Italien

Nu sitter vi på hotellrummet och har precis varit och ätit frukost. Snart ska vi bege oss ut på våran första cykeltur här nere(:
Men lite om resan. Det var nog den värsta bussresa som jag varit med om! Eller det börjar bra förutom  att den är lite sen i Jönköping.. Men sen så när vi kommer in till Danmark så är det kö, vilket gör att vi missar den första färjan i Gedser med 7min. Så vi får sitta och vänta på nästa i 2h. Sen är det knappt att vi kommer på nästa, men dte gör vi tillslut.
Men när vi ska åka av färjan så står vi för nära väggen, så vi kommer inte ut!:O så busschauffören får packa och hålla på.. men det slutar med att två rutor spräcks!! Och när vi väl har fått låss bussen så visar det sig att dem har åkt tillbaka till Danmark för att de kunde inte vänta längre. Så vi spenderade totalt 6h på den där J***la färjan!!
Och när vi väl är inne i tyskland så kör dem på  en väg som är avstängd så vi får backa aslångt!
Sen rulla det väl på ganska bra och vi kom fram igår strax innan 12 bara nästan 10h försenade.. rätt roligt...

Nej nu ska vi ut och cykla(:
Bilder kommer senare!

Pussheej


Kommentarer
Johanna

Stackare, det där lät inte alltför roligt. Men vet du ngt som är roligt? Vi har balkongmöbler nu, så nu akn man tillbringa massor av tid där ute (om det inte hade regnat och varit kallt idag då). Hoppas att ni har det toppen. Pusspuss

2009-04-05 @ 09:53:07
URL: http://jsan8.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0