NEW YORK!!

I måndags på morgonen så gick flyget till NYC! Många timmar på flyget, men som tur var så hade vi egna skärmar att kolla film på så det gick rätt fort ändå! Reste bakåt i tiden också rätt coolt ändå(; Det var alltså 6 timmars tidsskillnad..
Väl framme vid vårat Hostel så såg vi vilken skit vi hade bokat och det såg inte alls ut som på internet! Så vi beslöt oss för att gå på boendejakt! Men eftersom det var samma vecka som Halloween så var det mesta fullbokat och många timmar senare och med lite tur hittade vi ett Radisson Hotell mitt på Lexington Ave, en ganska stor uppgradering men so worth it! Men vi tappade i stort sett hela första dagen pga detta.
På tisdags morgonen och de nästan alla andra morgnar så märkte man av tidsskillnaden för vi vaknade jättetidigt!
Resten av dagarna gick åt till shopping och sightseeing:D Ett tips om ni ska dit, ta löparskor för annars kommer fötterna värka något så brutalt!! Och vi lärde oss ganska snabbt att man inte behövde sminka sig på morgonen för det var bara att gå till en större affär så drog dom i en att man skulle prova deras smink och då får man hela maken lagd(; Gå till Bloomingdale och bare mineral och hoppas att Caitlin är där, för hon var grym!(:
Men nått roligt som hände var att vi sprang rätt på ett red carpet event! Rätt häftigt!!
Och det var faktiskt flera stycken som man kände igen! bla Jessica Szohr från GG! Och några från the real house wifes of new york. Sen kom det en kort liten snubbe som vi inte hade en aning om vem det var, som visade sig vara borgmästaren.
Bjuder på ett enormt bild regn!
På Grand Central
Uppe på Empire
Empire
Här gick vi och trodde att frihetsgudinnan skulle vara jättestor och ute på en ö, vad fel vi hade den va jätteliten och mitt inne i stan hon hade dessutom flera tvillingar(;
Jessica Szohr!!
Den korta gråhåriga= borgmästare
Ja just det ja, detta var tydligen den riktiga frihetsgudinnan!
Bror! den här bilden är till dig!
Central Park
Flatiron building
Brooklyn Bridge
Hoppas att ni inte tröttnade på alla bilder för det kommer garanterat flera!(;


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0