Congrats(:

Och ett Grattis till Johanna som idag fyller 21år:D
hoppas att det blir en kanon dag!



Nu har de åkt tillbaka till örebro också så det kommer att vara tomt hemma när jag kommer tbx från Holland!

Har med mig datorn till Holland ifall det skulle finnas nått internet, annars hörs om en vecka ungefär..
Är förövrigt rätt nervös nu:P Haha! men det kommer nog bli ballt!

Lycka till!

Måste ju säga lycka till, till mina babes som kör i på hemmaplan i helgen!
Kör hårt och visa vad ni går för, håller mina tummar!!



PUSS!

Kändis?

Har varit på banken precis, där hände en liten rolig grej.
Det var en liten familj där med en liten ettåring kanske han va, och han kallade mig Linda och då sa mamman nej det är inte Linda. Eller det kanske hon heter du får fråga..
Då säger pappan, jag tror att hon heter Carolin. Ja det sa jag ju att jag gjorde och blev ganska förvånad att han visste vad jag hette, men tänkte att det var säkert någon som pappa känner. Men när vi kom ut från banken fråga jag vem det va och han kände dom inte:O
Så vi konstaterade att vi trodde att han visste det bara för att sett mig i tidningen:P Haha
Men seriöst så mkt har jag ju inte vart i tidningen och det va ju ett bra tag sen nu!
Lite kul iaf(;


Lutande tornet på termoventiler



Grymmaste tornet ever! Kolla det är enda upp till taket(:
det har vi hållt på med ett tag så fort det blir en tom låda så byggde vi på tornet och idag blev det klart! Haha
Nästa steg är pyramid ala marbäck(; Not!

Nej nu ska jag käka och sen har jag planerat att baka en äppelpaj!

Hade fint!
Pusshej

en räddande ängel

Imorses gjorde jag samma saker som jag gör varje morgon, gick upp 05:53 (en mycket uträknad tid så att jag ska hinna till jobbet utan att skänka bort någon minut som man kunde ha sovit;). Åt frukost, gjorde mina mackor till jobbet och resten som hör morgonrutiner till. Sen när jag kommer till jobbet och rotar i min väska efter mackorna för att lägga in dom i kylen så upptäcker jag att de ligger kvar på köksbordet hemma!"/  Ganska irriterande och jag visste inte hur jag skulle klara mig utan kl 9 frukosten!!
Men gissa om jag blev glad när jag ser att min bror kommer till jobbet med mina mackor i handen, som en räddande ängel!
Annars så var jobbdagen allt bra seg kan jag säga! Sen var det bara att åka hem och laga mat, sen ut och cykla vilket också var rätt segt idag!



Giro di mösseberg och avslutning i svenska cupen

Idag gick starten kl 9, och idag klarade vi oss från regnet!(: det kom inte förrän vi hade gått i mål mycket uppskattat!
Vi började med att köra ett varv på 46km bort mot hornborgarn (alltså delar av mina gamla träningsrundor när jag gick på cykelgymnasiet i Skara) Det va lite småattacker men inget allvarligt, tills Madde stötte och kom iväg med Edit. Det var en del som kämpa för att komma ikapp men vi Svanesundare gjorde vad vi kunde för att inte låta det ske. Sen kom in till Falköping igen och skulle avsluta med 8st småvarv på 5,2 km tror jag. Det blev en del attacker under de varven men vi va ganska snabba med att hämta in dom. Och vi försökte lägga upp så att Sara skulle kunna göra en så bra spurt som möjligt för att hon skulle kunna behålla tröjan, vilket lyckades och hon vann Sverige cupen iår:D Grattis!!
Mitt mål i spurten var att vara före Annica då vi hade samma poäng i totalen (men eftersom hon hade bättre placering så låg hon bättre till) och det klarade jag av så slutade fyra i totalen(: Kom 8a idag med.

Och Jane jag vet att du var frustrerad över att vi körde sakta men det va en del i taktiken;P


Kusinerna


Gustav är så söt!!








Svanesunds GIF<3

It´s been a good day

Eller dagen börjar väll sådär med att min lille plutt vurpar"/ Men han tar sig igenom loppet och vinner sin spurt(:
Men sen får han åka till Lassarettet för att han hade slagit i handen. Det var jobbigt att se, måste säga att det är mkt bättre att sitta på cykeln själv än att vara åskådare:P Men det visade iaf ingenting på röntgen så de va ju tur!

(bild från USM, Lucas i röd hjälm)


Sen till vårat lopp, det var en lugn start och Tilina och Edit får en lucka som ingen tar ikapp så de glider iväg. Perfekt för våran del, sen kommer även Sara iväg och kommer ikapp därframme. Det var ju ännu bättre sen får vi höra att det är ett betryggande avstånd fram så jag och Madde kontrastöter några gånger, så det slutar med att även Madde kommer iväg där(:
Så Sara vann och tog därmed över ledningen i Sverige cupen:D så vi får försöka göra allt vi kan för att hjälpa henne imorn! Tilina kom 3:a:D och Madde blev ju 4:a. Jag drar upp spurten och det ser faktiskt ut som det skulle bli en bra spurt, men blir tvungen att bromsa lite men kommer iaf 4:a i spurten men det är bra för att vara jag i en spurt:P
Så det var ju helt klart en väldigt bra dag för laget! Och jag är nöjd med min egen insats själv då mina ben kändes bra och jag fegade inte i kurvorna trotts att det var blött. (okej inte mer än någon annan iaf:P)

Falköping

God morgon!
Nu ska jag nog snart börja packa min väska till tävlingen(:
Startar inte förrän 16.05 idag men vi kommer att åka ganska tidigt, för att heja på lillen som startar 13.35.
Jag gissar på att han kommer att vara stolt så att han spricker!(;
Ni som är på tävlingen kommer antagligen se vad jag menar, ni andra får se sen:P
Aja som sagt håll tummarna!



Pussheej!

I forgot to tell you

Glömde att berätta att jag fick idag beskedet att jag får åka Holland ladies tour(: Med ett holländskt klubblag ( som typ inte pratar engelska, omg hur ska det gå!?)
Det har varit tal om det ett tag men det blev inte klart förrän nu, blev genast lite nervös när jag fick höra att jag fick åka dit.
Jag tänker på hur totalt slutkörd jag var efter 3dagar i raboster nu är det tre dagar till:O
Plus att det är Elke som har fixat in mig och hon har ju sagt att jag är bra, tänk om jag inte alls håller den standarden som de tror. Men men jag kan ju inte göra mer än mitt bästa så får väll se hur långt det räcker, det kommer iaf bli väldigt spännande och jag kommer antagligen lära mig en massa av detta(: Det känns rätt tryggt att det kommer att stå fler svenskor på startlinjen även om jag inte kommer se så mkt av dem, men ändå:P
Kommer tyvärr inte ihåg vad laget heter men det var nått med hoek i slutet och det är de lila som va på u6 för något år sedan..

Bjuder på snyggaste bilden från Vårgårda(;

Just det, iochmed Holland resan så betyder det att jag inte kommer att kunna åka Svanesund 3dagars"/  väldigt synd tycker jag! Då det iår skulle bli hemma tävlingen ( kan man säga så? jag kör ju trotsallt för svanesund, även om det är en bra dit) Men jag får överge det jobbet till de andra brudarna att de får köra bra där utan mig, och det kommer de att klara galant!(:
Hmm vad kan det bli typ första gången på minst 5år som jag inte kör där? weird!

I taket lyser stjärnorna

Idag efter jobbet så har det verkligen varit en filmdag!(: Först så såg jag Gran Torino, brukar inte vara min typ av film men den var faktiskt bra! Sen nu har jag sett i taket lyser stjärnorna. Och shit vilken film, så sorglig! Vet faktiskt inte om jag har lipat så mkt till någon film ever:o

Nu blir det till att ladda inför tävlingarna i helgen sista cup helgen för iår (ganska illa att det bara är andra helgen som det är cup faktiskt). Får hoppas att det känns bättre än förra helgen! men det tror jag att det ska göra. Ligger fyra i cupen men det skiljer ju inte alls många poäng så får hoppas på en bra helg!(:



Håll tummarna för att det ska gå bra för hela laget(: även om det kommer att fattas några stycken tyvärr

Torsdag

Idag har varit en bra dag faktiskt(: Vi fick tårta på jobbet! lovley mer sånt säger jag! okej fler kanske inte behöver sluta men aja ni fattar:P

Sen så gick träningen bra också, tempointervaller. Eller aa de första två gick bra sen började det blåsa mer och mer och av någon anledning så var det motvind åt båda hållen. hmm kan vara inbillning men är ganska övertygad om att det var så:P

Nu jag jag ut och äta med familjen(: Men har lite beslutsångest om vad jag ska ha på mig, för tillfället har jag en klänning på mig men mina ben är ganska rödprickiga och det vägrar sluta att blöda"/ Varför ska det alltid ta så lång tid att sluta blöda när man har skurit sig på benen? Mina ben borde dessutom vara vana, för smidig som jag är brukar jag lyckas med detta ganska ofta:P

Ett ganska ovärt inlägg egentligen, men men ni överlever nog.
Måste kila
Pusss

Onsdag

Kör en liten mini update. Det har inte hänt så mkt hitills i veckan faktiskt, Måndags var det vilodag så tog det väldigt lugnt och passade på att städa i ordning i mitt rum. Sen på kvällen så var det massage helt underbart och det kändes att det behövdes:P

Sen igår hände det inte mkt lunchade med bror på stan efter jobbet sen var det träning för hela slanten(:
Och jag läste även ut the breaking dawn sista boken i Twilight serien(:
Lite sorgligt att jag har läst alla, vad ska jag nu göra?(;



Och nu har precis ätit mig proppmätt på pannkakor, så det blir till att chilla en stund sen ska jag ut och cykla:)

Burseryd linje

Idag var det alltså linje startade som sagt kl 8 på morgonen:O det borde verkligen vara förbjudet!! detta betyde att jag var tvungen att gå upp kl5"/ 
Det spöregnade när vi startade men det slutade efter ett halvt varv, men va gjorde det när man redan var helt dyngsur:P
Det gick sådär även idag mina ben var sega men snäppet bättre än igår men långt ifrån bra. men men det ska väll vara så nån gång också. De finns egentligen inte så mkt att säga om loppet förutom att det var samlat in till mål och Madde kom trea:D starkt jobbat efter punkan!
Måste ju säga tack till Kjell för att jag fick låna lite smörja till cykeln imorses(:
Och till Olssons för att jag fick låna liniment igen(:

Burseryd Gp

Dagen har spenderats i Burseryd iaf större delar dagen(:
Idag var det en jobbig dag inga bra ben alls"/ och ja det är något som behövs på ett Gp framför allt på den där banan!
Det sprack upp hela tiden och med mina ben så hamnade jag i den backre gruppen men tur för mig så hade de inget bra samarbete där framme så vi kom ikapp och det slutade med en spurt och ja det är ju inte direkt min starka sida hamnade där bak tror att jag kan ha blivit 10 om jag räknade rätt men det kan diffa på nån placering(;
Måste säga att jag är impad av Sara som såg riktigt stark ut idag!:D

Snodde lite bilder från Jerry på Facebook, från Assen 06


Detta är från etappen då vi startade kl8 på morgonen, vi orkade inte sätta oss på cyklarna så tidigt så körde med dans som uppvärmning ist! Haha
Kanske ska göra det imorn med startar ju 8 då också(;

Cyklist jakt

En stund efter att jag kom hem från jobbet idag så ringde min bror och frågade om jag skulle följa med till stan och äta.
Självklart tackade jag inte nej till det, då jag inte hade ätit än och orkade inte laga mat själv.
Så han kom och hämtade mig, jag hade satt mig på trappan ute och väntade så kommer han och ser ganska stressad ut och ropar vad va det för cykelcity cyklist som cyklade förbi här!? Jag svarar att jag inte hade sett. Då säger han hoppa in så jagar vi.
Sagt och gjort så åkte vi åt det hållet som Niklas trodde att han hade åkt men han hade hunnit svänga av vägen så vi hann aldrig se vem det var:P
Så det var väll dagens största happening i Ulricehamn! haha

Men är det någon som vet vem det kunde ha varit?(;

It´s not fair

Har varit hemma från jobbet en stund nu. Håller på att laga mat, eller det var väll lite överdrivet jag värmer en matlåda från frysen och kokar pasta. Samtidigt som jag sitter och diggar Lily Allen



Jag undrar varför det ska vara fint väder på förmiddagen men lagom tills jag slutar jobba så börjar det regna!?
Borde vara precis tvärt om!

Men nej nu borde jag fortsätta med maten(:

Tisdag 11/8-09

Idag så var jag världens solskensåkare! Dåligt väder va det så jag bestämde mig för att köra intervallerna inne på Tc:n istället. Sjukt jobbigt eftersom jag hade rätt om att jag skulle ha träningsvärk idag:P okej det var inte lika farligt som jag trodde att det skulle vara.
Annars idag så har jag hjälpt Johanna med hennes packning för nu har hon åkt till Göteborg för att sedan åka vidare till Spanien imorn! Och nej jag är inte alls avundsjuk inte alls:P


Har förövrigt fått lite klagomål på min header så jag har ändrat uteseende på bloggen för ett tag, för att kunna fixa i ordning en annan header. Men eftersom jag är extremt oskillad på sånna saker så lär det ta lite tid:P
Nån som vill göra den åt mig?(A):P

Pusshej

Stavgång

Idag så var jag sjukt slö när jag kom hem från jobbet, så det blev ganska sen träning idag.
Och som ni ser i rubriken så vart det stavgång som gällde för dagen, det brukar i vanliga fall inte vara min favorit sysselsättning direkt men idag gick det riktigt bra faktiskt(:
Trots att det var första gången på flera månader, men gissar på att jag kommer att ha träningsvärk imorn:P

Pusshej

Helgen

I helgen så har jag varit och hejat på Lucas som har kört USM. Riktigt bra har han kört också igår när det var tempo så kom 8:a (:
Sen på kvällen så var vi på Jane & Klas 40års fest. Heja Elfsborg säger jag! vi blev uppdelade i lag och jag var alltså med i elfsborg, vet inte vad vi kom men vi va iaf grymt bra på att spotta grodor:P

Idag så körde Lucas linjet och det blev en 6:de placering:D
Sen påvägen hem så hoppade jag av och cyklade sista biten så det blev några timmar, det var nice!
Men nu är jag ganska så slö så kvällen spenderas i soffan framför tvn(:

We dont take angels from the sky

Har varit hemma från jobbet ett tag nu. Väldigt gött att sluta tidigt speciellt en dag som denna sjukt trött har gäspat typ hela dagen:P och förresten vart kommer allt det fina vädret ifrån? Lite dålig tajming måste jag säga men dumt att klaga liksom(;

Sitter och lyssnar på Kate Voegele hon är grym!

Jag är i stort behov av hennes nya skiva, så får väll ta tag i mitt liv och fixa det snart:P

Klas 40år

Som jag sa igår så fyllde Klas år då så här kommer lite fina bilder från kvällen(:


Han ville så gärna att jag skulle ta ett kort på honom och alla vackra blommor, så jag kände att jag var tvungen att ställa upp(; höhö


Jag och min lilla sötis(:




Jacob där ser du att jag hoppade högre än dig(; (jag erkänner det är inte det smidigaste att hoppa i klänning:P)




Coolingen

Tisdag

Idag har varit en dag full av stress, först jobb va tvungen att cykla till jobbet gillas inte:P alldeles för tidigt ju.
Men sen bestämdes det att jag skulle ut och träna med Martina(: så var tvungen att skynda mig hem och fixa mat och sånt, som tur var  hjälpte bror till lite(: sen ut och träna som sagt tack för sällskapet!
Sen hem och duscha för att skynda sig och göra i ordning mig sen åkte vi till Gånghester för att fira Klas som fyllde 40 år idag Grattis!!:D

Tog en massa fina kort men de får vänta tills imorn för orkar inte vänta på att de ska föras över.
Godnatt
Pusshej

Hard work work

Godmorgon!
Idag så ska jag börja jobba efter fyra veckors ledigt. Jobbigt för jag hann glömma av under natten att jag skulle börja jobba så blev ganska chockad när klockan ringde:P
Men men det är väll bara att bita ihop, det är väll lika dant för alla gissar jag(;

Bilder

Teampresentation





Emma kom 3:a idag och behöll totalledningen i cupen med 3 poäng före Vos(:
Och glömde skriva att Madde körde grymt bra och va top 20 vet inte exakt placering

Världscupen i Vårgårda

Alla från svenska landslaget stod längst fram på startlinjen när starten gick(: Så vi fick en bra start men precis innan backen på första varvet så blir det en ganska stor vurpa, klarar mig dock från att lägga mig men får bakhjulet helt förstört"/ 
och tyvärr så har bilarna blivit blockade så Martin får springa till mig med ett hjul vilket gör att det tar lite tid.
Men det var bara att sätta igång och jaga och kommer ikapp en liten bit innan backen andra varvet, orkar inte hänga på när de andra gasar då. Så hamnar en i karavanen ännu en gång, men lyckades att jaga ikapp ytterligare en gång men orkar inte hänga på denna gången heller när ökar farten. Så ytterligare en gång i karavanen men kommer inte ikapp denna gången så det var kört! väldigt tråkigt då jag hade bra ben och jag tror att jag hade kunnat sitta med ett antal varv om inte detta hade händ, då jag inte är tillräckligt stark för att kunna hålla på att jaga så!"/

Tack till alla som kom och kolla även om det inte blev så mycket att se(:

Bilder kommer senare

Alingsås

Sitter på hotellet i Alingsås nu och väntar på lunchen(:
har varit ute och cyklat nu på morgonen. och resten av dagen kommer att betså av att göra så lite som möjligt. Och efter lunchen är det massage(:
Nej nu känner man att det börjar närma sig och att nerverna börjar komma:P

De kom förövrigt 9:a på lagtempot igår (Sverige alltså)
RSS 2.0