sm veckan

jadu det har varit en spännande vecka! och jag har kört mot den riktiga svenska dameliten, det vill säga proffsen. ganska stor skillnad från när man tävlar och kör i vanliga fall det var betydligt tuffare och jag hade verkligen inte en chans!
men jag är fortfarande en ganska så liten flicka som har många år på sig..
men jag vill bli bra nu!!
kom 17 på tempot och med mina mått mätt så gjorde jag ett hyfsat lopp..men det var brutalt! ett tempo på tre mil och backigt det är inte riktigt vad jag är van vid! men jag gjorde mitt bästa!

och linjet hmm jadu det va bland det värsta jag har gjort! det var sjukt jobbigt, backigt och jag gick in i den berömda väggen! alldeles för tidigt! men men jag körde som sagt mot de stora snabba flickorna och jag är inte tillräckligt bra än helt enkelt!
men jag kommer igen, jag ska bli bra!!

falun

snart går bilen mot falun där svenska mästerskapen går av stapeln!
första mästerskapet mot de stora snabba flickorna!
får  se hur det går lite nervöst för jag har ingen aning om vad jag ska förvänta mig!!
men men jag ska köra det allra snabbaste jag kan så får vi se hur långt det räcker(:
mot falun nu alltså
pusshej

sex and the city

nu har jag och anna varit i jönköping och kollat på sex and the city filmen(:
hmm det började med en liten roadtrip i jönköping haha;P
sedan så gick vi upp till biosalongen för att kolla på filmen(: det började inte så bra kan jag ju erkänna först reklam i hundra år som det brukar vara sen så börjar filmen utan bild:O alla blir lite smått sura och går och säger till då kommer bilden men vi har missat början så då säger de till att ta om filmen från början vilket gör att vi får sitta och vänta ett antal minuter på att de ska få gång filmen som börjar 45 minuter försent mot vad den skulle göra!
men filmen var väldigt bra den kan jag  rekomendera! en riktig tjejfilm!
jag måste verkligen se serien om jag får låna boxen av johanna(A) för jag har bara sett några avsnitt och jag vill se mer:)

midsommar

idag är det midsommarafton och det regnar!
ska det inte varmt och fint väder på midsommar??
aja dagen firas med familjen + anna och familen inhammar/aqviliin.. haha anna är nog lite chockad haha
mmm god mat har det blivit hittils(: har precis varit ute och cyklat och det börja spöregna så det blev inte så länge.. och nu så väntar det tårta, grillat  och jordgubbar(: mmmm me like thats some good shit! aja glad midsommar på er allihopa!

the lokal!

idag så tar jag mitt pick å pack från lokalen och pyser..
jag överger stället för min plats ska ges bort till nån liten ny förväntansfull nervös cykelgymnasie elev!
men när jag kommer tilllbaka så kommer jag allt att kolla hur den mår och hur den sköts:P
så det blir sista gången jag sitter vid datorn (med min inloggning) i lokalen.
så nu flyttar jag hem, och jag har bestämt att nästa gång jag flyttar hemifrån så ska jag ha både disk och tvättmaskin i lägenheten och jag ska ha bättre ordning för det  kan jag nog säga att det har jag inte haft nu"/
men jag ska bättra mig.

cykla

jag har kommit fram till att cykla är väldigt roligt! det borde varje människa göra!
alla borde ju iaf äga en cykel.
okej det kanske inte alltid är roligt att träna. men att cykla förövrigt är väldigt roligt.
varför gå när man kan cykla?? det går mkt fortare att cykla och det är mycket roligare!
så idag så promotar jag cykeln:P

None
men det här är ändå när cykel är som roligast(:

bye bye

nu har jag flyttat ut från min lägenhet! bye bye tullportagatan 5 :'( det är sorgligt faktiskt har ju ändo bott där i tre år..
den är alldeles tom inga möbler eller nånting.. men jag har inte lämnat skara än för tillfället så bor jag hos anna (: för har lite städning kvar att göra innan jag kan lämna den.. men jag tror att det blir på tors som jag lämnar skara för gott..
nej vad hemskt det lät inte riktigt för gott jag kommer att komma och hälsa på(:

17 juni

idag har jag gjort mkt håller på att städa ur lägenheten"/ lite sorgligt...
så de har jag gjort typ hela dagen! fast jag var å träna förut pace de gick rätt bra faktiskt förbättra min tid med mer än en halvminut!
sen så har jag vart på soptippen och slängt lite grejjer..
ikväll så ska hela lägenheten tömmas"/

ont i fötterna!

jadu det var nått som jag fick när jag va på balen ont i fötterna! jag kunde knappt gå och ändå skulle man ut på dansgolvet... jag kan inte förstå hur alla kändisar i hollywood kan gå i klackar hela tiden jag stod inte ens ut en halvdag och hmm jag har fortfarande inte någon känsel i tårna på ena foten!! dumma pumps;P

studenten/balen

I fredags tog jag STUDENTEN!! wohoo! det var nog den lyckligaste dagen i mitt liv(: shit va roligt det va!
jag ramlade inte på utspringet, men shit vilken puls jag fick när de sa att det bara 15 sek kvar för oss tills vi skulle springa ut! men vilken känsla det va helt sjukt! sen skulle jag leta upp min familj och vänner! det var inte det lättaste det tog ett tag, och de va så mkt folk att man knappt kom förbi!
när mv kom för att hissa mig så gömde jag mig! måste ju spara på mv:s krafter(;
de tappade mig inte på ridningen(: och jag rasade inte igenom på simningen shit de va läskigt men riktigt kul:D
kortegen va bland det roligaste jag har gjort!
sen hemfärd till u.hamn där det va mer släkt och vänner, det va jättetrevligt!(: tack för alla fina presenter:D
skippade utgång, för då hade jag inte orkat med balen!

igår var det balen och det var en av de roligaste/sorgligaste dagen i mitt liv!
jag gjorde i iaf balfrisyren vid halvtolv(: jättefint så jag vågade inte röra på huvudet! sen va de lunch, efter det kom Johanna hem och sminkade mig, tack så jättemkt! de hade inte sett ut så om jag hade sjort det själv!
sen åkte vi till skara där jag bytte om, mötte upp jenny och några till gick till alina på förfest mkt trevligt synd bara att de började regna så vi var tvugna att gå in! men de va också trevligt, sen gick vi med våra baldejter till botan där det blev en massa korttagning! jag hatar kort! sen så var det att ställa upp för att gå till stadt(: butte hade släktingar som följde efter oss hela vägen och tog kort! sen så gick vi upp till balkongen och vinkade(: sen så var det mat och mingel(: sedan så var det fest(: det va väldigt kul framtills sista timman den var väldigt jobbig, när man skulle säga hejdå till alla:´( hela klassen stod och lipade till och med killarna, jag trodde aldrig att jag skulle gråta men det var verkligen jobbigt!! jag kommer sakna er mitt älskade Sp3a<3

1 dag kvar

nu är det bara en dag kvar, det är helt sjukt! det är verkligen över nu shit jag är verkligen glad över skolan det ska bli riktigt skönt! men samtidigt är jag lite nervös. jag är inte direkt nervös för vad jag ska göra efter skolan det kan jag oroa mig över sen(; nu är det mer såna viktiga saker som tex tänk om jag ramlar när jag springer ut, eller tänk om jag är för tung på "ridningen" så att stackars mv inte orkar mig, eller hur läskigt ser inte simningen ut eller!! och det har man fått höra att det är viktigt att man håller huvudet och armarna högt så att man inte rasar igenom! men alltså det är nog simningen jag är mest nervös för, bara slänga sig sådär:P men jag kommer nog överleva bara jag vågar slänga mig:P

idag har vi klätt kortege vagnen:D det kommer vara lätt den snyggaste! trots lite omogna saker som de skulle ha på.. men men...
förövrigt så har jag fått mitt hiphopar namn som är biker hoe om inte alla skulle koppla varför det står på vagnen så är det iaf jag! för alla i klassen skulle ha ett hiphopar namn så det fick alina och gänget roa sig med att  komma på(: vissa killar kom dock på sitt egna namn!haha

imorn måste jag gå upp kl6 för vi ska ta kort kl 7.50 en tidig morgon! men jag tycker verkligen synd om de som tar kort halv 7!! 
heeej så länge ni lär ju få höra mer om min efterlängtade student!:P

togaparty

igår så var det togaparty.. själva grejen var väll ganska överskattad men vi hade kul iaf!!
men de måste ha sett kul ut! alla studenter gick runt i lakan! men alltså det va inte så fult som man kunde tro, faktikst ganska snyggt om jag ska vara ärlig eller aa jag skulle ju aldrig gå runt i det annars!
haha malin gick till kråks för att hon skulle hämta något hos sin pojkvän som jobbar där, då så fick hon höra av en tant "du hejar på grekland ser jag" haha
jag blev tvingad till att kolla på fotboll, totalt ointresserad det hade vart mkt bättre om de fick varsin boll:P men visst man blev ju glad över att sverige vann!! men jag skulle inte få en tanke på att kolla på fotboll själv!
ikväll så händer det ingenting, eller det gör det väll men jag skippar ölbrännbollen för jag  orkar inte så jag ska bara ta det lugnt(:

pajmiddag

igår var det pajmiddag som stod på schemat(:
de va trevligt alla studenter gick till kråks för att äta en paj (för 120 spänn, lite dyrt men det va de värt)
sen så var alla i klassen hos alina och hade det trevligt!
sen så var jag tvungen att åka för jag skulle hem till ulricehamn..
men de andra drog vidare till olins!
hoppas att de hade det kul!(:
tänk att man äntligen har kommit in i studentveckan!!:D

stockholm

igår kom jag hem efter en helg som blev spenderad i sthlm(:
vi åkte dit i torsdags och kom fram ganska sent så det var bara att ställa husvagnen på plats och sedan gå och lägga sig..
på fredagen så var det ett GPlopp inne i hammarby sjöstad som gällde! shit vilka fräscha lägenheter det var där förövrigt!
sen på tävlingen så var det ett kort varv på 1km och kurvigt.. det är inte riktigt min grej så det gick inte så bra"
/ måste verkligen träna på kurvtagning! hjälp någon:P
förövrigt så var sara mustonen rätt snabb hon varva alla förutom tvåan och det var typ 25 min ifrån..

på lördagen var det ett tempo som gällde, det brukar vara min grej och jag brukar lyckas vara rätt så snabb! men de blev en 4:de plats inte speciellt nöjd med den placeringen, var sliten men jaja det är inte föräns om ca3 veckor jag ska vara snabb:P

söndagen var det ett linjelopp som gällde, 5 mil inte så långt direkt borde vara typ 8 - 9 mil för att det ska vara lagom! men men det blev ett lopp där det inte gick jätte fort men inte jättesakta heller, förutom sista varvet för där gick det rikigt sakta och alla väntade på att någon annan skulle göra något men det blev inte av. så det blev en samlad klunga till spurten. hmm ja vad ska man säga om spurten?? låg långt fram tills det var typ 50m kvar sen så tappade jag ett antal placeringar!! vet inte vad jag kom men det var inte så högt upp i resultatlistan direkt.. det blev en tredjeplats till laget med Jessica(:

¨när vi inte har tävlat så har jag och anna varit väldigt slöa kan man ju säga! har typ bara ätit sen lagt oss i sängen och halvsovit! (eller i mitt fall sovit:P)

gårdagen

ja igår så var det alltså ölbrännboll för alla som ska ta studenten. innan det så satt jag i botan med anna och stekte medans hon "pluggade" haha det var nice!
sen så kom Jenny så att vi kunde gå och handla till grillningen, där vi av en slump träffade amanda(: vi bestämde oss för att jag och amanda kunde snylta på oscar och pers grill vilket vi gjorde(; så köpte vi grillspett som erik och pata tyckte var overkill men jag såg allt hur dem suktade efter våra grillspett:P
haha men det var mysigt att grilla med klassen(:
sen kom det en massa annat folk till brännbollen. men det började med ölbrännboll utan öl och utan brännboll:P haha men brännbollen kom tillslut och vi spelade mot NV som vi utklassade haha eller nått. men kul var det. jag sprang ett frivarv eller va det heter (med lite hjälp av pata som sparka undan bollen).
sen så kom jag till den ansvarsfulla delen av kvällen ( det är tur att det finns några som var nyktra). Malin ringer till en tjej i klassen för hon har bara försvunnit!:O så det slutar med att vi får leta upp henne och följa henne hem. sen när vi kom tillbaka fick stå och vänta på mårtens mamma för hon kommer och hämtar honom.
sen så gick jag hem medans de andra drog vidare till Olins.


den här bilden får stå för kvällen med jag, jenny och sötdavid(;

idag är jag ledig och ska städa, träna och tvätta cyklarna sen så går bilen med husvagn till sthlm med mor och far och lilla anna(:

hade gött och ha en bra helg..

onsdag

idag är det onsdag och 9dagar kvar till studenten! och jag har haft min sista lektion ever!:D rätt gött no more skola!!
idag var det kubbspel och fika på första lektionen, sen så vare träning som gällde.. det var jobbigt och smärtsamt! sen så vare utvärdering och glasstårta som stod på schemat och det har inte varit den hårdaste veckan i mitt liv precis:P

ikväll är det ölbrännboll, och jag har inte bestämt mig om jag ska gå men det lutar åt det. grillning med klassen blir det i sånna fall(: har ändå inget annat för mig ikväll så kan lika gärna på det och vara lite social:P

4 juni

idag var jag tvungen att gå upp tidigt igen... jobbigt! jag tycker inte om det! med tanke på att det är det mest ovärdaste lektionerna som vi ska ha.. jo nu kl8 ska vi gå till botan och leka wohoo vad roligt.. okej det kan faktiskt bli lite småkul men det känns inte värt att gå upptidigt för.. sen så har jag inte lektion föräns halv 12.. så jag ska träna emellan ganska skönt att bli klar med det så tidigt!  sen så är det typ en halv timmes psykologi som gäller inte för att vi har nått att göra där.. sen kommer ekonom delen av klassen och Pia för då ska vi få fika(: det har jag däremot inget emot att få:P haha
så ser min dag ut.. och btw det är bara 9 dagar kvar:D

3juni

idag är det 10 dagar kvar till studenten!:D och idag är jag ledig så jag håller på och plockar lite och så.
ska väll snart dra mig mot lokalen för att träna(:
igår var jag som sagt i skövde med Jenny det var trevligt och det var väldigt varmt(:


så vi satte oss på en bänk och stekte lite(: nice må jag säga!

2 juni

idag har jag vait på två vääldigt ovärda lektioner. jag fattar inte ens varför man måste gå på dem för vi gör absolut ingenting!!
nu så ska jag snart åka till skövde med Jenny! trevligt trevligt. gå i affärer och vara ute i solen vad kan man mer begära av en dag?? ja förutom då att man ska slippa dessa ovärda lektioner!:P
hon har lovat mig att hon ska bjuda på glass(: mm va gott! det blev hon skyldig mig för att jag var med på en föreläsning som hon skulle gå på! haha men vi får väll se jag ska inte tvinga henne:P
ha en bra dag!

västerås

kom precis innanför dörren efter en tävlingshelg i Västerås.
lördag:
det går ett motionslopp och herrarnas sverigecup tävling, så vi i alrikssons ställer upp och kör de 13milen med elitmotionärerna. de är ganska snabba faktiskt men jag trodde att de skulle gå ännu fortare så att man inte skulle hänga med.. men iaf de va jag och PC som hängde med klungan och det var faktiskt riktigt kul de va ju mest för att visa upp oss. men man fick köra på helspänn hela tiden typ för att det var inte de stabilaste som vi körde med så de va den svänga först och kolla efter sen. så det var väll nära att vurpa ett par ggr men vi klarade oss undan det(:

söndag:
så var det våran sverigecup tävling som gällde dock bara 5mil.
det var ganska bra körning hela tiden det var bara någon gång då och då som farten stannade av. och alriksson fick en seger genom Kajsa(: grattis. hon kom med i en utbrytning som höll ända in i mål! medan vi andra va kvar i klungan och körde för att hålla ihop den.. jag själv kom inte så jättehögt upp i spurten men låg i klungan iaf..

det har varit en trevlig helg med laget och väldigt fint väder!!(:

RSS 2.0