packat och klart

Nu är väskan packad nästan helt klart, jag måste bara leta upp mina armvärmare som är helt borta:O nån som vet vart de kan ha tagit vägen?;P 
Jag har faktiskt tagit med mig korta handskar så att jag kan överväga att köra i dom i helgen nu när det är världscup och allt, men det lutar åt att det inte blir så(;
Åker alltså dit idag när de andra kör lagtempo, måste vara där vid starten i Herrljunga för att jag har fått i uppgift att jag ska köra en bil i till Vårgårda (hoppas jag hittar;) sen så åker jag med de andra till hotellet i Alingsås där vi ska bo(:
Börjar bli lite nervös nu faktiskt det känns mer på riktigt nu när det börjar närma sig.
En sak är säkert att det kommer att vara lätt den största tävlingen jag har kört! Men det kommer att bli mäktigt, och om jag känner mig själv rätt så kommer jag att vara sjukligt nervös!
Nej jag kanske borde ta tag i att leta reda på de där armvärmarna!

Ha en bra helg! och har ni inget för er på söndag kan ni ju alltid åka till vårgårda starten är kl1

Pusshej

OTH

Det blev inget Borås för att kolla på Gp:t idag"/ lite tråkigt men hann inte dit+ att det är dåligt väder.
Så nu sitter jag hemma i soffan och har inget att göra och det är inget jättebra på tv:n.
Så jag funderar på att ta mig igenom några OTH avsnitt, det är ju nått som alltid funkar(:

Blueberry pancakes

Imorses så va jag ute och dejta min Ipod ett par timmar när jag va ute och hojjade(:
Det var ett väldigt chill pass, så att jag ska få bra ben till helgen! Vilket lär behövas då de där proffsen kör brutalt fort!!
Igår fick jag ett erbjudande av min far att om jag tränar på morgonen så skulle han tvätta min cykel åt mig, och ja det var ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till så jag var faktiskt färdigtränad redan vid 11. Det händer inte allt för ofta om jag ska vara ärlig men det är ganska skönt att vara klar med det och ha hela dagen fri sen(:


Till lunchen nu så skulla jag avancera och göra blåbärspannkakor, men det gick inte riktigt som jag ville!
Så det slutade med att jag gjorde vanliga och la blåbären på sen när jag åt(:

Skara

Har precis kommit hem från Skara där jag va och kollade på cykeltävling andra dagen i Scandinavian week.
Även damerna körde men de var tyvärr bara 3st, men var där och hejade på Sara iaf(:
Killarna körde väldigt snabbt och det var kul att se. Ska garanterat kolla när de är i Borås imorn.

Träffade David och Alva från gamla klassen när jag var där:D det var väldigt kul har ju inte träffat dem sen studenten förra året. Så det var kul att höra vad de hade för sig(:

Tisdag

Även gårdagen spenderades ett antal timmar i bil då jag åkte hem från stockholm, utan några felkörningar alls mest på den grymma kartan som Göran ritade:P Jag tog vägen förbi mormor och morfar(: de bjöd på lunch väldigt gott var det, som alltid såklart de bjöd även på en glass mycket uppskattat sen satt vi och pratade en stund innan jag åkte hemåt de va ju ändå ett par timmar kvar. och just de ja tack för blåbären:D
Väl hemma så blev det en fika på stan med föräldrarna och jag passade på att hämta ut mitt paket(: Boken Ljudet av ditt hjärta alltså den tredje twilight boken så nu kan mitt beroende fortsätta!:D


Jag har förövrigt redan läst ut halva boken, det är ju det jag säger totalt beroende(;
Annars har det blivit ett intervall pass idag mycket jobbigt, men det gick helt okej ändå.

Linjelopp

Idag var det alltså linjeloppet i Östersund, även denna på en hårdbana.
Och ja Sara lekte med oss idag med, men väntade ändå till tredje varvet innan hon gick ifrån:P
Sen måste jag ju säga att masterstarten var nog den värsta jag varit med om! Körde jätteryckigt och sen gasa han på som bara den i backen tror det gick i 38 men sen så gick det bara i 25 utför:O 
Men men tillbaks till tävlingen, sista varvet så gjorde Martina ett ryck och fick med sig Annika så de kom iväg och Martina slutade på en tredjeplats(: Jag hamnade tillsammans med Jessica så vi åkte bara och snacka framtills en bra bit i målbacken. Men jag slutade på fjärdeplatsen, och Sara kom 6a och vi leder lagtävlingen:D

Sen var det bara att sätta sig i bilen för att börja resan hemåt och det blev en väldans massa timmar i bil och ändå är jag inte hemma än utan just nu sitter jag i Stockholm och åker sista biten hem imorn(: 
Men nu ska jag sova
Godnatt

Gp

Idag så har vi kört ett GP lopp här i östersund. En väldigt hård bana och väldigt utslagsgivande, rätt rolig bana faktiskt lite knixig men inte så farligt ändå(:
Mustonen gick loss första varvet och förndedrade oss genom att varva oss precis när vi ska gå ut på sista varvet, inte mycket att göra hon är galet stark!!
Men vi blev sex stycken i våran grupp tillslut som fick spurta om andra platsen, och den placeringen tog Jessica sen kom Sara på tredje plats och jag 4a alltså kom jag trea i spurten och hade tre bakom mig:O haha gick till och med om en ojoj det tar sig(; haha



Nu ska vi äta iaf(:
ha de fint!
Pusshej

Östersund

Sitter i bilen nu och vi är nästan framme i Östersund, skönt för nu har vi suttit i bilen en bra stund!
Och jag börjar bli extremt kissenödig också så nu vet alla det:P
Just för tillfället är det uppehåll iaf(: nice men det ser lite mörkt ut på himmeln om man kollar upp.

Annars så fick jag en väldigt rolig nyhet imorses och det är att jag ska köra linjet på världscupen i Vårgårda:D
ojoj det är riktigt stort, speciellt på hemmaplan coolt! Framförallt när Emma leder cupen(:
Shit jag kan knappt tro att det är sant:D

Mot Östersund

Eller rättare sagt Stockholm.
Om en stund så kommer Martina och plockar upp mig så ska vi börja resan uppåt landet(:
Vi valde att ta det i etapper eftersom vi ändå ska till stockholm och plocka upp Bussen så tänkte vi att vi lika gärna kan åka idag, så slipper vi åka så långt i bilen imorn.
Har fixat i stortsett allt nu med packning och cykel. Jag valde att packa allt och sånt först innan jag skulle ut och tvätta cykeln, stort misstag för då jag fick stå och tvätta cykeln i spöregn"/  men men nu är det gjort iaf.

Det är alltså en deltävling i Sverige cupen som är däruppe i helgen så vi ska dit och försöka försvara titeln från förra året då Svanesund vann lagtävlingen(: Önska oss lycka till!


Barnvakt

Nu har jag precis kommit efter att ha varit barnvakt åt Alma (syskonen var också hemma).
Det gick jättebra framtills nattningen då var jag alltifrån populär! alla gick bra förutom mig, för mig ville hon inte ens kolla på! men men det gick väll rätt så bra allt som allt(:

Annars har det inte hänt så mkt idag va ute och cyklade i förmiddags och sen hamnade jag framför touren det var väldigt spännande idag tycker jag..

Aja godnatt
Pusshej

Eclipse

Beroende som sagt i förmidags så beställde jag hem den tredje twilight boken(: Ljudet av ditt hjärta/ Eclipse

Skogsmulle

Igårkväll så blev jag väldigt sugen på att köra mtb, så det fick det bli idag.
Jag lånade brors Univega och stack ut, väldigt kul var det men herregud va dålig jag var!
Det var ju ett bra tag sen som jag va ute i skogen och körde rättare sagt nästan två år skulle jag tro. Så den lilla tekniken som jag hade då var ganska borta om man säger så:P Och jag kände mig helt off på den cykeln men jag var faktiskt påväg att komma in i det lite på slutet(: Men helt klart nått som borde göras oftare.

Harry Potter

Ja ikväll så var ödet mer på min sida (om man nu tror på sånt). Vi kom både dit och hem hela och ja biljetterna var ju som sagt redan fixade men vi va lite sena och när vi kommer dit så är den där biljett automaten sönder så vi fick ställa oss i feting kön inte alls kul:P men det gick ganska snabbt ändå.
Och ja filmen var bra inte som boken men det är de ju aldrig.
Som tur va så var det ju väldigt länge sen jag läste boken så kom inte riktigt ihåg.  Men vissa saker som man vet ska hända och man verkligen sitter och väntar på och när det väl händer så hoppar man ändå till i stolen. Bara för ljudeffekterna(; höhö

19/7-09

Idag så var andra dagen i rad som jag tränade i regn, men så klart regnar det inte nu okej det regnade inte under hela passet heller men ändå:P
Backintervaller var det idag och shit vad mina ben fick ta i idag! Så nu är det rätt skönt att bara vara hemma och ta det lungt. För just nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå, så att jag kan börja göra iordning mig för ikväll är det bio som gäller Harry Potter ska vi se(: Får väll se om det går bättre att gå på bio denna helgen jämfört med förra, då vi först skulle gått på lördan men när vi kom fram och skulle fixa biljetter så fanns det bara en biljett kvar. Så det var bara att ändra planerna för att gå på söndagen istället och ja vi fick biljetter och hann att hämta ut dom och allting men sen blev det en liten krock som gjorde att vi aldrig kom dit. Så jag säger håll tummarna för att vi får se på bio ikväll, biljetterna är iaf fixade(;

Nej nu måste jag nog hitta på nånting för jag börjar bli lite rastlös

Blåbär

Nu under förmiddagen så drog jag på mig stövlarna och tvingade med mina föräldrar ut i skogen för att plocka blåbär.
Det fanns inte sådär jätte mycket kanske men vi fick ihop kanske två liter innan mor min gav upp"/
Men jag tror att jag ska gå dit igen för att få ihop lite mer(: Fast det får nog vänta lite för nu har jag precis ätit så det blir till att chilla ett litet tag och sen är det träning som gäller!

Pusshej

Stolt Kusin(:

Måste ju säga Grattis till lillen (okej han är inte så liten längre)
Som har kört till sig två brons i P 13-14 på mtb sm i veckan.

GGGGGGGGG

Vadå jag ser bara en massa G!?

Haha ingen som fattar mer än Sara antar jag, och det finns en ganska rolig historia bakom som jag inte orkar dra nu(;
men kan avslöja att jag hade ett av mina blondie moment haha

Aa men det jag försökte komma fram till var iaf att jag har varit på massage = massa G höhö
Mkt skönt var det iaf och efter ungefär galva tiden hade jag väldigt svårt för att hålla ögonen öppna, riktigt trött blev jag men jag lyckades att inte somna(:

Annars idag har jag gjort väldigt lite förutom att jag har städat mitt rum:O jag tror nog att Johanna hamna lite lätt i chock tillstånd när hon kom hem från jobbet och såg vad jag höll på med(; men nån gång måste man ju överraska haha


Just de ja, nu vet du vad som gäller i Östersund Elin(; Haha

När jag hör din röst

Även kallad New Moon, alltså den andra boken efter Twilight. Har jag nu läst ut och jag är som besatt jag måste ha de andra två böckerna och det är NU!
Ja har läst ut dessa två böcker på mindre än en och en halv vecka!:O och jag menar det är sjukt snabbt för att vara jag då dessa är ganska tjocka enligt mig. Jag som trodde att jag skulle ha att läsa hela sommaren när jag köpte dom men inte då, sjukt beroendeframkallande(:



Bilder

Lovade att det skulle komma bilder från U6 igår, men jag orkade inte så det kommer några nu(:






precis efter starten på tempot

Precis innan mål, kolla skillnaden på minerna(; haha



Lag GULD:D

Haha det roligaste med att komma på pallen Pommac(;  (Kolla Maddes min)







Grip Grab reklam haha

Enjoy! nu ska jag ut och cykla med Martina alldeles strax(:

U6dagars

Vi åkte ju som sagt till tidaholm i lördags förra veckan, men började inte tävla förrän i måndags.
Då det var en prolog som skulle köras alltså 3,2 km. Prolog har aldrig varit min grej men jag hade som mål att toppa förra årets placering som var en 15de placering och det gjorde jag med besked en 5de plats och jag blev väldigt förvånad och sjukt nöjd! Alla tjejerna körde bra och vi tog ledningen i lagtävlingen:D

I tisdags var det veckans längsta etapp som gällde 77km inte jätte långt men ändå veckans längsta.
Det startade ganska lugnt men det var väll några som kände lite på backen och höjde farten en hel del, men jag satt med fint utan problem. Sen när vi har kört nästan ett varv får jag order om att när vi svänger och börjar köra mot backen igen så skulle jag attackera. Sagt och gjort och jag får mig två tjejer och vi börjar snabbt att samarbeta och får hela tiden tider om att klungan tappar mer och mer. Så vi kör på och håller hela vägen in till mål!:D men tyvärr så var jag så sjukt väggad så jag orkade inte hänga på när den avgörande attacken kommer så jag tappade tyvärr 24sek på hon som vann"/ Men sjukt nöjd med min 3de plats vilket bedtydde att jag klättrade upp på 3de platsen även i totalen.
Ett stort tack först till Maria som lotsade mig upp genom klungan så att jag skulle ha bästa position efter kurvan!
Men framför allt till alla svanesundstjejer som gjorde allt för att min grupp skulle kunna komma iväg:D

Onsdagen kom och det var dags för Ekedalen ett väldigt kort lopp på 45km men jobbig ändå tack vare den utslagsgivande backen. Men jag satt med fint i backen och kunde avancera i backen. Tyvärr så vurpar min Tjofsan (Kajsa) och Malin efter bara 5km Kajsa var tvungen att bryta men det gick ganska bra ändå med tanke på att hon åkte i med ansiktet först i stort sett. Malin kom upp igen men tyvärr aldrig till klungan.
Denna dagen var en mkt orolig dag i våran klunga och det skedde en del vurpor vilket gör att jag fegar ur lite, men tycker ändå att jag kunde hålla mig högt upp hela tiden men tyvärr så tappar jag det i sista kurvan då jag får bromsa en hel del men kommer in på 23plats dock så blev det en lucka på 6 sek.

Torsdag = gp dagen ojoj då var det mycket nerver som spökade innan loppet speciellt med tanke på att de hade sagt att det skulle spöregna. Men regnet höll sig borta och det gick faktiskt bra, första gången i världshistorien som det kändes bra på det gp:t. Jag låg långt fram tills de sista två varven då jag kom alldeles för långt bak och det slutade med 33plats.

Fredag och den väntade grusetappen kom. Åh vad jag tycker att den är rolig! Där kommer mina gamla mtbinstinkter in igen och det är bara att gasa(: Och jag fick även träna på att åka upp i karavan och ta service, det gick förvånansvärt fort att komma upp till klungan igen mkt tack vare mina teammates som höll nere farten.
När jag kom i mål var jag dock ganska förbannad på alla dessa holländare som håller på att knuffas i klungan framför allt inför spurten! Och ja jag måste lära mig att knuffas tillbaka.

Lördag och tempot var äntligen här, startade inte förrän 16.41 så fick gå och ladda hela dagen.
Men det kändes ganska lovande för benen hade känts bra hela veckan så det var bara att hoppas på att man skulle få in bra flyt från början. Och det fick jag så det vara att trycka på det fanns inget att spara på där inte!
Så kom 3a på både etappen och totalt:D tyvärr bara en tiondel till andraplatsen så de var väldigt surt men jag är sjukt nöjd ändå! Och vi vann lagtävlingen också tack vare att alla tjejer var så duktiga.
Men det bästa av allt var att jag helt klart hade den störtsa fancluben på plats så tack för att ni kom allihop!:)

Sen åkte jag med Jenny hem till Skara(: där det blev filmkväll och jag och Jenny lyckades få hela killgänget där att se på The Holiday med oss ganska bra jobbat tycker jag! Men ryktas om att de tyckte att det var den största skiten de någonsin har sett men  det tror inte jag så fokuserat som de kollade på filmen;)
Och igår så var vi först och träffade Sara och grattade henne för att hon fyllde 20 i fredags(: mycket trevligt och jag fick äntligen se hur dem bor!
Sen på kvällen skulle vi ha gått på bio men med lite olyckliga incidenter så kom vi aldrig dit"/ 
Men nu är jag iaf hemma i Ulricehamn igen.

Bilder från veckan kommer senare idag.

U6 cycle tour

Nu drar vi till Tidaholm!
För på måndag börjar U6:D det kommer garanterat bli en bra vecka som det har blivit alla andra år som vi har varit där.
Men det ryktas om att det ska bli dåligt väder iår igen"/ men det ska vi nog överleva:P
Hörs om en vecka kanske.
Ha de kanon!
Pusshej

Semester!

Japp idag var alltså sista dagen att jobba, och nu ska jag vara ledig i fyra veckor! helt underbart:D
Detta firades med en shoppingtur i Jönköping med Martina, hittade lite smått och gott bla de två första böckerna i Twilight serien köpte jag(: och lite annat.
Så hela eftermiddagen spenderades där det behövdes verkligen! vi konstaterade att vi har nog inte varit och shoppat tillsammans efter att vi slutade högstadiet:O vilket är katastrof!!

Nu på kvällen så har vi sett filmen om Benjamin Button, mycket bra film väldigt häftigt gjord!
så om ni inte har sett den så tycker jag att ni ska göra detta.

Torsdag

Kollade ni på teampresentationen av Tour de France?
Det gjorde jag en liten stund, för det fanns inte så mycket annat att kolla på.
Men jag tyckte faktiskt att det var lite intressant ändå(:
Tror ni att Lance kan vinna, det tror inte jag det vore helt sjukt om han gjorde det! men men vet inte vem jag tror på faktiskt. Men tycker att det är tråkigt att inte thomas får åka! Så man får väll hålla tummarna för Gustav ist.

Nej nu äre dags att sova så att jag orkar jobba imorn. Det är förövrigt sista dagen innan semestern:D
och  jag fick veta idag att jag får komma tbx efter semestern också.

Nej Godnatt pusshej

Grattis

Ett stort GRATTIS till Emilia Fahlin som idag körde till sig ett silver i tempo på U-23 EM
Så jäkla coolt alltså! sjukt imponerad hoppas att det går lika bra på linjet till helgen:D

Manhattan from the sky

-Did i mention how hot you look?
- You did, totally the iron
- Totally you!


RSS 2.0