Tävlingar

Tja! det var ett tag sen men men sånt är livet.

I lördags så var det alltså dags att ställa upp på startlinjen då linje sm skulle vara.
Kort sammanfattning det var brutalt jobbigt och jag måste bli bättre på backar!
Fast då kan jag meddela att jag ändå blivit grymt mkt bättre på backar än förra året! men det är del kvar att göra om man säger så:P
Hamnade först i andra klungan men efter att ha kännt på väggen så tappade jag och fick åka själv i 4mil typ till en grupp bakom kom ifatt och slutade på en 17plats och de får duga varken nöjd eller missnöjd.

I söndags så var vi och kollade på herreliten när de körde sitt lopp, det var kul att se men det såg inte ut som om vissa tog i när de körde upp för kullen och ja jag såg helt död ut men de kanske är lite bättre än mig:P
Så avslutade vi kvällen hos kusinerna i Gånghester för Isak hade konfimerats(:

Och igår var en stressig dag med först jobb och sen stressa hem och äta och fixa med allt för att vara klar när Malin kom hit för att vi skulle åka till varberg och tävla Gothia grand prix.
En väldigt rolig tävling (och detta kommer ifrån en GP hatare) men tyvärr väldigt få deltagande, vi va däremot 4a svanesundare(:
Och det var för en gångs skull bra prispengar även i damklassen! Så vi la upp taktiken efter det så jag rycker på krönet av backen och får en lucka och kör själv i några varv jag lyckas få ett spurtpris för första gången i mitt liv haha okej jag var själv men ändå:P sen kommer Sara och Madde ikapp och vi körde lagtempo och alla fick varsitt spurtpris(:
Och det slutar med att vi kommer 1a, 2a och 3a jag trea och Malin kom in på en 5de placering(:
Efter tävlingen så gjorde jag mitt första dopp för iår i cykelkläder haha mkt snyggt:P
Vi fick även i pris att äta på en restaurang så dit gick vi efter duschen sen blev det full fart hemåt.

Idag sista 1½ timman så hade jag väldigt svårt att hålla uppe ögonen sjukt jobbig! så planerar att sova lite nu(:

Sommartider

Idag har varit en väldigt lugn dag med först jobb och sen en väldigt lätt tur på cykeln.
Det är nästan Holland varning på blåsten här hemma idag! (fast bara nästan)
Och så håller det fina vädret i sig och vad passar bättre än att lyssna på Gyllene Tider nu!??

Snart så ska vi åka och hämta mormor i Jönköping(: Hon kommer ner för att Isak ska konfimeras på söndag, men passar på att komma hit en dag innan så att hon kan följa med till Götene imorn och kolla när jag kör Sm linjet imorn.



Kolla in att jag kör med långa handskar, det blev lite kommentarer om det från bla Glenn.
Och i onsdags så sa han att nu är det ju nästan 30 grader ute då trodde jag iaf att tom med du skulle köra med korta handskar men inte då. Haha men jag kan glädja dig med att jag har tränat utan handskar de senaste dagarna:P men imorn åker de troligtvis på igen!

Torsdag

Idag har jag jobbat och jag kan ju erkänna att jag kände mig inte så lockad att gå upp tidigt och åka dit, efter att ha varit ledig ett litet tag. Men det va ju bara att ta tag i livet och kliva upp!

Sen efter jobbet så träffade jag Martina över en glass och en liten promenad men det slutade med att vi satte oss på en bänk och kollade på människor istället för erkänn att det är kul:P
Sen så satte vi oss och gungade en stund, ja jag fyller 20 iår men jag tycker forfarande att det är lika kul!
Det är ju avslappnande och man känner sig fri på nått sätt(:
Efter denna trevliga stund på stan så blev det självklart en sväng på cykeln dock bara väldigt lätt va lite trött i benen från igår om man säger så!
Upp tidigt som gäller imorn med då jag ska jobba igen..


Godnatt!

Tempo Sm

Nu är det avklarat, och shit nu kände jag verkligen hur osthyveln kom närmre och närmre:P
15de plats blev det(: så det får duga! helt klart bättre än förra året iaf!
Men det var bara lite psykande att Emilia kom ikapp efter en mil:P men hon körde sjukt bra och gick å vann så det får väll kännas lite bättre då:P
Det gick hur lätt som helst bort från mål men sen tillbaka så tog det nästan stop i motvinden, och så skulle man göra samma sak igen. Det skönaste av loppet var nog målgången! haha
Får tacka brorsan som stod för coachningen idag(:

Pusshey

underbart väder

Dagen började helt perfekt med glass och en promenad nere vid sjön tillsammans med Elin(:
väldigt skönt, nu när sommaren äntligen har kommit! Ett minus är att jag brände mina axlar"/ och då var jag inte ens i solen länge tyckte faktiskt att vi mest va i skuggan.

Nu på eftermiddagen så har jag varit i Götene och testat banan inför imorn då tempo sm är!
startar som femma 16.04 så alla skarabor kom dit(;

Nu ska jag alldeles strax åka och få massage och det ska bli hur skönt som helst(:

Pusss

Slaktad, stekt, grillad, friterad och hyvlad

Ja välj själva, men ni kanske fattar innebörden:P

Det har alltså varit tre rätt hårda lopp nere i Holland! Det börjades med ett tempo på 7km, ja hör och häpna jag startade 21.15:O solen hade ju gått ner då..
Det blåste en hel del och mycket kastvindar, vilket kan bli lite läskigt med dischjul men det var bra att köra, och jag tyckte att det gick bra men tyvärr så tabbade jag mig helt sista kurvan, då jag inte tänkte på att det var rak motvind på upploppet så kom ut med alldeles för tung växel! Men det blev en 68 plats Det kanske inte låter som om det är så mkt att hurra för men vi var ju ändå 172 stycken. Så med mina mått mätt är de faktiskt bra(:

På fredagen startade vi halv 7 på kvällen, så under dagen blev det inte många knop gjorda. Men till lunch får vi höra att det blir en överaskning, det blev många gissningar men de flesta trodde jordgubbar, men jag la till en gissning på sill.
Gissa vem som hade rätt!?(; jag såklart! fast tyvärr så var det inte så många av oss som var jättestora fan av sill:P

Sen var de tillbaka till hotellrummet i några timmar och Jessica ska förklara för Johanna hur det kommer kännas under loppet " tänk dig att någon kommer stå med en osthyvel och hyvlar bort dina skinkor" Haha de va verkligen det bästa hon kunde komma på!
Och det var dags att rulla till start och ja det var lagom kaos i startfållan.. Men starten gick och de första 25km hade 47km/h i snitt!! och då kom kantvinden Det var bara att säga hejdå till huvudklungan! och hamnar i andra gruppen, som är mer än dubbelt så stor som svenska klungan och kör väldigt mkt snabbare än vad vi gör i Sverige! Det är helt sinnes jag menar andra klungan! Jag kommer in i på 98de plats.
Sen vid middagen så var jag helt slut, och jag som i vanliga fall är värsta matvraket. Hade stora problem med att äta kycklingen bara växte i munnen ju mer jag tuggade, men jag försökte äta så mkt som möjligt för jag visste ju att det skulle behövas! Sen kom överaskning nr två jordgubbar:D det gick lite lättare att få ner iaf(:
Efter maten var det snabbt ner i sängen för då var klockan efter 12.

Start klockan 12 igår och vi skulle köra ca135km efter 28km kommer kantvinden igen samma procedur igen och jag hamnar i andra gruppen och får slita mig i mål. Kommer 105 på etappen och slutade som 81:a totalt, mitt mål var topp 90 så jag får vara nöjd(:
Sen börjades resan hem och ja jag har sovit mig igenom mesta del av resan(:


En skapligt nervös tjej!

Rabo Ster Zeeuwsche Eilanden

Nu är allt fixat och packat ska bara lägga in allt i bilen sen ska bror skjutsa mig till Sexdrega där jag och Jessica ska åka med Martin till Göteborg och därifrån ska vi ta färjan till Kiel.
Jag är faktiskt imponerad av mig själv, för jag har endast med mig den lilla Dakine väskan och en ryggsäck och jag ska vara borta i hela 5dagar:P

Igår fick jag massage igen och det var lika välbehövligt denna gång! Sen så när jag var klar där så åkte jag och hämtade mamma hos Ann för de hade träff med de som gick skidgymnasiet ihop. Så jag gick in en stund, och det stora ämnet var Facebook! Haha de va prat om att lägga upp bilder och mamma hade lagt upp en bild på en jordgubbstårta och så tyckte de att hon skulle upp en bild på Pizzan som de hade ätit. Då kommer frågan men kan man bara lägga upp bilder på mat!?? Haha
Ann om du blir medlem så lovar jag att jag kommer bli din vän(;

Nej nu ska jag och niklas åka och äta!

Kommer hem på söndag kväll/natt!

Pusss

Klungterapi

Några av mina söta teammates brukar ibland köra backterapi inför tävlingar då det är backigt, så nu kör jag klungterapi inför tävlingarna i Holland. För nu ska jag ha vassa armbågar och inte fega som jag brukar göra! Det gäller att tänka bort de övriga 160 personerna(;
Nej men jag är redan lite nervös, eller redan det har jag vart ett tag! Men som man har hört så många gånger förut det är bara att gasa!!
Åker imorn förövrigt och första tävlingen är på torsdag(:



Har ju glömt att säga Grattis till Madde som vann kortbane SM igår:D väldigt kul det var hon värd!

Söndag

Det blev till att kolla på cykeltävling idag med, de är så duktiga mina små kusiner! Jacob vann idag:D och Lucas kom 3:a (: Jag har saknat mtb tävlingar lite, det är sån härlig känsla där. Det var förövrigt första gången på två år som jag befann mig i skogen och kollade på tävlingar (katastrof men det har inte hunnits med tyvärr).

Det har varit en väldigt chill eftermiddag med film och sen så körde jag och Johanna lips(: vi tyckte att det var väldigt underhållande men jag tror inte resten av huset höll med:O Men det är bäst att de vänjer sig, för jag tvingade Niklas att ta hem sitt xbox så då är jag tvungen att använda det ju. Så nån som vill komma hit och spela(:
Sen drog jag med mig brorsan ut och tränade och självklart började det spöregna men det var faktiskt rätt kul ändå!

Twilight

idag har det varit fullt upp hela dagen! det börjas med att heja på kusinerna när de tävlade i borås idag(: Så duktiga är dem! Jacob blev 2:a och Lucas 3:a..
Sen så väl hemma så blev det mat och sen iväg och träna ojoj jobbigt var det kan man ju säga!
Efter det blev det till att stressa sig iordning för att åka iväg på filmkväll hos Elin:)
Twilight såg vi och jag måste ju säga att den var bra! (Jen du hade fel) Den var ju så här helt perfekt spännande, så vi bestämde att nästa ska vi se på bio.

Nej nu är det dags att sova känner jag! blir antagligen till att kolla på kusinerna imorn med(:

Pusshej

Student i Skara

Idag så har de tagit studenten i Skara.. Grattis till alla er:D Hoppas att det inte regnade allt för mkt på er!
detta betyder alltså att det har gått ett helt år sedan som jag tog studenten!:O helt sjukt tiden har gått så fort!


Jag och Jenny diskuterade detta faktum förra veckan tror jag att det var.

det börjar med att vi pratar om allt studentfirande som har varit nu.
Och sen vidare att vi inte kan fatta att det har gått ett år!
Sen vidare till att vi börjar gamla, vilket är lite deprimerande när man ser det så;P
Men jag konstaterar att det är ju jobbigare för henne för hon har ju faktiskt fyllt 20!
Då helt plötsligt vill hon lägga på haha men får snabbt till svar att bara för att jag är en J**la tonåring!
Kontrar snabbt med j**la kärring! tror att det tog lite hårdare(;

Efterlängtade

Nu har Niklas och Johanna kommit hem för deras sommarlov!:D
Så har umgåtts hela kvällen med dem(: de har varit efterlängtade, men vi kommer garanterat vara trötta på varandra om nån vecka(; iaf jag och Niklas:P

Men just nu är jag bara glad att de är hemma

Strawberrys

Nu har jag ätit de första jordgubbarna för iår:D alltså hur gott är det inte!??
Kolla vilken jätte jag hitta


Förövrigt så var reportaget om mig i tidningen idag. Fick en hel sida:O haha
för dem som är intresserade så kan ni läsa här, de står ungefär samma saker men det är andra bilder i tidningen.

fotografering

Har precis kommit innanför dörren efter att ha träffat ulricehamns tidning, som skulle ta en massa kort för de gör ett reportage om att jag blivit uttagen i landslaget. Tidsoptimist som jag är så fick jag självklart stressa iväg för att hinna i tid, men jag var där ganska exakt kl 2 som vi hade bestämt. Men va hon där, nej jag fick stå en kvart och vänta på henne! då hade jag ju inte behövt stressa;P
 
Men en massa kort tog hon och åh vad det är pinsamt jag gillar verkligen inte kort! Ett dilemma när man ska ta cykelbilder ska man le? men då ser det så uppenbart ut att man är där för att ta kort. Eller ska man se ut som man gör när man tävlar typ? Fast det blir inte heller bra för jag ser alltid sur ut när jag tävlar (vilket jag inte är kan jag lägga till då, det bara ser ut som det) Så det blev ett mellanting utav de båda så får väll hoppas att det blev någorlunda bra ut iaf(:
Så alla som har UT håll utkik i tidningen(;

mmmmassage

Nu har jag precis kommit hem från 2(!) timmars massage, det var välbehövligt kan jag säga!!
Det skulle egentligen bara varit en timma men eftersom hon tyckte att jag var väldigt stel så drog hon över en timma(:

fick lite övningar som jag ska göra och så..
Testade även spikmattan det var ganska brutalt i början men tillslut blev det nästan skönt:O
men nu är det nog dags för att sova!
Godnatt på er allihop!
Pussheej

Södertälyeah

Har precis kommit innanför dörren efter hemfärden från tävlingarna i stockholmstrackterna.

I fredags så tog Lisa studenten:D och det var vi och kollade på eller vi satt i bilkö när hon sprang ut så vi missade tyvärr det men kom dit direkt efter. Sedan så åkte dem iväg på flaket ( det heter tydligen inte kortegen däruppe, så får väl skriva så att de förstår:P). En konstig sak var att de bytte om till andra kläder när de skulle åka iväg där, men tur va väl det för hon var dränkt i öl när hon kom tillbaka. Och shit vad hon stank i bilen hem!!!

I lördags så var det dags för Luma gp och hmm det finns inte mkt att säga om det! svåra kurvor och dåliga ben resulterar inte i något bra! Sen efter alla hade tävlat klart så åkte vi hem och tog en dubbel powernap;P efter det blev de filmkväll för hela slanten, sen att filmerna inte va de bästa men..

Och idag var det falkenloppet benen var lite bättre än igår men ändå inte bra!! blev en 6de plats iaf..
Tack till Dahlbergs för att jag fick bo där i helgen!

har förövrigt röstat för första gången i mitt liv idag, hade inte tänkt att göra det från början men det blev så ändå när jag kom hem så tidigt som jag ändå gjorde..

Södertälje

Efter jobbet idag så var det till att stressa iväg och träna, och ja benen är fortfarande helt döda!!
Sen var det till att packa väskan och sedan åka till borås för att sätta mig på tåget till södertälje.. (pappa du hade rätt, jag somnade:P)
Jenny kom och hämtade mig på stationen för hon är här uppe så då passade vi på att träffas i hela 5min:P och tro det eller jag hittade hem till Dahlbergs på första försöket dessutom nästan så att jag är imponerad av mig själv(;

Nu sitter jag i Kajsas säng hon står och borstar tänderna för vi ska snart sova, ska bli skönt att sova längre än 7 imorn det va ett tag sen"/


Godnatt Pusshej

BlåGult

Fick veta i eftermiddags att jag är uttagen i landslaget som denna gången är mer u-23 baserat.
Så nu är midsommar planerna avklarade(; kommer att spendera den i Holland i de blågula färgerna:D

3 Juni

Igårkväll så var jag ute i Torsbo(: vi skulle ha grillat vid en sjö men vädret blev inte som vi hade tänkt oss! så vi hade med oss mat som inte krävde grill. Så att vi i en stuga (mitt ute i skogen) och åt och hade det allmänt mysigt(: Mycket bra kväll helt enkelt!

Direkt efter jobbet idag så styrdes bilen direkt mot lager 157 för som vanligt är jag i sista minuten då det gäller allting!
Men jag hittade inget som jag ville ha, eller jo jag hittade jättemycket men inte nått utav det som jag var ute efter"/
Så nu hoppas jag verkligen på affärerna (dem två som finns:P) i stan att jag ska kunna hitta nått där(:

Sen blir det antagligen pace om det inte börjar regna allt för mkt(:

Pinse cup

Helgen har ju som sagt spenderats i Danmark, med tre hårda linje etapper i värmen.
I Lördags så var det en bana med tre backar man väll säga, det går rätt lungt till en början men med en del attacker.
Efter sista backen så blir det kantvindskörning så fältet spricker upp och vid varvningen så kommer Madde iväg med några stycken. Så det blir till att försöka göra så att klungan lugnar ner sig, vilket vi lyckas med och maddes grupp håller in till mål och hon spurtar till sig en tredjeplats(: Jag försöker med en attack sista kilometern men det håller inte så kom rätt långt ner i klungan.

Söndagen var det dags för den längsta etappen för helgen på en relativt platt bana(: Det blir en del attacker och sånt även den här dagen men inget som håller in till mål. Återigen inte långt upp i spurten.
Men måste säga att Kajsa och Tilina körde riktigt bra!

Igår så var det den sista etappen på den hårdaste banan för helgen! Det går väldigt lungt fram tills den jobbigaste backen då det spricker upp en del i fältet. ( det var en tyska som hade gått iväg bara för att hon hänka på herrkaravanen när de körde förbi oss ganska iriterande!) Men klungan samlar sig efter varvning, eftersom danskorna och tyskorna inte var sugna på att köra alls så gick alla svenskor ihop för att få upp farten på tävlingen och för att vi skulle kunna komma ikapp tyskan. Så vi attackerar och kontrar på varandra, jag och Larsson kom iväg i utbrytning ett tag. Men klungan kom ikapp en liten bit efter backen (men då var den betydligt mindre) så det var bara att gå in på hjul och vila en liten stund innan man var tvungen att hjälpa till igen. Danskorna låg fortfarande bara på hjul så vi fick köra på för att komma ikapp tyskan vilket dem lyckas med efter backen. Men då hade jag redan bränt alla mina krafter så jag fick släppa i backen sista gången och hamnar i en liten grupp på fyra pers, vi jobbar på och kommer nästan ikapp klungan igen innan spurten. Spurtar in som trea i min grupp inte sist iaf(; och slutar på 14de plats på etappen och 13de totalt(:
Madde kom 3a totalt!

Nej nu är det dags att jag tar tag i mitt liv och lär mig spurta!

RSS 2.0