Påväg hem!

Sitter nu på bussen påväg hemåt! Seminariet var lite klurigt!! Och inte alls som tidigare har varit.. Men det gick nog bra kanske!

Hann iaf fixa grejer tills imorn så nu vet jag vad jag ska klä ut mig till(: Får se hur det blir!

28/10-11

Godmorgon!
Idag är det seminarium i skolan som gäller! Martina gjorde mig nervös när hon sa att seminarie-ledaren skulle vara tuff! Men men det märker jag väl och jag har förberett mig så gott jag kan så det är bara att köra!
.
Sen så tänkte jag kolla runt lite på stan, måste ha nått att klä ut mig till tills imorn! Tidigt ute, jag vet!(;
.
Här ska jag föreställa pirat(;

Sammanfattning

Pluggandet is still going strong typ! Nu har jag lite drygt en halv sida kvar skriva och sen en hel del korrekturläsning, jag måste se till så att en person som inte är insatt i ämnet förstår vad jag skriver om. Jag håller alltså på att skriva en sammanfattning till en avhandling som min kursansvarige har skrivit! Hur svårt är inte det? Jag gillar inte ens att skriva sammanfattningar till mina egna texter! Tur att det är ett intressant ämne iaf(:
.
Det här ser ganska lockande ut för tillfället!(;

When it all falls apart- The Veronicas

.
Sitter och försöker plugga. Men jag har fastnat en del i mitt skrivande, måste få ihop en sida till! Jag har ju hela dagen på mig så det är bara att fortsätta jobba med det.

Had a dream I was king, I woke up, still king...

26/10-11

Det har inte varit nån skola idag heller, men igår eftermiddag blev jag inbokad att jobba idag!
Så det är det jag har gjort hela dagen och jag gillar´t! Men nu blir det plugg i ett par timmar innan det blir träning!
Vi får väl se om jag blir ledig imorn eller om det är nån som hör av sig(;
.

25/10-11

Godmorgon!
Jag har inget i skolan idag så jag laddar för en heldag jobb!
Dags att göra sig i ordning!
.
Saknar den här tjejen!

We found love in a hopeless place

.
Finns inte så mycket att berätta om dagen, det enda vettiga jag har gjort är att träna! Annars har jag varit en serie-junkie idag bästa som finns när man inte känner för att göra nånting!

Ladies Night!

Ja vart ska man börja? Hela kvällen igår var helt enkelt awesome!! Ladies night var grymt så värt att åka på!
Efter att Ladies night var slut så drog jag och Elin till Harrys och fortsatte kvällen där!
.
.
Ola Lustig med kompis tog sig in!
.
Vi träffade dom på Harrys också! Han gillade Elins scarf så de gjorde ett byte för stunden.

21/10-11

Godmorgon!
Jag sitter vid frukostbordet och laddar för några timmars jobb, 5 för att vara exakt(;
Sen efter att jag jobbat klart går bilen nästan direkt mot Linköping där Ladies night väntar! Känns som det blir en bra dag det här.

Utan tvekan!

Först och främst i måndags när det var girls night fick jag ett spel som heter utan tvekan. Så det spenderade vi en hel del tid åt att spela, det var sjukt roligt! Vad kan jag säga sällskapsspel är helt klart underskattat so go get it!(;
I know spegelvänt men så här ser det ut iaf(:
.
Förövrigt så har jag ingen mer dag som jag ska till skolan denna veckan, det firade jag med en sovmorgon! Men annars har jag pluggat konstant i nästan 4 timmar så nu har jag tagit lunch-break!

Helgen

Den här helgen har i stort sett bara varit bra! Har umgåtts en hel del med familjen, först i fredags när släkten kom och det blev lite firande av min födelsedag(: Tack för presenterna!
I lördags var jag ute och vandrade tillsammans med bror, kusin och morbror! Vi va ute i nästan 4 timmar och gick, mysigt var det tycker jag!
Igår var det lite sämre, för det första jag fick världshistoriens största skoskav när vi var ute och vandrade plus att jag gått och blivit förkyld! Stort plus igår var att mamma och pappa bjöd på lunch, så som sagt en riktig familje-helg!(:
.
Så nu har jag precis kommit hem från skolan och tänkte vila en stund innan jag ska jobba ett par timmar. Ikväll blir det dessutom tjejkväll, så fullt upp helt enkelt Men det gillas!!

Twentytwo

12/10-11

Kan ni förstå panikkänslan när jag imorses vaknade och insåg att telefonen hade stängt av sig och jag inte hade en aning om vad klockan var!? När jag fick tag på en klocka så såg jag att jag hade försovit mig med 20 min, men kände ändå att jag skulle hinna till bussen. Sen började fundera på när jag verkligen började skolan om jag verkligen skulle hinna.. Innan jag hade kollat upp när jag började hann jag stressa upp totalt(; Men jag hann och väl i borås hade jag gått om tid..
.
Nu är jag alltså tillbaka i skolan, vi började med ett ganska chill seminarium där vi diskuterade hur vi har haft det på vfun(:
.
Imorn blir det hårdare med 3st föreläsningar.. så skola mellan 9-14!
.
Blev en sväng till Gällstad med Elin! Och lite träning och plugg!!
.
Nu ska jag avrunda kvällen med ett avsnitt av The Lying Game!

11/10-2011

Idag när jag hade slutat och skulle gå hem, så följde min handledare med mig in när jag skulle hämta mina grejer.
Det visade sig att hon hade köpt en avskedspresent till mig! Naaaaw, jag blev verkligen jätteglad!
.
Den här fick jag! Ja om ni inte förstår det så är det en bok med 500 recept på muffins(;
.
Annars så var jag med Niklas ute och sprang! Det gick sådär...
Och nu ikväll så hade mamma tjejkväll med sina skidtjejer! Jag gick upp dit och hängde och åt god mat!:D

I don't wanna be anything other than what I've been tryin' to be lately, All I have to do is think of me and have peace of mind,

Godmorgon!
Jag ska precis nu dra på mig kläderna för att gå på sista VFU:dagen nu! Det känns lite konstigt, det känns typ som om jag började igår!
Men iaf ha en bra dag.
.

10/10-2011

Denna dagen har gått åt till VFU tills klockan 15. Efter det så har det blivit lite bakning, sista dagen imorn så tänkte vara lite snäll(:
Jag gick upp en sväng till N&J, de fick provsmaka kakan(; Bror  var min it-support och Johanna hjälpte mig med lite skolarbete, det tackar jag för!!
Godnatt Loves!

9/10-2011

Igårkväll var jag, Niklas och Johhanna uppe och firade Mamma såklart för som ni förstår fyller hon ju år idag! Grattis igen!!:D
.
Denna dagen har mestadels spenderats framför datorn och pluggat! Det blir inte så mycket av den varan när man är ute på Vfu:n, så har försökt att ta ikapp det nu(; Jag tycker att det har gått rätt bra, men allt kan ju såklart förbättras!:P.
.
Jag har även hunnit med att gå en sväng i backen tillsammans med Erikssons! Så jag har inte bara suttit inne framför datorn.
.

Grattis!!

8/10-11

God morgon!
.
Nu ska jag ut och cykla med bror min! Har inte cyklat ute sen Svanesund, så får hoppas att han inte kör ifrån mig(;
Men det ska faktiskt bli skönt att komma ut!
.

You can hate but never break me

Kvällen har spenderats på mammas och pappas soffa framför Idol, såklart!
Är det bara jag men är inte tjejerna sjukt bra iår?
.

Destiny?

Nu är "arbetsdagarna" slut för den här veckan. Jag tänkte vara duktig och plugga lite!
Men nu är de såhär att internet funkar klockrent förutom att jag varken kommer in på skolverket eller lärarnas historia! Hmm jag tror att ödet försöker tala om något för mig?(;
.
Så jag får väl försöka lite till annars ger jag upp!
.
Ha en bra fredag!
.

6/10-11

Efter att igår ha börjat kl6 så blev det idag sovmorgon och började inte förrän 9.30 kändes skönt, detta gjorde att jag fick vara med på stängningen. Så nu har jag gjort mina måste med vfu:n en öppning och en stängning plus intervjuer med två förskollärare! Kan inte förstå att det bara är 3dagar kvar, det har gått sjukt fort!
.
Idag var det typ släktträff i skidbacken då jag var där med bror och fam Eriksson! Kan säga att jag båda kusinerna gick ifrån mig. Men Niklas slog jag faktiskt sista gången!(;
.
Nu väntar sängen, börjar 7.30 imorn och det ryktas om en stressig dag.
.

Dreams, that's where I have to go to see your beautiful face anymore I stare at a picture of you and listen to the radio

Här har ni en av världens bästa artister! Har lyssnat på hans musik ända sen jag började kolla på OTH back in the days!
.
Börjar förövrigt kl 6 imorn! Brutalt? Ska vara med på öppningen..

3/10-2011

Tjaa!
Idag är jag galet trött! Det var dessutom alldeles för lugnt på vfu:n idag, vilket gjorde mig ännu tröttare.. Då man inte var igång hela tiden!
Men nu är det dags att möta upp bror min för vi ska ut och springa! Det kanske kan få mig lite piggare?

Fantastic weekend

Nu har helgen passerat och det har varit en riktigt bra helg! Igår var det minst sagt fullt upp. Började dagen med att åka ut till Knätte för att gå mösa-marschen, vi startade 07.55 så det var tidig uppgång. Vi gick 1mil med 6st olika stationer, ja stationerna hade väll kunnat gå bättre men vi hade iaf roligt under tiden!
Efter mösan var det bara att snabbt snabbt hämta väskan och åka ner för att sätta sig på bussen och åka upp mot Skara, där var det oktoberfesten som gällde! Så efter en riktigt bra dag toppades den med en riktigt bra kväll!
.
Team Allierade med Elin
.
Helt klart lite vackrare än vanligt!(;
.
Skyttedrottningen själv!
.
Bilder från kvällen kommer när jag fått dom från Jen! Så Jenny jag hoppas att du fattar piken där då;P
.
Denna dagen börjades med frukost på Nockes tillsammans med Malin, där det även kom in lite annat cykelfolk så det blev lite prat om gamla minnen från skaratiden<3. Sen började den långa resan hem! Hatar att resa på helgen då det tar 4h att åka 8mil!!
RSS 2.0