kom ikapp Sara och en tjej till som jag körde med till målet.. Vi kom tyvärr inte ikapp klungan!

Men gillar att känslan var positiv, jag behövde inte slita varje meter!
Så trots incidenter tar jag med mig nått positivt från helgen(:

6/5-12

God morgon!
Sov morgon idag, startar 13.03. Åtta mil tillsammans med H-senior. Kommer att bli en hård dag som ni förstår!

Wendes 2-dagars

Ser att texten i förra inlägget inte syns? Men iaf, befinner mig nu i Kristianstad och kör wendes 2-dagars.. Tempot imorses gick okej, 6e plats men inte så jättelångt efter..
Nu på eftermiddags var det gp, lite tyngre ben. Var i klungan nånstans vet inte placering..
Nu väntar vi in kvällen, då ska vi möta upp familjen Jacobsson för att äta middag(:

Competition

Tell me what you want to hear Something that will light those years Sick of all the insincere So I'm gonna give all my secrets away

God morgon!
Det känns helt retard att jag börjar två timmar senare idag än vad jag gjorde igår! Har vaknat flera gånger med känslan av att ha försovit mig. Vilket jag inte har, men gillar ändå att jag har olika tider liksom(:
.

Andra Maj

Fördelen med att börja tidigt är att man slutar tidigt också! När jag kom hem packa jag ihop lite mellanmål och drog på mig bikiniöverdelen gick över vägen. Nu ligger jag vid sjön och pluggar. Hur najs som helst!

So just give it one more try to a lullaby And turn this up on the radio If you can hear me now I'm reaching out

Denna dagen har varit ganska chill faktiskt, började dagen med en liten sovmorgon! Sen blev det lite plugg innan jag var väldigt husmoderlig och gjorde storkok. Nu har jag matlådor till praktiken klart, känns fint(:
Nu på kvällen blev det träning..
.
Påtal om praktiken ska det bli väldigt kul att komma tillbaka dit, förra veckan var det ju hemstudier. Men det kommer nog bli brutalt börjar redan 06.30!
.
RSS 2.0